- 14 Eylül 2014
- 1.875
- 3.540
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yurt dışındayım Türkiyede hangi markanınki göğüse sürmek için uygun bilmiyorum ama benimkinin üzerinde E vitamin Salve yazıyor şunu söylemeliyimki yağlı kremler anında iyileştiriyor göğüse sürmeye uygun çok yağlı bir krem lazım sizeHastanedeyken hemşireler bana E vitaminli merhem verdiler bana inanılmaz iyi geldi çok yağlı bir merhem tavsiye ederim
Emzirdikce duzeleck o yara sakın vazgeçme çok acı kötü birşey ama dayan bebeğin vazgecmeisn mama bnde verdim özel biberonlar var onlardan al meme reddi yaşamazsın göğsün için de bebeğini doyurduktan sonra hatta derin uykuya geçtikten sonra soğanı kes ve göğsüne sür hatta bira bekletebilirsen beklet yaranın üzerinde sonra bebk koku almasın diye güzelce sil ıslak mendille yikarsan koku kalabilir bebk emmez buna dikkat et sonra da lonsinoh krem sür iyi gelecektir ve arada göğsünden süt sık yaraya sürHerkese merhaba. Ben artık dayanamıyorum. 23 günlük bebeğim var. İlk günden gögüslerim yarıldı. Çatlamadı bildiğiniz yarıldı. Emzirmek tam bir çileye dönüşüyor. Dayanamayacak duruma geliyorum. Ama sonra mama verince bebeğime oturup ağlıyorum. Lansinoh, trubaby, tahin yağı, gümüş kapak kullandım ama bana mısın demiyor. Terramycın göz merhemi bi tık fayda etti ama onu da her seferinde temizlemem gerekiyor emzirme öncesi. Dayanamıyorum artık inanın. Ne yapayım. Günlerdir bütün forumu talan ettim. Ağlaya ağlaya emziriyorum. Geceleri mama veriyorum bebeğime uyanmıyor çünkü. Lütden bilen eden yardım etsin. Çok uzun süre evladım olsın diye savaş verdim ama doğurunxa böyle olacağını tahmin etmemiştim. Bebeğimi emzirmemek için bazen kaçacak yer arıyorum ama sonra dayanamayıp ayağımı yere vura vura emziriyorum. Doktora gitsem emzirme der diye gidemiyorum da. Sütüm var ama gece vakti azalmış oluyor. Birde onunla uğraşıyorum. Bebeğim binerona da alışır diye korkuyorum.
Bunları denedim. Gögüs kalkanı da sipariş ettim kargoda . Lansinoh biraz sızıyı alıyor sadece ama yara olduğu gibi kalıyor. Emdikçe de ciğer gibi görünüyor.Gümüş kapaklardam satın alabilirsiniz. Kardesımınde bebegı 40 günlük oldu onlar baya işine yaradı. Biraz pahalı belki ama lazım yani. Birdw göğüs ucu kremi aldı onuda sürdü iyi durumda sende alabılırsın. Görselde eklıyorum. Gümüş kapak serinlık veriyor rahatlatıyor ama pahalı almam dersen şu plastık aparatı al hem sütün boşa gitmez içine dolar sonra onuda poşete koyar biriktirip difrise atabılırsın yanı kardesım oyle yaptı senın sütünde akıyorsa işe yarar:) gecmıs olsun. Güncelleme yapıyorum gümüş kapak kullanmıssın. İstersen diğer kalkandanda al dene bi. Birde tahin yağının iyi geldıgını duyduk arada onuda kardeşiminde ilk zamanlar sıkıntılıydı şimdi keyıfle emziriyor 44 günluk oldu sabret
Bir ebe arkadaşım da soğanı kes kaşıkla oy suyunu çıkar onu sür kurusun dedi. Onu denicem. Ayva çekirdeği de denicem. Rabbim duysun görsün beni şifa versin. Emzirmenin güzelliğini bende tadayım istiyorum.Emzirdikce duzeleck o yara sakın vazgeçme çok acı kötü birşey ama dayan bebeğin vazgecmeisn mama bnde verdim özel biberonlar var onlardan al meme reddi yaşamazsın göğsün için de bebeğini doyurduktan sonra hatta derin uykuya geçtikten sonra soğanı kes ve göğsüne sür hatta bira bekletebilirsen beklet yaranın üzerinde sonra bebk koku almasın diye güzelce sil ıslak mendille yikarsan koku kalabilir bebk emmez buna dikkat et sonra da lonsinoh krem sür iyi gelecektir ve arada göğsünden süt sık yaraya sür
Vazgeçme canım başaracaksın zaten olay suyunda ama koku almasın bbek çok dikkat et onaBir ene arkadaşım da soğanı kes kaşıkla oy suyunu çıkar onu sür kurusun dedi. Onu denicem. Ayva çekirdeği de denicem. Rabbim duysun görsün beni şifa versin. Emzirmenin güzelliğini bende tadayım istiyorum.
Başaracak mıyım gerçekten. Bunu duymaya o kadar ihtiyacım var kiVazgeçme canım başaracaksın zaten olay suyunda ama koku almasın bbek çok dikkat et ona
Toplamda yaralarin gecmesi acimasinin gecmesi 2 ay civari surdu diye hatirliyorum canim. Bence sutun aksin birak akarsa bol bi tisort giy havadar havadar dolas baska turlu iyilesmiyor. Mumkunse hepten aç gez.Ne kadar zamanda geçti seninki. Emzirme süturni takıyorum içine gögüs pedi koyuyorum. Sütüm akıyor bazen çünkü. Gümüş kapak 15 gündür takıyorum yok fayda etmedi gibi çok az etti ettiysede. Emziriyorum. Kıyamıyorum bırakmaya ama dayanamıyorum.ne zaman geçecek
Aynı acıyı yaşadım. Ağlaya ağlaya emzirdim. Emzirdikce geçecek sabredin, kanaya kanaya emdi yavrum...İkiside yarıldı malesef. Bir gögsümü 3 gün vermedim sağdım diğeriyle emzirdim biraz iyi gibi oldu ama emzirince yine aynısı oldu.
Zamandan kastım benim 3 günde toparlamisti yarası bir haftaya da tamamen geçti. Bebeğin emme duruşu, memeyi tam kavraması hepsi etkili tabi. Önerdiğim mavi kremi alın mutlakaBana da herkes zamanla düzelir diyor da o zaman nasıl geçiyor. Ne kadar sürer bilmiyorum. Emzirmenim bu kadar acı veren bireşy olduğunu tahmin etmezdim
Olacak olacak, şu an 1 yaştan yazıyorum size acayip keyifli oldu emme konusu. Hadi memene gel diyorum emekleye emekleye kıkırdayarak geliyor çok tatluGerçekten zevkle emzirdiğim günler olacsk mı. O kadar özeniyorum ki şak diye çıkarıp çocuğunu emziren annelere
Bazen acıkmasını bekledim emsin diye bazen aç sandım ama uykusu var diye ağlıyormuş. Yani bir ara inat etti ben de sağdım ama emzirmekten vazgeçmedim.benim de ağlayasım geldi onunla.çok sinirlendim niye bu kadar zor diye. Siz yine de mayıştırıp deneyin.almazsa sağarsınız ama bir dönem meme reddi olabiliyor atak haftası gibi şeyleri varmış öyle okumuştum.bir iki haftaya geçecektirUyku emmesi denedim direk anladı gündüz biraz biraz tutuyor gece hiç oralı bile olmuyor![]()
Oiii gece memeyi almayınca oturup ağlardım bakamıyorum ben bu çocuğ diye lohusa kafan aklıma geldi :)ki saatte bir uyandırıp emziriyordum sonra üç saate çıkarmıştım. Sıfır uyku bütün odağım bebek…Uyku emmesi denedim direk anladı gündüz biraz biraz tutuyor gece hiç oralı bile olmuyor![]()
Ah o kadar iyi anlıyorum ki. Okurken o günleri tekrar yaşadım. Ancak zamanla geçecek ve ben emzirmekten nasil vazgeçeceğim diye düşüneceksiniz. Acısı içime oturmuştu. Yerlere vura vura ağlayarak emziriyordum. Dayanamıyorum ben sağım yapmaya geçiyorum dediğim anlar oldu. Evicap diye e vitamini var. Yag dolu kapsül. Hastanede hemsire onermisti.Bana o cok iyi gelmişti. Onu sürüp üstüne gümüş kapak takiyordum. Arada sağım yapıp göğsümü dinlendiriyordum. Bebeğime de siringayla veriyordum.Herkese merhaba. Ben artık dayanamıyorum. 23 günlük bebeğim var. İlk günden gögüslerim yarıldı. Çatlamadı bildiğiniz yarıldı. Emzirmek tam bir çileye dönüşüyor. Dayanamayacak duruma geliyorum. Ama sonra mama verince bebeğime oturup ağlıyorum. Lansinoh, trubaby, tahin yağı, gümüş kapak kullandım ama bana mısın demiyor. Terramycın göz merhemi bi tık fayda etti ama onu da her seferinde temizlemem gerekiyor emzirme öncesi. Dayanamıyorum artık inanın. Ne yapayım. Günlerdir bütün forumu talan ettim. Ağlaya ağlaya emziriyorum. Geceleri mama veriyorum bebeğime uyanmıyor çünkü. Lütden bilen eden yardım etsin. Çok uzun süre evladım olsın diye savaş verdim ama doğurunxa böyle olacağını tahmin etmemiştim. Bebeğimi emzirmemek için bazen kaçacak yer arıyorum ama sonra dayanamayıp ayağımı yere vura vura emziriyorum. Doktora gitsem emzirme der diye gidemiyorum da. Sütüm var ama gece vakti azalmış oluyor. Birde onunla uğraşıyorum. Bebeğim binerona da alışır diye korkuyorum.
Allahım şifa versin inşallah.. bende hamileyim meme ucu yarası şimdiden kabusum. Emzirme danışmanıyla görüşebilir misiniz çünkü ben bikaç bideo izlediğimde yanlış emzirmeden kaynaklı yaraların oluştuğunu söylemişti. Doktor da size boşver emzirme demez lütfen doktora başvurun hem size hem bebeğinize yazık. Allahım şifa versin, inşallah bilen birileri yardımcı olurHerkese merhaba. Ben artık dayanamıyorum. 23 günlük bebeğim var. İlk günden gögüslerim yarıldı. Çatlamadı bildiğiniz yarıldı. Emzirmek tam bir çileye dönüşüyor. Dayanamayacak duruma geliyorum. Ama sonra mama verince bebeğime oturup ağlıyorum. Lansinoh, trubaby, tahin yağı, gümüş kapak kullandım ama bana mısın demiyor. Terramycın göz merhemi bi tık fayda etti ama onu da her seferinde temizlemem gerekiyor emzirme öncesi. Dayanamıyorum artık inanın. Ne yapayım. Günlerdir bütün forumu talan ettim. Ağlaya ağlaya emziriyorum. Geceleri mama veriyorum bebeğime uyanmıyor çünkü. Lütden bilen eden yardım etsin. Çok uzun süre evladım olsın diye savaş verdim ama doğurunxa böyle olacağını tahmin etmemiştim. Bebeğimi emzirmemek için bazen kaçacak yer arıyorum ama sonra dayanamayıp ayağımı yere vura vura emziriyorum. Doktora gitsem emzirme der diye gidemiyorum da. Sütüm var ama gece vakti azalmış oluyor. Birde onunla uğraşıyorum. Bebeğim binerona da alışır diye korkuyorum.