Göğüste kitle

Canım yıl 2011 yaş 22 mememden gelen sıvı yüzünden doktora gittim her iki Mememde de iyi huylu kitleler çıktı fibroadonem 2015 yılına kadar takipteydim sonrasında hamilelik emzirme çocuk derken bıraktım takibi geçen hafta perşembe gittim ultrason çektirdim sonrasında emar istediler çok telâşlandım emar sonucu temiz çıktı ama doktor biyopsi istedi özel bir hastaneydi bugün devlete araştırma hastanesine gittim oradaki doktor bir sorun olmadığını biyopsi gerek görmediğini söyledi pisikolojik olarak sağ kol altım ağrıyor dünden beri sizi çok iyi anlıyorum inşallah kötü bir şey çıkmayacaktır allah şifa versin
Allah kimseyi darda zaten bırakmasın. Buradan teselli mesajları aldıkça içim azda olsa rahatladı
Umarım sizde korktuğunuza uğramazsınız

Sarı sıvı oluyor bende de. Hemde yıllardan beri. Şuan pek farketmesemde yıllar içinde elime hep gelmişdir kitle. Ultrasonla bakılınca kistler çıkar, süt kanallarım tam kapanmamış çıkar. Büyük ihtimal öyle bir şeydir sizinki de.
Benim anlamadığım ilk önce ultrason istemeden mi mamografi istedi?
Yok ultrasonu hemen yaptı, orada 4 mm lik bir kitle gördü, ve hemen yarın sabah 8 e mamografi için randevu ayarladı

geçmiş olsun, geçen sene bir arkadaşım aynı sıkıntıyı yaşadı. resmen iltihap akıyordu, mamografi ultrason falan korkulacak birşey çıkmamıştı. çok detay hatırlamıyorum ama herşey temiz çıktı dediği net aklımda.

kaynanamda cikmisti.bir kac sene once ameliyat olmasi gerekiyordu olmadi.daha kotu oldu.butun vucuduna yayildi.kermoterapi gordu.biraz kilolu kendisi.kotu hucreler ayak kemiklerini gucsuclestirdi.her ayaginda 2-3 kirik cikti.platin takildi.su an yatalak.
Yaşadığınız kötü deneyimleri bu şekilde açıklamanız hastayi motive etmez . Bilin istedim.

geçmiş olsun, geçen sene bir arkadaşım aynı sıkıntıyı yaşadı. resmen iltihap akıyordu, mamografi ultrason falan korkulacak birşey çıkmamıştı. çok detay hatırlamıyorum ama herşey temiz çıktı dediği net aklımda.
Çok teşekkür ederim

kaynanamda cikmisti.bir kac sene once ameliyat olmasi gerekiyordu olmadi.daha kotu oldu.butun vucuduna yayildi.kermoterapi gordu.biraz kilolu kendisi.kotu hucreler ayak kemiklerini gucsuclestirdi.her ayaginda 2-3 kirik cikti.platin takildi.su an yatalak.

bir söz var, söylemesen de olur, SÖYLEME!
siz böyle diyince ne değişecek yani, sizin gibi insanlar lütfen sessiz kalsınlar.
kadın yarın doktora gitsin bir baksın ne var ne yok, o zaman engin bilgilerinizden faydalanır, ama böylesi yani ne diyeyim, allah patavatsızlarla karşılaştırsın ki anlayın bunun ne kadar üzücü olduğunu.

Sevgili hanimlar, sabah Gittim ve Mammographie cekildi, sonrasinda hemen biopsi yapildi, cuma ögleden sonra cikacak, insaallah güzel haber alirim, darma dumanim, Allah kimseyi zorda birakmasin, hayr dualarinizi bekliyorum, Allah önce diger cümle hastalara sifa versin sonrada bana

Merhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
bana lütfen güç verin, yaşayıp atlatanlar bana yol gösterin
Benim de vardı. Hem de birkaç tane. Kadınların birçoğunda vardır. Onların %90 I iyi huylu çıkıyor. Ben brokoli suyuyla kurtuldum hepsinden. Sonuçların çıksın. Bir şey yoktur inşallah. Kötü bir şey getirmeyin aklınıza

Sevgili hanimlar, sabah Gittim ve Mammographie cekildi, sonrasinda hemen biopsi yapildi, cuma ögleden sonra cikacak, insaallah güzel haber alirim, darma dumanim, Allah kimseyi zorda birakmasin, hayr dualarinizi bekliyorum, Allah önce diger cümle hastalara sifa versin sonrada bana
İyi haerlerle gelirsiniz inşallah Allah şifa versin

Annemde en az 20 yıldır var iyi huylu önceden senede 1 şimdi de 6 ayda 1 kontrolu yapılıyor inşallah iyi huyludur geçmiş olsun.( bu arada hormonla ilgili ilaç vb şeyler kullanmayın)

Güzel haberlerinizi bekliyoruz, çok geçmiş olsun.

Moralinizi yuksek tutun öncelikle hemen kotu dusunmeyın.
Bes senedır mememdekı kıstle ugrasıyorum ben. Meme basımın arkasına yapısık ultrasonda dogru duzgun gozukmemıstı bile.
Mr cekıldım sonra, orda gorundu ve alınması uygun bulunmadı.
Simdı her sene bırkere iltihap yapıyor ve antibiyotiklerle gecmiyor, ıgneyle cekmek zorunda kalıyorlar.
Her nuksedıp doktora gıttıgımde, bu sefer kesin korktuğum seyı söyleyecekler diye gidiyorum ve cok sukur söylemiyorlar. Geciyor gidiyor.

Ben hıc hamile kalmadıgım, dogum yapmadığım ıcın ustunde cok durmuştular. Ama siz dogum falan yapmissiniz, bence önemli bır sey yok.
Insallah mutlu sekilde ayrılırsınız hastaneden
Sonucları yazarsanız sevinirim, allah sifanızı versın.

Benim de vardı. Hem de birkaç tane. Kadınların birçoğunda vardır. Onların %90 I iyi huylu çıkıyor. Ben brokoli suyuyla kurtuldum hepsinden. Sonuçların çıksın. Bir şey yoktur inşallah. Kötü bir şey getirmeyin aklınıza
Brokoli suyunu nasil hazirladiniz , bizlerle Tarifi paylasirmisiniz

Moralinizi yuksek tutun öncelikle hemen kotu dusunmeyın.
Bes senedır mememdekı kıstle ugrasıyorum ben. Meme basımın arkasına yapısık ultrasonda dogru duzgun gozukmemıstı bile.
Mr cekıldım sonra, orda gorundu ve alınması uygun bulunmadı.
Simdı her sene bırkere iltihap yapıyor ve antibiyotiklerle gecmiyor, ıgneyle cekmek zorunda kalıyorlar.
Her nuksedıp doktora gıttıgımde, bu sefer kesin korktuğum seyı söyleyecekler diye gidiyorum ve cok sukur söylemiyorlar. Geciyor gidiyor.

Ben hıc hamile kalmadıgım, dogum yapmadığım ıcın ustunde cok durmuştular. Ama siz dogum falan yapmissiniz, bence önemli bır sey yok.
Insallah mutlu sekilde ayrılırsınız hastaneden
Sonucları yazarsanız sevinirim, allah sifanızı versın.
Allah razi olsun, cumaya kadarda zaman nasıl geçer artık bilemiyorum, sizede bol şifa diliyorum

Bu sabah mamografi ve biyopsisi yapıldı, sonuçları ancak cuma öğleden sonra öğrenebilirim, doktor durumu en kötüden düşünmeliyiz , yaşınız genç ama yinede oluyor, ele sert kitle gelmiyor dokununca ama yinede bilemeyiz dedi
Dua edeceğim sizin için.
Sabırla bekleyelim. Hadi Hayırlısı.

Korkmayın lütfen benimde bundan 4 yıl önce göğsümde kitle vardı hemde kendim bulmuştum hemen ameliyat oldum aldılar bitti gitti, bende ilk duyduğumda çok korkmuştum , doktorunuza güvenin bir an önce tedavinizi olun

X