- 6 Aralık 2015
- 112
- 22
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasayan bilirDene dene ben cok kişiden duydum faydası olduğunu
Seninki kadar sürse koku falan dinlemez uygulardım
Cok zor bir ağrı esi benzeri yok
Bir orta boy soğanı ince olacak şekilde rendele canimbiraz ayrintili anlatsana nasil yapayim sohrabbb
Bende kullandim canim antibiyotik mastit dolayisiyla hemde 2 defa ama fayda etmedi bana tam iyilesiyor diyorum bir bakmissin yineliyorKizlar 4 yil once dogum yaptigimda bende göğüs yarasindan cok çektim denemedigim ilac ve krem kalmadisonra mastit oldum doktor antibiyotik verdi ve antibiyotikle birlikte hicbir sikintim kalmadi göğüs uclarim hizla iyilesti...emzirirken zarari olmayan antibiyotik kullanmanizi tavsiye ediyorum tabiki doktora danisarak ben genel cerraha gitmistim
Canim benim bilirim o aciyi siziyi Allah kolaylik versin dayanmaya calis sonra emzirmek cok güzel ve keyifli gelicek...Bende kullandim canim antibiyotik mastit dolayisiyla hemde 2 defa ama fayda etmedi bana tam iyilesiyor diyorum bir bakmissin yineliyor
Insallah canim ben yarayla, yara benimle inatlasiyor hayirlisi insallah ben kazanirimCanim benim bilirim o aciyi siziyi Allah kolaylik versin dayanmaya calis sonra emzirmek cok güzel ve keyifli gelicek...
Valla ben hic bisey yapmadim Allah'a biraktim sag gogsumu acisiz sol gogsumu sizlayara emziriyorum buna şükür ilk yaram oldugunda doktor oyle demisti bu bir süreç sadece sabir gerek diye ,yinede cok umutlanmadan insallah tekrarlamaz diyorum.kizlar yaralarim iyilesiyi aci bitti ne mi yaptim o kadar kremden yagsan kurden sonra bi gogus kalkani aldim vee de bebegimin pisik kremi yani bepanthol baby pisik kremini kullandim 3gunde iyi oldu bilmiyorum zamani mi geldi krem mi iyi geldi anlamadim bi deneyin derim
Onuda kullandim canim bebegin memeyi kavramasi bozuldu daha cok canim yandi biraktim ,belkide kullandigim markadan olabilir bilmiyorum ki...Sag taraf rahatladi cok sukur ama sol tarafim yaniyor@omrtugb arkadaşım Merhaba birçok yorum var hepsine göz gezdiremedim ayrıca ağrınız devam ediyor mu bilmiyorum ama benim size önerim göğüs kalkanı kullanın bende aynı sorunu yaşadım ve tek çözüm bu oldu 6 aydır sürekli göğüs kalkaniyla emziriyorum bazen kullanmadan deneyim diyorum o gün muhakkak göğsüm tahriş oluyor ağrıyor.Emzirme işleminden sonra karbonatla sildim göğsümü hatta bazen macun gibi yapıp beklettim üzerinde çok iyi geldi umarım işinize yarar geçmiş olsun şimdiden
Masallah canim batisor derken batikon mu yazmak istemistin yoksa baska birseyse nedir ilk kez duydum birde emzirmeden nasilbdurdun o gogusler patlayacak gibibolu veriyo şişiyormrb bende birbucuk hafta suren gogus yaralariyla ugrastim.surekli lansinosh krem surdum ama faydali olmadi.cok tahris olmustu benimkilerde.sonra bigun bir kereligine batisor surdum aksama kadar beklettim yikadim sonra. ama o gun hic emzirmedim.o gunden sonra hic yaram olmadi suan 32 gunluguz cok sukur gayet guzel emiyo bebegim
Onuda kullandim canim bebegin memeyi kavramasi bozuldu daha cok canim yandi biraktim ,belkide kullandigim markadan olabilir bilmiyorum ki...Sag taraf rahatladi cok sukur ama sol tarafim yaniyor