İnşallah hamilelik belirtisidir. Benimde karıncalanma devam ediyor, hafif kaşıntıya dönecek gibi, sürekli elim oraya gitmeye başladı. Ama başka bir belirtim de yok. İrtibatta kalalım. Adet gününüzde haber verin lütfenValla canım bende de aynı göğüs ucunda karıncalanma vardı sonra kaşıntıya çevirdi sadece göğüs ucunda ama gebelik beklentim var ama daha adetime 3 gün var bende çok araştırdım gebelik belirtisi diyen de var demeyen de inşallah hamileyizdir
Valla bende bir sürü belirti var canım ama adette olabilir inşallah gebeliktir tabi haber veririmİnşallah hamilelik belirtisidir. Benimde karıncalanma devam ediyor, hafif kaşıntıya dönecek gibi, sürekli elim oraya gitmeye başladı. Ama başka bir belirtim de yok. İrtibatta kalalım. Adet gününüzde haber verin lütfenBenim 9 gün var daha adetime.
Benim karıncalanma ile başladı belirtiler göğüste aşırı hassasiyet vs.. Adetten 1 hafta önce başlıyor geneldeValla bende bir sürü belirti var canım ama adette olabilir inşallah gebeliktir tabi haber veririm
Umut oldunuzBenim karıncalanma ile başladı belirtiler göğüste aşırı hassasiyet vs.. Adetten 1 hafta önce başlıyor geneldeAllah gönlünüze göre versin
Sizde Hafif Batma ve kaşıntı oldumu göğüs uçlarında?Benim karıncalanma ile başladı belirtiler göğüste aşırı hassasiyet vs.. Adetten 1 hafta önce başlıyor geneldeAllah gönlünüze göre versin
Valla bende vardı canım 8-9 gün kala başladı şimdi bata 2 gün var göğüslerim de inanılmaz acı var hadi hayırlısı artıkSizde Hafif Batma ve kaşıntı oldumu göğüs uçlarında?
Merhaba hanımlar.
2 gündür göğüs ucunda karıncalanma hissi yaşıyorum. Kesinlikle ağrı, sızı yok. Karıncalanma, batışma, gıdıklanma gibi bir his. Gün içinde muhtelif zamanlarda, ortalama saatte bir hissediyorum. İnternete “göğüs ucunda karıncalanma” yazdığım zaman hamilelik belirtisi olduğunu söylüyor birçok kaynak. Hamilelik beklentim var, bebek için çalışıyoruz. Ama adetime 9-10 gün var. Bu kadar erken belirti alınabilirmi? Böyle birşey yaşayan oldumu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Düzenleme: Karıncalanma 3 gün devam etti. Bir süredir hissetmiyorum. Yerini elektrik çarpmasına benzeyen çok hafif bir batma vebe
Hayırlısı olsun. Gebelik istiyormusunuz veya bekliyormusunuz?Bende de bu tarz bir şey var göğüslerimdeki damarlar daha belirgin oldu. Kahverengi bölge genişledi. Meme uclarımda kaşınma, gıdıklanma var. Ama kaç gündür de hafiften ağrıyor. Bata günüme 4 gün var daha.
Evet halâ oluyorSizde Hafif Batma ve kaşıntı oldumu göğüs uçlarında?
Amin inşallah canım benim Teşekkür ederimUmut oldunuzBebeğinizi Sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim
Evet gebelik istiyorum. Lakin bu tarz belirtiler regl döneminde de oluyor bir ikisi hariç. Sonuç ne bilmiyorum. Yarın kan testi yapmayı düşünüyorumHayırlısı olsun. Gebelik istiyormusunuz veya bekliyormusunuz?
Hayırlısıyla inşallah gebelik vardır.Evet gebelik istiyorum. Lakin bu tarz belirtiler regl döneminde de oluyor bir ikisi hariç. Sonuç ne bilmiyorum. Yarın kan testi yapmayı düşünüyorum
Evet halâ oluyor
Hayırlısıyla inşallah gebelik vardır.Sonucu Haber verirseniz çok sevinirim. Benim bata 6 gün var. Test yaptırsam da çıkmaz herhalde. O yüzden merak içindeyim gebelik belirtisimi bu yaşadığım diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?