Merhaba. Durumunuz nedir acaba. Bata 3 gün kala çıkmayabilir. Birkaç gün gecikme olunca testi tekrarlayın. Geç döllenme olabiliyormuş.Bugün kan testi verdim doktora gitmedim. E nabızdan baktım 0.36 çıktı değer ne oluyor bilmiyorum betaya 3 gün var daha
Gittim ama bambaşka şeyler söyledi sadece ultrasonla baktı gebelik olmadığını söyledi kana falan bakmadı biraz daha gecikirsen evde idrar testi yap deyip gönderdi keske hiç gitmeseydimMerhaba. Durumunuz nedir? Gecikme devam ediyor mu? Doktora gittiniz mi?
Bu ay soğan kürüne başlamaya karar verdim geri dönüşleri çok güzelMerhaba. Durumunuz nedir? Gecikme devam ediyor mu? Doktora gittiniz mi?
Canım kahverengi lekem gelmiş eğer regl olursam haber veririmMerhaba. Durumunuz nedir? Gecikme devam ediyor mu? Doktora gittiniz mi?
Çok enteresan. kanda Bhcg bakılmalıydı bence. “Biraz daha gecikirse idrar testi yap” dediyse hamilelik ihtimali hala var demek oluyor. Sağlık ocağında kan testi yaptırabilirsiniz regli başlamazsa. Hayırlısı olsun.Gittim ama bambaşka şeyler söyledi sadece ultrasonla baktı gebelik olmadığını söyledi kana falan bakmadı biraz daha gecikirsen evde idrar testi yap deyip gönderdi keske hiç gitmeseydim
Hamile kaldığım ayda yaşadım diğer aylardada yaşadım yani 3 4 ay bu hissi yaşadım sonrada hamile kaldımÇok teşekkürler bilgilendirme için. Açtığınız konuyu da okudum. Doğrumu anladım emin olmak için soruyorum. Göğüste karıncalanma yaşadınız ama o ay hamile kalmadınız. Hamile kaldığınız ay bu karıncalanma hissini yaşamadınız? Doğrumu?
ben de bu ay hamile olmazsam yapacağım. Uzun zamandır aklımda zaten.Bu ay soğan kürüne başlamaya karar verdim geri dönüşleri çok güzel
Anladım. Ben hayatımda ilk kez bu ay yaşadım. Bakalım ne olacak.Hamile kaldığım ayda yaşadım diğer aylardada yaşadım yani 3 4 ay bu hissi yaşadım sonrada hamile kaldım
Durumunuz nedir?Canım kahverengi lekem gelmiş eğer regl olursam haber veririm
Regl oldum malesefMerhaba. Durumunuz nedir acaba. Bata 3 gün kala çıkmayabilir. Birkaç gün gecikme olunca testi tekrarlayın. Geç döllenme olabiliyormuş.
Regl oldum maalesef hemde baya gecikmeli olarakDurumunuz nedir?
Bu göğüs ucu karıncalanmasını yaşayıp hamile kalan yok bu durumda. Benimde adet günüm yarın ve büyük ihtimal adet olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Mutlu haberi en kısa zamanda alırız inşallahRegl oldum maalesef hemde baya gecikmeli olarak
İnşallah canım inşallahBu göğüs ucu karıncalanmasını yaşayıp hamile kalan yok bu durumda. Benimde adet günüm yarın ve büyük ihtimal adet olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Mutlu haberi en kısa zamanda alırız inşallah
Sonuç ne oldu merak ettim benimde sag goysumde 4 5 saniye olup geciyo ve adetim 2 gün geçti başka hiçbir belirtim yok sol kasıgim ağrıdı 2 gun gecti odaAyrıca Bu karıncalanma sürekli değil, anlık oluyor. 1-2 saniye sürüp bitiyor.
Hamileyim. Ve sağ göğüs ucu karıncalanmasından başka kaydadeğer bir belirtim olmadı.Sonuç ne oldu merak ettim benimde sag goysumde 4 5 saniye olup geciyo ve adetim 2 gün geçti başka hiçbir belirtim yok sol kasıgim ağrıdı 2 gun gecti oda
Ay gözunaydin sağlıcakla kucağına alHamileyim. Ve sağ göğüs ucu karıncalanmasından başka kaydadeğer bir belirtim olmadı.
Amin. Çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallah. Ben de senin gibi yaşadım. Daha önce hiç böyle bir karıncalanma hissetmemiştim. Anlık 3-5 saniye sürüyor. Sonrasında, yani adet gününe yaklaştıkça da elektrik çarpması gibi bir hisse dönüştü. İnşallah sağlıkla sen de hamilesindirAy gözunaydin sağlıcakla kucağına alinsAllah bende hamileyimdir benimde sag goyus ucum karıcalaniyo arar ara daha önce olmazdı hiç adetim 2 gün geçti test yapmaya korkuyorum negatif gorucem diye
İnsAllah yarin olmassam pazartesi artık koşa koşa eczaneye gidicemAmin. Çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallah. Ben de senin gibi yaşadım. Daha önce hiç böyle bir karıncalanma hissetmemiştim. Anlık 3-5 saniye sürüyor. Sonrasında, yani adet gününe yaklaştıkça da elektrik çarpması gibi bir hisse dönüştü. İnşallah sağlıkla sen de hamilesindir
Naptınız. Merak ettimİnsAllah yarin olmassam pazartesi artık koşa koşa eczaneye gidicem
Yarın yapicam inşallah hamileyimdir hâlâ hiç belirti yok ve adetim 5 gün geciyoNaptınız. Merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?