Bebek Hakkinda Hersey

Oğlum artık 13 aylık oldu... zaman nasıl su gibi aktı geçti anlamadım bile... Ağlamasıydı, diş çıkarmasıydı, gazıydı - sazıydı derken geçti koskoca bir sene... Maşallah oğlum sağlıklı ve keyfi yerinde... Her çocuk gibi arada huysuzluk yapıyor, ama maşallah mutlu bir oğlum var, onun mutluluğu ve keyifli halleri bizi de çok mutlu ediyor...
Allah herkesin evladına sağlık sıhhat ve huzurlu bir ömür nasib etsin.
Oğlum sayesinde siteden bir süre uzak kaldım, şimdi çalışmaya da başladım o yüzden iyice uğrayamaz hale geldim... Konularım da hep eskilerde kaldı... Yine de göz gezdirmek isteyen varsa soru sormak isteyen arada bakıyorum... Baktıkça sorularınızı yanıtlarım...
Herkese sevgiler...
Canım nasılsın?
Maşallah ne güzel büyümüş oğlun,Allah hayırlı ömürler versin.
Allah nasip ederse benim de bir oğlum olacak.Zaman nasıl geçiyor. çeyiz topiğinde fikir verirken şimdi anne oldun ,anne olma yolundayım.:KK200::KK19:

Canım nasılsın?
Maşallah ne güzel büyümüş oğlun,Allah hayırlı ömürler versin.
Allah nasip ederse benim de bir oğlum olacak.Zaman nasıl geçiyor. çeyiz topiğinde fikir verirken şimdi anne oldun ,anne olma yolundayım.:KK200::KK19:
Ay canım sorma, zaman nasıl akıp geçiyor hakikaten...
Anne oldum ve oğlum 1 yaşını doldurdu... Dünya tatlısı bir bebek ve çocuk olma yolunda ilerliyor. Her gün onu izlemek, büyüdüğünü görmek inanılmaz bir duygu...
Ve artık çalışan bir anneyim :KK22:

Canım çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah... :KK19:
Sende anneliğin ne olduğunu tadacaksın dünyanın en güzel şeyi...
Hele öyle anlar oluyor ki oğlum bazen kollarını boynuma doluyor ve mutluluk sesleri çıkartıyor işte o an hiç birşeyle tarif edilemez, ancak yaşanılası bir an... :KK200::KK200:

Ay canım sorma, zaman nasıl akıp geçiyor hakikaten...
Anne oldum ve oğlum 1 yaşını doldurdu... Dünya tatlısı bir bebek ve çocuk olma yolunda ilerliyor. Her gün onu izlemek, büyüdüğünü görmek inanılmaz bir duygu...
Ve artık çalışan bir anneyim :KK22:

Canım çok sevindim, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah... :KK19:
Sende anneliğin ne olduğunu tadacaksın dünyanın en güzel şeyi...
Hele öyle anlar oluyor ki oğlum bazen kollarını boynuma doluyor ve mutluluk sesleri çıkartıyor işte o an hiç birşeyle tarif edilemez, ancak yaşanılası bir an... :KK200::KK200:

Maşallah ,Allah hayırlı ömürler versin. :KK68::KK68::KK68:
Sağlıklı olsunlar da.
Eminim o duygunun tarifi yoktur :KK51: :KK68: şimdiden eşyalarına bakıp hayallere dalıyorum.
İnşallah ben de yaşarım o mucizeyi :KK46::nazar: çok sağol.:KK19:

Back