• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan skar gebelik hakkinda onemli lutfen yardimci olun

Canım benimki 5 haftalık filandı bebeği görmemiştik henüz iğne ile ilaçla da düşürülüyor ama uzun bir süre hastanede gözlem altında kalmak gerektiği için ben tercih etmedim çünkü evde iki küçük çocuğum vardı kürtaj tehlikeliydi ama mecburen tercih ettim çok şükür kötü bir şey olmadı inşallah siz de çabucak sağlığınıza kavuşursunuz🤲🤲🤲 geçmiş olsun 🌹
bu sıvastayız demıstım burdakı doktor once vajınadan ıgneyle gırıcez kalp atımı durdurucaz dedı akabınde ıgneyle dusururuz dedı.bırkac gun yatarsın sonra ayaktan gelıp gıdersın dedı ama bız burda kalıcı degılız cuma gunu donucez takıp gereklı oldugu ıcın ıslem yapılmadı .ayın 12 sınde 7 +5 olucam ya bakalım orda ne dıyecekler

bu sıvastayız demıstım burdakı doktor once vajınadan ıgneyle gırıcez kalp atımı durdurucaz dedı akabınde ıgneyle dusururuz dedı.bırkac gun yatarsın sonra ayaktan gelıp gıdersın dedı ama bız burda kalıcı degılız cuma gunu donucez takıp gereklı oldugu ıcın ıslem yapılmadı .ayın 12 sınde 7 +5 olucam ya bakalım orda ne dıyecekler
Sizin karından ultrasonla bebek ve kese görüldü mü

karından ultrason evet hatta hoparlore verdı kapatın dedım moral bozuklugundan
Sizin bi umudunuz olabilir o zaman çünkü genelde scar gebelik teşhisini vajinal bakıp koyuyorlar çünkü aşağıda olduğu için karından görünmüyor diye biliyorum sizinki yakındı değil mi belki iyi haberler alırsınız😊

Sizin bi umudunuz olabilir o zaman çünkü genelde scar gebelik teşhisini vajinal bakıp koyuyorlar çünkü aşağıda olduğu için karından görünmüyor diye biliyorum sizinki yakındı değil mi belki iyi haberler alırsınız😊
hayırlısı be cnm ..bırde benım ılk cocugum 12 yasında sezeryanın ustunden 12 yıl gectı..ıkıncı cocuk ıcın ugrasıyoruz sık gebe kaldım ustuste ondanmı yapısıklık oldu bılmıorumkı bır dusuk bır kurtaj bırde kımyasalım var bu da boyle oldu yanı mukadderat artık ne dıyeyım sastım kaldım bende ya ..hayırlısı yapacak bırsey yok napalım .hayırlısı be Allahtan ..sızede saglıklı hamılelıkler dılerım buarada rabbım saglıkla versın kucagınıza

hayırlısı be cnm ..ıkıncı cocuk ıcın ugrasıyoruz bır dusuk bır kurtaj bırde kımyasalım var bu da boyle oldu yanı mukadderat artık ne dıyeyım sastım kaldım bende ya ..hayırlısı yapacak bırsey yok napalım .hayırlısı be Allahtan ..sızede saglıklı hamılelıkler dılerım buarada rabbım saglıkla versın kucagınıza
Tabiki öncelik sizin sağlığınız evde size muhtaç bi kuzucuğunuz varmış Rabbim ona uzun ömürler versin🤲🤲🤲 inşallah her şey gönlünüzce olur çok teşekkür ederim 💐💐💐

gecmıs konu ama kacıncı haftada sonlandırdınız acaba bırde hangı yontemle sonlandırıldı.benımde oyle bır durumum olacak sanırım .
10 haftalik sonlandirildi benimki yukari cikar diye bekletti doktor sonrasinda da zor sureclerden gectim parca unutmus doktor kurtaj yapmisti doktorunuzu iyi secin simdiden gecmis olsun ama skar gebe olup doguran 2 kisi tanidim yine de siz bilirsiniz iyice arastirin derim 2 turlude risk var.

Merhaba hanımlar ilk dogumumu 2015te sezeryan yaptım ikinci çocuğuma hamile kaldığında kızım 3 yaşındaydı. İkinci gebelikte 6 haftalıkken ilk doktor randevusuna gittim insizyonel gebelik yazdı ve sezeryan kesiğine yapışık olduğunu zor bir hamilelik ve doğum geciriceksin dedi kan vermek zorunda kalırız özelde buna imkan yok seni devlet Hastanesi'ne sevk ederiz dedi hatta biraz bekleyelim kürtaj yapicaz büyük ihtimalle dedi okadar üzüldüm ki ne diyo dedim bu doktor başka doktora gittim oda aynı şeyleri söyledi 2 hafta bekleyelim dedi bekledik çocuk yukarı çıktı rahme tutundu ama benim hamileliğim ve doğumun inanılmaz kötü geçti rahmim alındı çocuğum erken doğdu prematüre şükürler olsun şimdi ikimizde saglikliyiz ama bu durumda olanlar için söylüyorum kendinizi riske atmayın doğumda ölümden dönmüş biri olarak söylüyorum.

Back