Geldim Allah’a şükür, doktor hanım hiçbir tahlil istemedi, Almanya’da olması gerekeni yapmışlar, senin durumunda iyileşme şansı yüksek, moralini yüksek tut, yoga yap dedi, artık heryerde aynı tedavi yöntemi kullanılıyor, şekeri tamamen kesme, kilonu koru alıp verme dedi. Ayrıca belki ameliyat olmayabilirsin, metastaslar temizlendikten sonra 2 yıllık dinlenme sürecinden sonra karar verilirmiş , ek hiçbir vitamin takviyesi v.s. Vermiyormuş kilo yaptığı için. Sol göğsümde olan 3 tümörü ben dokunmaya korkmuştum ama bir defa dokunduğumda elime gelmişti, dışardanda gözle görülür şekilde belli oluyordu, doktor hanım elle muayne etti ve birtane küçücük kitle buldu ki oda çok normal belki bu olabilir dedi, yani kitlelerin ikisi kaybolmuş en azından ele gelmiyor. Çok şükür iyi haberler aldım. Bir sonraki kontrollerden sonra bak gör seninde moralin düzelecek dedi. Elhamdulillahhh. Eminönüne gittim kendim için Acıbadem çörekotu ekstraktı aldım. Yarinde nasip olursa Çamlıca camiine gitmek İshak danış hoca ile tanışmak duasını istemek istiyorum ,
Ayrıca sizlerde herzaman her gittiğim yerlerde dualarımdasını ♥♥