Göğüste kitle

İnanın konunuzu uzaktan takip ediyordum konuyu açtığınızdan beri.
Kendinizi koy vermeyin her kitle kötü değildir, ailemde ki bütün kadınlarda mevcut bu kitle durumu.
Ve hiçbiri kötü huylu değil.
Kötü düşünerek, kendinize negatifi yüklemeyin.
Umarım yarın sonuçlarınız iyi çıkar,
Sizin için dua ediyorum.

İnanın konunuzu uzaktan takip ediyordum konuyu açtığınızdan beri.
Kendinizi koy vermeyin her kitle kötü değildir, ailemde ki bütün kadınlarda mevcut bu kitle durumu.
Ve hiçbiri kötü huylu değil.
Kötü düşünerek, kendinize negatifi yüklemeyin.
Umarım yarın sonuçlarınız iyi çıkar,
Sizin için dua ediyorum.
Allah razı olsun, dualarınıza gerçekten ihtiyacım var. 2 farklı doktora göründüm biri jinekoloğum diğeri biyopsiyi yapan doktor ikiside sağolsunlar baya korkuttular. Bugün baya kötü oldum, sanırım psikolojik mide ağrısı ve bulantı var, buradaki güzel yorumları tekrar tekrar okuyup rahatladım az da olsa .

Allah razı olsun, dualarınıza gerçekten ihtiyacım var. 2 farklı doktora göründüm biri jinekoloğum diğeri biyopsiyi yapan doktor ikiside sağolsunlar baya korkuttular. Bugün baya kötü oldum, sanırım psikolojik mide ağrısı ve bulantı var, buradaki güzel yorumları tekrar tekrar okuyup rahatladım az da olsa .

Hiçbir şey belli değilken, hastanın yüzüne kötü şeyler söyleyen bu tür doktorları inanın hiç anlamıyorum.
Geçen aylarda annemin boğazıyla ilgili bir sorundan dolayı gitmiştik.
Doktor kanser filan demişti.
Düşünün sonuçları alana kadar annemle babamın durumunu.
Kanseri duyunca hastaneye ağlayarak gitmiştim.
Sonuç iyi çıktı, boşuna üzülmüş, boşuna ağlamış olduk..
Sizinde sonuçlar güzel olacak inşallah.
Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
Evvelsi gün be bu sabah aç karnına içtim brokoli suyunu, fakat günde kaç defa içilecek onu anlayamadım, siz nekadar tüketmiştiniz?
Sabah öğle akşam yazıyor. Şimdi baktım. Ben yapalı çok oldu unuttum. 21 gün ara vermeden devam ettirmek lazımmış. Brokoli sararmamalı imiş. Derin dondurucuda saklanabilirmiş. Buzdolabında üç gün tazeliğini koruyormuş

Sabah öğle akşam yazıyor. Şimdi baktım. Ben yapalı çok oldu unuttum. 21 gün ara vermeden devam ettirmek lazımmış. Brokoli sararmamalı imiş. Derin dondurucuda saklanabilirmiş. Buzdolabında üç gün tazeliğini koruyormuş
Çok teşekkürler

Yapmayın lütfen!
Doktorlar maalesef (özellikle de Almanya’da) genelde olumsuz konuşurlar, hastaya ümit vermemek adına.
Yani en kötü ihtimalden yola çıkarak her türlü test yapılıyor.
Kendinizi hırpalamayın, Allahın izini ile herşey temiz çıkar inşallah.
Evet psikolojik olarak çok belirsiz ve sıkıntılı bir bekleyiş, yinede kendinizi ihmal etmeyin.
Rabbim içinizi ferahlatsın.

Yapmayın lütfen!
Doktorlar maalesef (özellikle de Almanya’da) genelde olumsuz konuşurlar, hastaya ümit vermemek adına.
Yani en kötü ihtimalden yola çıkarak her türlü test yapılıyor.
Kendinizi hırpalamayın, Allahın izini ile herşey temiz çıkar inşallah.
Evet psikolojik olarak çok belirsiz ve sıkıntılı bir bekleyiş, yinede kendinizi ihmal etmeyin.
Rabbim içinizi ferahlatsın.
Amin , çok teşekkür ederim

Sayfayı açınca göguste kitle başlığını görünce şok oldum çünkü aynı başlığı ben acacaktım benimde son bi kaç haftadır koltuk altım aciyordu dün bi göğsümü elle muayene edeyim dedim ve elime sert bi kitle geldi randevu aldim cumartesi ozel bi hastaneye gidicem ins. Kötü bişey çıkmaz dünden beri hiç iyi degilim

Sayfayı açınca göguste kitle başlığını görünce şok oldum çünkü aynı başlığı ben acacaktım benimde son bi kaç haftadır koltuk altım aciyordu dün bi göğsümü elle muayene edeyim dedim ve elime sert bi kitle geldi randevu aldim cumartesi ozel bi hastaneye gidicem ins. Kötü bişey çıkmaz dünden beri hiç iyi degilim
Amiin, inşallah sizinde sonuçlarınız temiz çıkar, ama neden Cumartesi yi bekliyorsunuz?

Rabbim şifanızı versin kötüyü çağırmayın her kitle kötü değildir benim üniversitede yurtta oda arkadaşımdan da göğsünden böyle akıntılar gelirdi.Belki o akıntılar birikmiştir onu kitle sanmışlardır inşallah sonucunuz iyi çıkacak 😊

Benim bünyem çok zayıftır, Dün sabahtan beri göğsüm iltahaplansın diye bekliyorum ama yok olmuyor bişey, zaman geçtikçe dahada eziliyorum, iyi dileklerin için teşekkür ederim , ne zor çaresizlik hissi.
şuan bir belirsizlikte olduğum için boşluktayım, ama aklıma her türlü ihtimal geliyor, daha doğrusu, yakın zamanda arkadaşımın eşi kanserden vefat etti, gözümün önünde dağ gibi adam eridi gitti, bir kaç ay evvel yakın bir bayan arkadaşımın göğüs kanseri olduğunu öğrendim, ben ona yardım etmek için uğraşırken şimdi o bana güç vermeye
Yarın iyi haberler alırsınız inşallah 🤲 Bizide burdan bilgilendirmeyi unutmayın iyi haberlerinizi bekliyoruz 🙋‍♀️

İçini ferah tut. Bende aynını yaşadım. Üstelik 3 ay sürdü mamografi ultason mr hepsine girdim. Sonuç temiz çıktı. Her testi yaptıktan sonuçları için 1-2 hafta bekliyosun çok sancılı bir süreçtir bilirim. Rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırsın.

İçini ferah tut. Bende aynını yaşadım. Üstelik 3 ay sürdü mamografi ultason mr hepsine girdim. Sonuç temiz çıktı. Her testi yaptıktan sonuçları için 1-2 hafta bekliyosun çok sancılı bir süreçtir bilirim. Rabbim hayırlı haberlerle karşılaştırsın.
Amin ecmain , salı günü öğrendim bu 4 . Günüm, ruh gibiyim, mecburi işlerimi yapıyorum, çocuklarla ilgilenmek zorundayım küçüklerim 4 ve 7 yaşında, hayat öyle veya böyle devam ediyor ama zaman ilerlerken çok sancılı geçiyor. İnşallah güzel haberleri veririm öğleden sonra.

4 gözle haberinizi bekliyoruz. Bize haber vermeyi unutmayın lütfen. Dünden beri aklımdasınız sonuçlarını temiz gelsin çocuk sevindireceğim.

X