Göğüs ucunda karıncalanma

Merhabalar bende çok araştırma yaptığım için size yazmak istedim belki faydam olur. Benimde gebeliğimi öğrenmeden önceki aylar bu anlattığınız his olmuştu yerini kaşıntıya bırakan garip bir his hayatımda daha önce yaşamadığım. Ama yanlış yönlendirmeyeyim benim deneme yaptığımız bir kaç ay içinde olmuştu bu durum sonrasındada gebe kaldım Elhamdülillah.
Bu arada internette yazan ilk belirtilerin çoğu 6. 7. Haftada anca başlıyor siz zaten o zamana kadar gebeliğinizi öğrenmiş oluyorsunuz. Vücuttaki tüm belirtiler genelde ilerleyen zamanlarda başlıyor insan bir umut devamlı araştırıyor ama tecrübe ettiklerimi paylaşmak istedim.
Ayrıca benim ilk belirtilerim nelerdi herşeyi konu açıp detaylı anlattım merak ettiklerinize bakabilirsiniz.
Rabbime bu üç ayların hürmetine dua Rabbim size ve cümle isteyen kullarına daha fazla bekletmeden en hayırlı şekilde evladınızın haberini almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻
Çok teşekkürler bilgilendirme için. Açtığınız konuyu da okudum. Doğrumu anladım emin olmak için soruyorum. Göğüste karıncalanma yaşadınız ama o ay hamile kalmadınız. Hamile kaldığınız ay bu karıncalanma hissini yaşamadınız? Doğrumu?

şuan ki belirtilerin neler peki
benim göğüs ucum karardı biraz damarlar çok belirgin birde pıtırcıklar cıkıyor bazen
inşallah allah ikimizede ve isteyen herkeze nasip eder canım biz daha yeni yeni deniyoruz ama ne olursa olsun insan bekliyor ümitleniyor
Benim 5 gün var. Açıkçası belirgin bir belirtim kalmadı. Adet sancısı gibi karnım ağrıyor. Ama o zaten adet olacağım zaman da olabiliyor. Göğüs karıncalanması geçti. Günde 1-2 kez göğüs ucuma iğne batar gibi ağrı oluyor sadece. Başka belirtim yok.

Bende de aynı şekilde olmuştu 1 hafta öncesi gibi bir süreydi sonra ddiginiz gibi sürekli göğüs ucunu kaşımak sıkmak istiyordum ki geçsin diye ve mutlu sonuç almıştım şuan oğlum 4+3 aydır kucağımda darısı size olsn inş 🥰🎈
Tam ümidimi kesiyorum bu karıncalanma hamilelik belirtisi değil diye. Tekrar umut veren bir mesaj geliyor. 🙏🏻 Sanırım bekleyip göreceğim. Bata 5 gün var. Ama şuan pek belirtim kalmadı diyebilirim. Duanızı eksik etmeyin benden. 2 kez kimyasal yaşadım. 🌸

şuan ki belirtilerin neler peki
benim göğüs ucum karardı biraz damarlar çok belirgin birde pıtırcıklar cıkıyor bazen
inşallah allah ikimizede ve isteyen herkeze nasip eder canım biz daha yeni yeni deniyoruz ama ne olursa olsun insan bekliyor ümitleniyor
Göğüs ucunda koyulaşma varsa gebelik ihtimali çok yüksek diye biliyorum. Hadi hayırlısı inşallah 🙏🏻

Dayanamayıp test yaptım gecikmemin birinci günü ama negatif çıktı hayırlısı olsun

kızlar bilmiyorum nasıl bekleyeceğiz merak ediyorum gün içinde baş dönmelerim oluyor anlık
Dayanamayıp test yaptım gecikmemin birinci günü ama negatif çıktı hayırlısı olsun
kuzum ben okumuştum idrada geçmesi için biraz zaman alıyormuş o yüzden idrar testine henüz erkense güvenme ilişkden 7 10 gün geçince kan ver bende cuma günü vermeyi düşünüyorum

kızlar bilmiyorum nasıl bekleyeceğiz merak ediyorum gün içinde baş dönmelerim oluyor anlık

kuzum ben okumuştum idrada geçmesi için biraz zaman alıyormuş o yüzden idrar testine henüz erkense güvenme ilişkden 7 10 gün geçince kan ver bende cuma günü vermeyi düşünüyorum
Çok sağol kuzum umut oldun bende yarın gidicem eğer gebelik yoksa da bu ay çok değişik şeyler yaşıyorum nedenmiş en azından onu öğrenirim

Tam ümidimi kesiyorum bu karıncalanma hamilelik belirtisi değil diye. Tekrar umut veren bir mesaj geliyor. 🙏🏻 Sanırım bekleyip göreceğim. Bata 5 gün var. Ama şuan pek belirtim kalmadı diyebilirim. Duanızı eksik etmeyin benden. 2 kez kimyasal yaşadım. 🌸
Rabbim en hayırlı şekilde hayırlı evlat nasip etsin umudunu kesme ki umut senin olsun bende diyordum bu ayda olmasa ümidi mi kestim ama çok şükür Umut gerçek oldu inş sizede bu defa umut olur da sevinçli haberler alırsınz 😍🥰

Hayırlısı olsun. Ama sonuçta gecikme var. Biraz daha bekleyin bakalım.
Cnm benim ki kanda çıkmadı ultrason da çıktı kanda yoksa gebelik de yok dediler ağladm umudumu kaybetmistim her an adet olmayı bekledim ama o ağlamalarıma hamdolsun ki Rabbime göz yaşlarımi boşuna döktürdum bebeğim 8 haftalikdi artk kesin var olduğunu öğrendim 😍🥰

Cnm benim ki kanda çıkmadı ultrason da çıktı kanda yoksa gebelik de yok dediler ağladm umudumu kaybetmistim her an adet olmayı bekledim ama o ağlamalarıma hamdolsun ki Rabbime göz yaşlarımi boşuna döktürdum bebeğim 8 haftalikdi artk kesin var olduğunu öğrendim 😍🥰
Hayırlı olsun canım çok sevindim umarım en kısa sürede bizlere de nasip olur inşallah yarın bende güzel haberler alırım 🙏🏻🥰

Merhaba tebrik ederim öncelikle sağlıkla devam etsin gebeliğiniz. Çok şaşırdım kanda sonuç vermeden ultrasonda görmenize. Bahseder misiniz değişiklik ne oldu o ay. Bir de aşılama mı yaptınız

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?

Merhaba tebrik ederim öncelikle sağlıkla devam etsin gebeliğiniz. Çok şaşırdım kanda sonuç vermeden ultrasonda görmenize. Bahseder misiniz değişiklik ne oldu o ay. Bir de aşılama mı yaptınız
Mrb tşk ederim 😊 gebelik değil cnm şuan aldm oğlum 5ci ayın içinde 🥰hayır cnm normal gebelik

Adetim 6 gün iken 8 gün oldu göğüslerimde feci ağrı dokunamaz duruma gelmişti kasıklarda şiddetli ağrı özellikle sancı sevdiğim şeyler de tiksinme bulantı gidip kan tahlili verdm çıkmadı ultrason da ddi 4 haftalık bekledim adet olmadm 20 gün falan bekledm umudumu kestim heran adet olmayı bekledm ama bır yandan da hamileyim diyorm tam 40 gün falan üzerinden geçmişti özel hastaneye gittim tekrardan o zamanlar covid19 yeni gelmisti Türkiye'ye orda var olduğunu öğrendim öylece 🥰😊

hanımlar normalde adetim 6-7 gün sürer bu ay sadece 3 gün kanamam oldu sonrasında kesildi bi daha da gelmedi neden olabilir bilen var mı?
Bazen olabiliyor. Mevsimsel, strese dayalı, vb. gibi sebeplerle. Ben de aynısını geçen ay yaşadım. 3 gün sürdü, normalde olan kanamanın yarısı kadar oldu miktar olarak da.. bir kerelik olabilir bence. Tekrarlarsa doktora danışın

Back
X