Göğüs ucunda karıncalanma

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah🌸bazen okunan şeyler yüzünden psikolojikte olabiliyor. O yüzden galiba günü beklemek

Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah🌸bazen okunan şeyler yüzünden psikolojikte olabiliyor. O yüzden galiba günü beklemek
Haklısınız. Psikolojik sanırım. Adetime 6 gün var. Benim güğüs ucundaki karıncalanma ve batma hissi 3-4 gün devam ettikten sonra tamamen kesildi. Hassasiyet de kayboldu diyebilirim. Hafif bir dolgunluk hissi var göğüslerde. Bir de karında aşırı derecede şişkinlik. O da adet yaklaştığı için sanırım.

merhaba kızlar ben 3 4 gün önce yumurtlama döneminde ilişki yaşadım şimdi gözlemliyorum vucudumu göğüslerimde ki damarlar belli olmaya başladı ucunda da değişiklikler var ara sıra çok kısa sol kasığıma bıçak gibi bi saplama oluyor başına gelen var mı ? göğüsdeki değişiklikler ilk belirtiler arasında m

Haklısınız. Psikolojik sanırım. Adetime 6 gün var. Benim güğüs ucundaki karıncalanma ve batma hissi 3-4 gün devam ettikten sonra tamamen kesildi. Hassasiyet de kayboldu diyebilirim. Hafif bir dolgunluk hissi var göğüslerde. Bir de karında aşırı derecede şişkinlik. O da adet yaklaştığı için sanırım.
Bugün kan tahlili verdim hbcg 0.36 çıktı. Bu ne demek

kızlar bende de aynı sorun var
şuan için ne durumdasınız test felan yaptınız mı açık tenliyim ve göğüs damarlarım çok belirginleşti

Hayırlısıyla inşallah gebelik vardır.🙏🏻 Sonucu Haber verirseniz çok sevinirim. Benim bata 6 gün var. Test yaptırsam da çıkmaz herhalde. O yüzden merak içindeyim gebelik belirtisimi bu yaşadığım diye..?
Bugün kan testi verdim doktora gitmedim. E nabızdan baktım 0.36 çıktı değer ne oluyor bilmiyorum betaya 3 gün var daha

Benim normalde regl günüm bugün ama göğüslerimde acı var dört gündür kasıklarımda ağrı var her an oldum olacak gibi bir ağrı bacağıma vuruyor bazen belim sırtım da öyle beyaz akıntım var su gibi ama test yapmaya korkuyorum biraz gecikme yaşarsam öyle yapacağım

Benim normalde regl günüm bugün ama göğüslerimde acı var dört gündür kasıklarımda ağrı var her an oldum olacak gibi bir ağrı bacağıma vuruyor bazen belim sırtım da öyle beyaz akıntım var su gibi ama test yapmaya korkuyorum biraz gecikme yaşarsam öyle yapacağım
Bence bugün olmazsanız yarın test yapın. Belirtiler gebelik belirtisi gibi çünkü

merhaba kızlar ben 3 4 gün önce yumurtlama döneminde ilişki yaşadım şimdi gözlemliyorum vucudumu göğüslerimde ki damarlar belli olmaya başladı ucunda da değişiklikler var ara sıra çok kısa sol kasığıma bıçak gibi bi saplama oluyor başına gelen var mı ? göğüsdeki değişiklikler ilk belirtiler arasında m
Adete kaç gün var?

Merhaba hanımlar.
2 gündür göğüs ucunda karıncalanma hissi yaşıyorum. Kesinlikle ağrı, sızı yok. Karıncalanma, batışma, gıdıklanma gibi bir his. Gün içinde muhtelif zamanlarda, ortalama saatte bir hissediyorum. İnternete “göğüs ucunda karıncalanma” yazdığım zaman hamilelik belirtisi olduğunu söylüyor birçok kaynak. Hamilelik beklentim var, bebek için çalışıyoruz. Ama adetime 9-10 gün var. Bu kadar erken belirti alınabilirmi? Böyle birşey yaşayan oldumu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Düzenleme: Karıncalanma 3 gün devam etti. Bir süredir hissetmiyorum. Yerini elektrik çarpmasına benzeyen çok hafif bir batma ve kaşıntıya bıraktı.
Merhabalar bende çok araştırma yaptığım için size yazmak istedim belki faydam olur. Benimde gebeliğimi öğrenmeden önceki aylar bu anlattığınız his olmuştu yerini kaşıntıya bırakan garip bir his hayatımda daha önce yaşamadığım. Ama yanlış yönlendirmeyeyim benim deneme yaptığımız bir kaç ay içinde olmuştu bu durum sonrasındada gebe kaldım Elhamdülillah.
Bu arada internette yazan ilk belirtilerin çoğu 6. 7. Haftada anca başlıyor siz zaten o zamana kadar gebeliğinizi öğrenmiş oluyorsunuz. Vücuttaki tüm belirtiler genelde ilerleyen zamanlarda başlıyor insan bir umut devamlı araştırıyor ama tecrübe ettiklerimi paylaşmak istedim.
Ayrıca benim ilk belirtilerim nelerdi herşeyi konu açıp detaylı anlattım merak ettiklerinize bakabilirsiniz.
Rabbime bu üç ayların hürmetine dua Rabbim size ve cümle isteyen kullarına daha fazla bekletmeden en hayırlı şekilde evladınızın haberini almayı nasip etsin inşAllah 🤲🏻

Ben de 10-12 gün kala yaşadım bu belirtileri. Çok erken tespit etmek için. Şimdi 5 gün var. Ben de adet günümü bekliyorum.
şuan ki belirtilerin neler peki
benim göğüs ucum karardı biraz damarlar çok belirgin birde pıtırcıklar cıkıyor bazen
inşallah allah ikimizede ve isteyen herkeze nasip eder canım biz daha yeni yeni deniyoruz ama ne olursa olsun insan bekliyor ümitleniyor

Merhaba hanımlar.
2 gündür göğüs ucunda karıncalanma hissi yaşıyorum. Kesinlikle ağrı, sızı yok. Karıncalanma, batışma, gıdıklanma gibi bir his. Gün içinde muhtelif zamanlarda, ortalama saatte bir hissediyorum. İnternete “göğüs ucunda karıncalanma” yazdığım zaman hamilelik belirtisi olduğunu söylüyor birçok kaynak. Hamilelik beklentim var, bebek için çalışıyoruz. Ama adetime 9-10 gün var. Bu kadar erken belirti alınabilirmi? Böyle birşey yaşayan oldumu?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler 🙏🏻

Düzenleme: Karıncalanma 3 gün devam etti. Bir süredir hissetmiyorum. Yerini elektrik çarpmasına benzeyen çok hafif bir batma ve kaşıntıya bıraktı.
Bende de aynı şekilde olmuştu 1 hafta öncesi gibi bir süreydi sonra ddiginiz gibi sürekli göğüs ucunu kaşımak sıkmak istiyordum ki geçsin diye ve mutlu sonuç almıştım şuan oğlum 4+3 aydır kucağımda darısı size olsn inş 🥰🎈

Back
X