Göğüste kitle

Geldim Allah’a şükür, doktor hanım hiçbir tahlil istemedi, Almanya’da olması gerekeni yapmışlar, senin durumunda iyileşme şansı yüksek, moralini yüksek tut, yoga yap dedi, artık heryerde aynı tedavi yöntemi kullanılıyor, şekeri tamamen kesme, kilonu koru alıp verme dedi. Ayrıca belki ameliyat olmayabilirsin, metastaslar temizlendikten sonra 2 yıllık dinlenme sürecinden sonra karar verilirmiş , ek hiçbir vitamin takviyesi v.s. Vermiyormuş kilo yaptığı için. Sol göğsümde olan 3 tümörü ben dokunmaya korkmuştum ama bir defa dokunduğumda elime gelmişti, dışardanda gözle görülür şekilde belli oluyordu, doktor hanım elle muayne etti ve birtane küçücük kitle buldu ki oda çok normal belki bu olabilir dedi, yani kitlelerin ikisi kaybolmuş en azından ele gelmiyor. Çok şükür iyi haberler aldım. Bir sonraki kontrollerden sonra bak gör seninde moralin düzelecek dedi. Elhamdulillahhh. Eminönüne gittim kendim için Acıbadem çörekotu ekstraktı aldım. Yarinde nasip olursa Çamlıca camiine gitmek İshak danış hoca ile tanışmak duasını istemek istiyorum ,
Ayrıca sizlerde herzaman her gittiğim yerlerde dualarımdasını ♥♥
Allaha şükürler olsun 🙏🏻 RAbbim dualarımızı geri çevirmedi çok sevinçliyim çok mutluyum İnan kalbim çıkacak gibi okudum çığlık atasım geldi. Her zaman dualarımızda olacaksın çook güzel günler göreceğiz eğer nasip olurda Türkiye’ye gelirsen aynı şehirde olursak inşallah kahve içeceğiz pasta yiyeceğiz sözüm söz ❤️ Ayyyy derin bir nefes aldım.

Gece baya kötüyüm, sükür simdi daha iyiyim, cocuklarima Ufak tefek Hediye almaya ciktik, yaylana yaylana yürüyorum :) bu günlerime cok sükür bin sükür, sabah namaza Sultan ahmete gitmek istemistik, nasip olmadi, insallah yarin olur. Cuma öglen geri eve dönecegiz
rahatladın ama değil mi?

Gece baya kötüyüm, sükür simdi daha iyiyim, cocuklarima Ufak tefek Hediye almaya ciktik, yaylana yaylana yürüyorum :) bu günlerime cok sükür bin sükür, sabah namaza Sultan ahmete gitmek istemistik, nasip olmadi, insallah yarin olur. Cuma öglen geri eve dönecegiz
Bugün doktor randevun yok muydu

Bugünki randevum cerrahta idi, dünki Prof. Doktor Hanım ona gitmemi gerek görmedi cünkü zaten burda ameliyat olmayacaksin dedi. Ayrıca metastazlar temizlendikten 2 yıllık bir dinlenme sürecünden sonra ameliyat oluyormuş.
metastazlarimin durumunu 3. Veya 4. Kemodan sonra çekilecek olan kontrol MR / CT lerden sonra belli olacak.

Geldim Allah’a şükür, doktor hanım hiçbir tahlil istemedi, Almanya’da olması gerekeni yapmışlar, senin durumunda iyileşme şansı yüksek, moralini yüksek tut, yoga yap dedi, artık heryerde aynı tedavi yöntemi kullanılıyor, şekeri tamamen kesme, kilonu koru alıp verme dedi. Ayrıca belki ameliyat olmayabilirsin, metastaslar temizlendikten sonra 2 yıllık dinlenme sürecinden sonra karar verilirmiş , ek hiçbir vitamin takviyesi v.s. Vermiyormuş kilo yaptığı için. Sol göğsümde olan 3 tümörü ben dokunmaya korkmuştum ama bir defa dokunduğumda elime gelmişti, dışardanda gözle görülür şekilde belli oluyordu, doktor hanım elle muayne etti ve birtane küçücük kitle buldu ki oda çok normal belki bu olabilir dedi, yani kitlelerin ikisi kaybolmuş en azından ele gelmiyor. Çok şükür iyi haberler aldım. Bir sonraki kontrollerden sonra bak gör seninde moralin düzelecek dedi. Elhamdulillahhh. Eminönüne gittim kendim için Acıbadem çörekotu ekstraktı aldım. Yarinde nasip olursa Çamlıca camiine gitmek İshak danış hoca ile tanışmak duasını istemek istiyorum ,
Ayrıca sizlerde herzaman her gittiğim yerlerde dualarımdasını ♥♥
Nirraaaa nirraaaa bak bakk yaaa ne güzel haberler bunlar Allahım sana şükür:KK60:

Demekki geldin uğurlu caanım istanbula,güzel haberler de aldın, ne güzel vallahi kaç gündür kaldım akılsız telefona,patladım meraktan.
Başka sürpriz masraflar çıkınca telefonumu yenileyemedim.
Bugünün nasıl geçti,oturup kalkıp dualarımda ufak tefek hayırlarımda seni de andım,bil ben hep buradayım bir müddet gelemesem de:KK60::KK60:

Demekki geldin uğurlu caanım istanbula,güzel haberler de aldın, ne güzel vallahi kaç gündür kaldım akılsız telefona,patladım meraktan.
Bugünün nasıl geçti,oturup kalkıp dualarımda ufak tefek hayırlarımda seni de andım,bil ben hep buradayım bir müddet gelemesem de:KK60::KK60:

Allah razı olsun, dün Eyüp Sultana gitmek birazda alışveriş yapmak istedik, tam metroya binecektik ben baya rahatsızlandım, hemen taksi çevirip otele gittik, iki saat uyumuşum , akşam yemeğe çıktık, sabah namazı için niyetlendik ama düzelemedim , elim ayağım titriyor, ciğerlerim dolmuş. Halsizim. İnşallah bugün vakit namazlarından biri nasip olur Eyüp Sultana .
bende her yerde sizleri anıyorum, senin kuzuyu ayrıca söylüyorrum, Rabbim Kuran ahlakı , peygamber zekası ver diye, iş isteyene iş AŞ isteyene AŞ , evlat isteyene hayrlı evlat nasip et diye herkesi tek tek anıyorum. Çok şükür bin şükür inşallah daha güzel haberler aldığımda olur Amiin.

Allah razı olsun vallahi gözlerim doldu dualarına.
İnsallah istediğin yerlere gidersin,rabbim onların hürmetine sende var olan istemediğin herşeyi yoketsin inşallah.
Daha güzel haber ve enerjilerle dönersin yuvana evlatlarına inşallah canım:KK60:

nirra nirra nasılsın canım ben bu gün sonucumu aldım çok şükür temiz çıktı Rabbim sana ve tüm hastalara şifa versin 👐👐👐
Elhamdulillah, şükürler olsunn, Rabbim korktuğuna uğratmasın, İnan öyle çok sevindimki ifade edemem , diyorlarya çeken bilir diye, aynen öyle.
benide İstanbulun havası sarstı, aşırı kalabalıktan yoruldum :) , ama eyub sultana gittim çok şükür, sizler içinde dualar ettim, Rabbim kabul etsin

Elhamdulillah, şükürler olsunn, Rabbim korktuğuna uğratmasın, İnan öyle çok sevindimki ifade edemem , diyorlarya çeken bilir diye, aynen öyle.
benide İstanbulun havası sarstı, aşırı kalabalıktan yoruldum :) , ama eyub sultana gittim çok şükür, sizler içinde dualar ettim, Rabbim kabul etsin
Allah razı olsun canım duaların kabul olsun inşallah ayy hoş geldin istanbul bereketli yağmurlu ve soğuk dikkat et kendine Eyüp Sultan çok iyi yapmışsın oranın havası sana şifa olur inşallah ❤❤dualarım dasin

X