• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gögüs ucu kalkani hakk. bilgi

susuz123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2011
4.279
886
173
merhaba kizlar
2. gebeligimi yasiyorum suan.

ilk bebegimde gogus ucum cok kucuk oldugu icin bebegim emmek istemedi .2 aylikken biraktik mecburen.

sut sagma makinasi kullandim bi sure ama snr mastit oldum falan derken sutum kesildi.

merak ettigim konuda gogus ucu kalkani hem akan sutu biriktiriyor hemde gogus ucum olmadigi icin bebek kalkani tutarak emebiliyormu.
yoksa sadece sut birikiyor ve sizlayan meme ucu hassas oldugu icin dis etkenlerden koruma ozelligimi var.

Merhaba canım. Göğüs kalkanı sadece çatlak veya yara olan göğüs ucunun çamaşırın ile temas etmemesini sağlıyor bu sayede canın acımıyor ve süt biriktiriyor. Bebek kalkan ile ememez. Sert bi cisim. Göğüs ucun yokise aventin silikon göğüs ucunu kullanmalısın. Bende kullanıyorum. Hiç yoktan iyidir :))

Gogus ucu silikonu ve gogus kalkani ayri seyler. Yukaridaki arkadasin da dedigi gibi gogus kalkani sadece gogus ucunuzun hava ilr temas ederek iyilesmesini sagliyor ve akan sutu biriktiriyor. Ama emzirmek icin ihtiyaciniz varsa gogus ucu silikonu kullanmaniz gerekir

Gogus ucu silikonu ve gogus kalkani ayri seyler. Yukaridaki arkadasin da dedigi gibi gogus kalkani sadece gogus ucunuzun hava ilr temas ederek iyilesmesini sagliyor ve akan sutu biriktiriyor. Ama emzirmek icin ihtiyaciniz varsa gogus ucu silikonu kullanmaniz gerekir
Selamlar, ben krem kullanıyordum, gümüş kapakların açıklama kısmında, krem ile kullanılırsa etkisi azalır yazıyordu, dikkate almanıştım, öyle oldu. Ben de sırf gümüş kapakları kullanıyorum. Baya iyi geldi. Fakat şimdi yine acı ve yaralar başladı, iltşhaplanma olmasından korkuyorum allah korusun. Durup dururken de sızlamaya başladı ve bebepim emerken ilk başta uyuşup geçerdi, şimdi emme esnasında devam ediyor. Silikon göğüs kalkanı kullanıyorım verirken, damağı tutmadı diye doktor tavsiye etmişti. İyi geliyor baya fakat phılıps in daha pahalı olanları var, ağrıyı alıyormuş. Acaba ondan alsam mı, faydası farkeder mi?
Ben silikon aldım emzirmek için. Acaba o kalkanı mı alsam yaralara fayda eder mi acılara

Back