Göğüs ucunda karıncalanma

Bugün kan testi verdim doktora gitmedim. E nabızdan baktım 0.36 çıktı değer ne oluyor bilmiyorum betaya 3 gün var daha
Merhaba. Durumunuz nedir acaba. Bata 3 gün kala çıkmayabilir. Birkaç gün gecikme olunca testi tekrarlayın. Geç döllenme olabiliyormuş.

Merhaba. Durumunuz nedir? Gecikme devam ediyor mu? Doktora gittiniz mi?
Gittim ama bambaşka şeyler söyledi sadece ultrasonla baktı gebelik olmadığını söyledi kana falan bakmadı biraz daha gecikirsen evde idrar testi yap deyip gönderdi keske hiç gitmeseydim

Gittim ama bambaşka şeyler söyledi sadece ultrasonla baktı gebelik olmadığını söyledi kana falan bakmadı biraz daha gecikirsen evde idrar testi yap deyip gönderdi keske hiç gitmeseydim
Çok enteresan. kanda Bhcg bakılmalıydı bence. “Biraz daha gecikirse idrar testi yap” dediyse hamilelik ihtimali hala var demek oluyor. Sağlık ocağında kan testi yaptırabilirsiniz regli başlamazsa. Hayırlısı olsun.

Çok teşekkürler bilgilendirme için. Açtığınız konuyu da okudum. Doğrumu anladım emin olmak için soruyorum. Göğüste karıncalanma yaşadınız ama o ay hamile kalmadınız. Hamile kaldığınız ay bu karıncalanma hissini yaşamadınız? Doğrumu?
Hamile kaldığım ayda yaşadım diğer aylardada yaşadım yani 3 4 ay bu hissi yaşadım sonrada hamile kaldım

Regl oldum maalesef hemde baya gecikmeli olarak
Bu göğüs ucu karıncalanmasını yaşayıp hamile kalan yok bu durumda. Benimde adet günüm yarın ve büyük ihtimal adet olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Mutlu haberi en kısa zamanda alırız inşallah 🙏🏻🌸

Bu göğüs ucu karıncalanmasını yaşayıp hamile kalan yok bu durumda. Benimde adet günüm yarın ve büyük ihtimal adet olacağım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Mutlu haberi en kısa zamanda alırız inşallah 🙏🏻🌸
İnşallah canım inşallah 🌸🙏🏻

Sonuç ne oldu merak ettim benimde sag goysumde 4 5 saniye olup geciyo ve adetim 2 gün geçti başka hiçbir belirtim yok sol kasıgim ağrıdı 2 gun gecti oda
Hamileyim. Ve sağ göğüs ucu karıncalanmasından başka kaydadeğer bir belirtim olmadı.

Hamileyim. Ve sağ göğüs ucu karıncalanmasından başka kaydadeğer bir belirtim olmadı.
Ay gözunaydin sağlıcakla kucağına al🤲😍 insAllah bende hamileyimdir benimde sag goyus ucum karıcalaniyo arar ara daha önce olmazdı hiç adetim 2 gün geçti test yapmaya korkuyorum negatif gorucem diye

Ay gözunaydin sağlıcakla kucağına al🤲😍 insAllah bende hamileyimdir benimde sag goyus ucum karıcalaniyo arar ara daha önce olmazdı hiç adetim 2 gün geçti test yapmaya korkuyorum negatif gorucem diye
Amin. Çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallah. Ben de senin gibi yaşadım. Daha önce hiç böyle bir karıncalanma hissetmemiştim. Anlık 3-5 saniye sürüyor. Sonrasında, yani adet gününe yaklaştıkça da elektrik çarpması gibi bir hisse dönüştü. İnşallah sağlıkla sen de hamilesindir 🤰🏼

Amin. Çok teşekkür ederim. Darısı başına inşallah. Ben de senin gibi yaşadım. Daha önce hiç böyle bir karıncalanma hissetmemiştim. Anlık 3-5 saniye sürüyor. Sonrasında, yani adet gününe yaklaştıkça da elektrik çarpması gibi bir hisse dönüştü. İnşallah sağlıkla sen de hamilesindir 🤰🏼
İnsAllah yarin olmassam pazartesi artık koşa koşa eczaneye gidicem😀

Back
X