- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.588
Merhaba, bundan tam 4 hafta önce başka bir sebepten hastanede yatmıştımjinekoloji bölümünde , orada sütyenimi düzeltirken göğüs ucum acıdı, baktığımda çamaşırımın içinde kaysak dolu idi, sol göğsüm akmış sonra kurumuş, muayneye gelen doktora durumu söyledim ama hiç ilgilenmedi, şuan sorunumuz o değil deyip gitti. 4 haftadır ben herhalde yara oldu diye melhem sürüyordum. Dün sabah canım birden yandı acı hissetmeye başlayınca çocukları sabah okullarına bırakıp jinekoloğuma gittim (yarın yeni bir işe başlıyorum) bir problem varsa işimden olmayım diye kontrol ettirmek geçti içimden. Öyle öğrendim
ağrı olan şeyler genelde kötü olmuyor, Allah korktuğunuza uğratmasın, sizin için dua edicez, güzel haberi alır almaz yazın lütfen, doktorlar bazen gereksiz korkutuyorlar.
Allah sabır versin cuma gününe kadar. dediğim gibi çok benzer süreçten geçtim, öyle korkuttu ki beni kesin bu hastalıksın diye, 2 gün boyunca tahlil sonucunu alana kadar, rengim sapsarı yemeden içmeden kesildim, ortadaki durumu basit birşey bile değil, hiçbirşey yokmuş, doktor beni korkuttuğuyla ömrümden 2 gün aldığıyla kaldı, dava etmeyi bile düşündüm bu sebepten. sonra Allah ından bulsun dedim. yerimde kim olsa dava ederdi o başka şey. bir gün içinde hem korkumun hem döktüğüm paranın haddi hesabı yoktu.
inşallah sizinki de hiçbirşey çıkmaz, saçma, buna mı üzülmüşüm, şükür diyeceğiniz birşey çıkar.
gerekirse bence doktorunuzu değiştirin, herşeyden önemlisi insana güven veren bir doktor olması karşıdakinin.