Göğüste kitle

Bir komşumuz meme kanseriydi 15 yıl oldu tüm kitleler alındı. Kemoterapi gördü. Şu an çok sağlıklı. Sizi anlıyorum çok zor. Ancak moral çok önemli. Atlatacaksınız. Dualarım sizinle. ❤❤❤
Güçlü olacaksınız! Çok şükür erken tespit edildi. Öyle zorlu kanserleri yeniyor ki insanlar..

Meme kanseri artık çok rahat atlatılabilen kanserlerden. Size çok dua edeceğim..
Duanıza çok ihtiacım var , çok teşekkür ederim ❤️

Bir komşumuz meme kanseriydi 15 yıl oldu tüm kitleler alındı. Kemoterapi gördü. Şu an çok sağlıklı. Sizi anlıyorum çok zor. Ancak moral çok önemli. Atlatacaksınız. Dualarım sizinle. ❤❤❤
Allah razı olsun hepinizden ❤️ Buraya yazarak rahatladım biraz. Dualarınızda olmak ayrı güzel ❤️❤️

Allah
Arkadasim oncelikle lutfen moralini bozma.. Stress hormonu bu hastaligin dostu. Iyi dusun lutfen ve iyi olsun..
3 ay diyorsun yapma bunu kendine.. Ölüm sadece hasta olanlar icin degil ölüm hepimiz icin. Ben saglikliyim suan ama heran olebilirim. Hic birimizin bir saniye sonrasi garanti degil.

Cevremde okadar cok kisi var ki bu hastaligi atlatan. Biri komsumuz, biri 39 yasindaki kuzenim, biri universiteden hocam, biri akrabamiz vs vs. Sen de atlatacaksin insallah. Inancini yitirme guçlu ol lutfen💪

Insallah pet sonuclarin guzel gelir. Eger bir tumorler sadece meme ile sinirliysa Ameliyatla tumorleri alirlar ve kokunden cozulur sorun allahin izniyle. Ama stress yapma lutfen icini ferah tut. Dualarimda olacaksin ♥
razı olsun ❤️❤️

Merhaba hanimlar,
Hakkinizi helal edin beklettim sizi.
Maalesef durumum kötüymüs, ein kisa zamanda ameliyat olmam gerekiyor, 16 tane görülmüş sol göğüste, randevularımı ayarlamaya çalışıyorum, size haber veremem veya tek tek yazamazsam affedin. Pazartesi kan tahlilleri yapılacak salı CT Prrşembe tumurzentrumda randevu ayarlamaya çalışıyorum.
Hayır dualarınızı eksik etmeyin, büyük çocuklarım ve eşim perişan oldular, anlattım onlara ve piskologtan arkadaş aracılığı ile çocuklarım için randevu aldım cuma gününe.
maalesef çok agresifmiş bendekiler içimden bişey 3 ay diyor ya Allah bilir elbette

Yapma arkadaşım ne demek 3 ay falan hemen vazmı geçeceksin birkere şanslısın fark etmissin çaresiz değilki hastalığın Allah şifa versin canım benim sarıl çocuklarına dualarımdasın 💕💕

Canim benim insanlar ne hastaliklar atlatiyor cok sukur tanı erken konmus..cocuklarin icin guclu olmalisin ve sen bunu atlatacaksin!hemen kendini salmak yok! Allsh yardimcin olsun dua edicem senin icin..

bu kadar panik yapmayın sakin olun
sanki teşhis konulmuş ipinizi çekmişsiniz

benimde göğsümden süt tarzı bişi geliyor uzun süredir belki aylardır yıllardır çocuk yok
sol göğsüm de kitle var baya parça parça

doktor yüzeysel bi kontrol yaptı bişi yok dedi geçti
yıllardır bana da bi etkisi yok yani aklıma bile gelmiyor
sütyenim ıslanıyor öyle arada farkediyorum

bekleyin bakalım telaş etmeden
Hanfendi siz bir prolaktin hormonunuza baktirin muhtemelen cok yuksek olmali.

Rabbim şifa versin sizi evlatlarınızın başından eksik etmesin inşallahhh♡

Salı gününden beri bişey yemedim sayılır, bu gece eşimde bende uyumadık, eşim sürekli ağlıyor. Ben henüz ağlamadım, korkuyorum evet ama daha çok bu sancılı süreçte çocuklarım perişan olacak diye düşünüyorum. Ve olacaklarda zaten. Eşim ev toparlar yemek ufak tefek yapar ama daha fazlasını bilmez. Büyük kızımın son senesi üniversitesi ye gide bilmesi için Abitur denen sınavı var bu yıl, oğlum 13 ünde tam ergenliğe giriyor, futbol oynuyor, maçları antrenmanları uzakta oluyor, hep çocuklarımla götür getirileriyle ben ilgileniyorum, eşim çok yoğun çalışıyor, küçük kızım daha 7 yaşında okula yeni başladı, onunda küçük oğlumunda terapileri var. Evet biliyorum herşey yolunu bulur, ama ben daha bir kere aman şunuda ihmal edeyim demedim çocuklar için. Neyse sizler bana dua edin, Rabbim benimde işimi kolaylaştırsın

Salı gününden beri bişey yemedim sayılır, bu gece eşimde bende uyumadık, eşim sürekli ağlıyor. Ben henüz ağlamadım, korkuyorum evet ama daha çok bu sancılı süreçte çocuklarım perişan olacak diye düşünüyorum. Ve olacaklarda zaten. Eşim ev toparlar yemek ufak tefek yapar ama daha fazlasını bilmez. Büyük kızımın son senesi üniversitesi ye gide bilmesi için Abitur denen sınavı var bu yıl, oğlum 13 ünde tam ergenliğe giriyor, futbol oynuyor, maçları antrenmanları uzakta oluyor, hep çocuklarımla götür getirileriyle ben ilgileniyorum, eşim çok yoğun çalışıyor, küçük kızım daha 7 yaşında okula yeni başladı, onunda küçük oğlumunda terapileri var. Evet biliyorum herşey yolunu bulur, ama ben daha bir kere aman şunuda ihmal edeyim demedim çocuklar için. Neyse sizler bana dua edin, Rabbim benimde işimi kolaylaştırsın
Bak ama söylemeyi unuttum,teyzem bunu yenerken evinde kahkaha eksik olmadı,morali o kadar yüksekti ki,insanlar hayret ederdi.Kolay değil yaşadığın ama eşinle de konuş ve evdeki matem havasını dağıtın.Allah gücüne güç katsın.

Yapmayın Allah aşkına bu kadar kendinizi salmayın hastalığın iyisi kötüsü olmaz ama sizinki umutsuz vaka degil ki binlerce bu hastalığı geçirip iyileşen var eğer siz şimdiden mücadelenizi bırakırsanız zaten yenilirsiniz hayata rabbim sizi çocuklarınıza bağışlasın geldiği gibi gitsin bu illet hastalık:KK15:

Bak ama söylemeyi unuttum,teyzem bunu yenerken evinde kahkaha eksik olmadı,morali o kadar yüksekti ki,insanlar hayret ederdi.Kolay değil yaşadığın ama eşinle de konuş ve evdeki matem havasını dağıtın.Allah gücüne güç katsın.
Evet gece durup durup konuştuk, daha doğrusu ben anlattım, o ağladı, evde matem istemiyruz, çocuklarımın en az yarayı almasını sağlamalıyım, çocuklarım çok duygusallar, etrafımızda akrabamız yok fakat Allah’a şükür gerçek iki tane dostum var. Çocuklarımı hertürlü idare ederler. Sadece başka yere sıçradıysa diye korkum var, ama göğsümü alsalarda umrumda değil, ameliyat sonrası süreç korkutuyor beni

Dert varsa, derman da elbet vardır. Sebebi olmayan hiç bir hastalık olmadığı gibi, tedavisi olmayan da yoktur. Bu hastalık seni seçtiyse, elbet vardır bir bilinen. Ümitsizliğe kapılma, hele ki çocukları olan anneye hiç yakışmaz. Çünkü sen annesin ve yaşaman lazım unutma. Zor olmasaydı, imtihan olmazdı. Yapacağın herşeyi, erteleme yap. Öleceğimiz zaman zaten belli değil mi? Sebebi çokta önemli değil ki! Moralini yüksek tut, hayata daha sıkı sarıl. Hastalığın yokmuş gibi davran. Evet biliyorum bunu bilerek, hayatına devam etmen zor olucak. Ama zor olanın ardındaki güzellikleri düşün bi de. Allah şifa versin.

Pet sonucunu merakla beklemekteyim. Memeden başka yere sıçramadıysa çok iyi olur, daha kolay olur. Her acının bir yas dönemi vardır. Ağlayın eşiniz ağlasın ümidinizi bir süre kesin eyvallah, insani birşey. Ama lütfen bu sürecin uzamasına izin vermeyin. Aile toplantısı yapıp hep beraber motive olup olumlama yapacağınıza söz verin. İnstagramda pembe kurdeleli isimli bir kadın var. Dördüncü kez kanser oldu. Fakat öyle mutlu öyle aktif öyle stabil ki. Sizin için dua edeceğiz bizi de süreçten haberdar edin .

Evet gece durup durup konuştuk, daha doğrusu ben anlattım, olmamış gibi davranacağız,
Pet sonucunu merakla beklemekteyim. Memeden başka yere sıçramadıysa çok iyi olur, daha kolay olur. Her acının bir yas dönemi vardır. Ağlayın eşiniz ağlasın ümidinizi bir süre kesin eyvallah, insani birşey. Ama lütfen bu sürecin uzamasına izin vermeyin. Aile toplantısı yapıp hep beraber motive olup olumlama yapacağınıza söz verin. İnstagramda pembe kurdeleli isimli bir kadın var. Dördüncü kez kanser oldu. Fakat öyle mutlu öyle aktif öyle stabil ki. Sizin için dua edeceğiz bizi de süreçten haberdar edin .
Pet dediğiniz sanırım CT , pazartesi kan tahlilleri yapılcak, salı günü CT ve iskelet taraması yapılacak, perşembede başka şehirdeki ameliyat olacağım tumorzentruma gideceğim, sonrasında zorlu sürec başlayacak.
bugün ailem geldi yanıma, anneme söylemedik, kendimi yanında sıktığım için baya zorlandım, bir ara üşüme ve titreme başladı, gizli saklı diğer odada sakinleşene kadar bekledim, hastaneyi arayıp doktor ile detaylı konuştum, beni sakinleştirdi, ama akşamı zor ettim, normalde annem bende kalır geldiğinde ama abim bahanelerle götürdü. Gizliden resimlerini çektim , :) . Hepsine ayrı ayrı baktım, aileme bakıp ne kadar şanslı olduğumu düşündüm:) atlatacağım bu günleri, anneminde bünyesi zayıftır, yengemle konuştum hem annemi hem yiğenlerimi yaklaşık 1 yıl görmeyeceğim, cameradan görüşürüz. Nasip olursa bugünleride atlatırız Allah’ın izniyle inşallah

Siz bunları anlatırken çok sevdiğim bir arkadaşım aklıma geldi. Onunda sizin gibi dört çocuğu var. Üç yıl önce meme kanserini atlattı o da. Üstelik çocuklarının en büyüğü on yaşındaydı o dönem. Sizin gibi servis çeken, çocuklarının peşinde koşturan bir anne. Tedavi süresince, gücü elverdikçe çocuklarının peşinde koşturmaya devam etti. Kendisini hasta psikolojisine hiç sokmadı. Normal hayatına devam etmeye çalıştı. Şimdi çok sağlıklı ve çocuklarının başında hala. Sizde öyle olacaksınız Allah'ın izniyle

Siz bunları anlatırken çok sevdiğim bir arkadaşım aklıma geldi. Onunda sizin gibi dört çocuğu var. Üç yıl önce meme kanserini atlattı o da. Üstelik çocuklarının en büyüğü on yaşındaydı o dönem. Sizin gibi servis çeken, çocuklarının peşinde koşturan bir anne. Tedavi süresince, gücü elverdikçe çocuklarının peşinde koşturmaya devam etti. Kendisini hasta psikolojisine hiç sokmadı. Normal hayatına devam etmeye çalıştı. Şimdi çok sağlıklı ve çocuklarının başında hala. Sizde öyle olacaksınız Allah'ın izniyle
Insallah ❤️

Evet gece durup durup konuştuk, daha doğrusu ben anlattım, olmamış gibi davranacağız,

Pet dediğiniz sanırım CT , pazartesi kan tahlilleri yapılcak, salı günü CT ve iskelet taraması yapılacak, perşembede başka şehirdeki ameliyat olacağım tumorzentruma gideceğim, sonrasında zorlu sürec başlayacak.
bugün ailem geldi yanıma, anneme söylemedik, kendimi yanında sıktığım için baya zorlandım, bir ara üşüme ve titreme başladı, gizli saklı diğer odada sakinleşene kadar bekledim, hastaneyi arayıp doktor ile detaylı konuştum, beni sakinleştirdi, ama akşamı zor ettim, normalde annem bende kalır geldiğinde ama abim bahanelerle götürdü. Gizliden resimlerini çektim , :) . Hepsine ayrı ayrı baktım, aileme bakıp ne kadar şanslı olduğumu düşündüm:) atlatacağım bu günleri, anneminde bünyesi zayıftır, yengemle konuştum hem annemi hem yiğenlerimi yaklaşık 1 yıl görmeyeceğim, cameradan görüşürüz. Nasip olursa bugünleride atlatırız Allah’ın izniyle inşallah
Tabi ki atlatacaksınız. Şu an meme ca yı hiçbir doktorunuzun sorun ettiğini sanmıyorum zira kolay atlatılabilen bir kanser. Şu an doktorlarınız da pet sonucunu bekliyordur. Sıçrama var mı varsa evre kaç gibi. En yakın arkadaşım üçüncü evre, annemin en yakın arkadaşı (beraber görüşürüz) son evre meme kanserini yaşadılar. Herbir aşamalarına çok çok yakından şahidim. Her hastalık zor, kanser zor, ama rutinini çok nadir günlerde bozmadığın müddetçe gülerek atlatmak imkansız değil. Şu an size sarılmak isterdim .. kendinize iyi bakın

X