- Konu Sahibi Sekerportakalizeyzey
Darısı başımıza inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende skar gebelik gecirdim suan cok korkuyorum yine tekrar diye sizin nasil geciyor suanki gebeliginizBende sizin gibi araştırıyordum deli dana gibi. Gecen sene basima geldi skar gebelik.. beta hcg 27000lerdeydi surekli kanama vardi. bir ton korkuttular rahim alinma riski var vs diye... 4 mtx igne oldum ve rahmin toparlanması ve gebelik kalıntılarını atması 1 sene sürdü. Ardından 3 ay geçti tekrar hamile kaldım. Korka korka doktora gittim tekrarlamışmışlar diye. Kese düzgün yerdeymiş bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Inşallah kalp atışı için gideceğim haftaya... psikolojinizi anlıyorum o yüzden yazayım dedim umutsuz olmayın diye çünkü böyle bir örneğe çok ihtiyacınız oluyor bu dönemde..
Merhabalar bende doktor doktor gezdim okadar korkuttular ki anlatamam ,aşağı yerleşimli kese dediler skar düşer bekle dediler ,ölürsün dediler neler neler yaaa, kanamam kesilmedi 10 gün 9 haftalıkti kalbi durdu kürtaj oldum ,enson gittiğim doktor skar değil çok yakın dediMerhaba bende skar gebelik gecirdim suan cok korkuyorum yine tekrar diye sizin nasil geciyor suanki gebeliginiz
Gecmis olsun bende cok doktor gezdim hep en kotu seyleri duydum hic kanamam yoktu bebekte guzel gelisiyordu ama sonlandirdilar plasenta yapismaya baslamis cok zor bir surec malesef allah kimseye yasatmasinMerhabalar bende doktor doktor gezdim okadar korkuttular ki anlatamam ,aşağı yerleşimli kese dediler skar düşer bekle dediler ,ölürsün dediler neler neler yaaa, kanamam kesilmedi 10 gün 9 haftalıkti kalbi durdu kürtaj oldum ,enson gittiğim doktor skar değil çok yakın dedi
Gecmis olsun sizede cok zor gercekten bi daha gebelik dusunuyormusunuz peki 2 sene gecmis ustundenMerhaba ben de iki sene önce scar gebelik geçirdim ilaçla düşük yapmadım evde çocuğum olduğu için kürtaj olmayı seçtim ben en kötü ihtimal kanama durmayınca rahmi almak zorunda kalorız dedi doktorum ama şükür kötü bir şey olmadı değerim de 3 haftaya kadar sıfırlandı umarım bir daha yaşamayız böyle şeyler
Çok teşekkür ederim ben düşünürsem 3. Çocuk olacak benimki kararsızım bu konuda üstelik scar gebeliğin tekrarından korkuyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGecmis olsun sizede cok zor gercekten bi daha gebelik dusunuyormusunuz peki 2 sene gecmis ustunden
2 cocugunuz var demek allah omur versin saglik versin evet tekrar edebilirmis benim 1 tane cocugum var tek kalsin istemiyorum o yuzden sordum tskler.Çok teşekkür ederim ben düşünürsem 3. Çocuk olacak benimki kararsızım bu konuda üstelik scar gebeliğin tekrarından korkuyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Merhaba nasilsiniz gebeliginiz nasil ilerliyor bende skar gebelik yasadim malesef ve suan cok korkuyorum tekrar edermi diye cevaplarsaniz cok sevinirim tsklerBende sizin gibi araştırıyordum deli dana gibi. Gecen sene basima geldi skar gebelik.. beta hcg 27000lerdeydi surekli kanama vardi. bir ton korkuttular rahim alinma riski var vs diye... 4 mtx igne oldum ve rahmin toparlanması ve gebelik kalıntılarını atması 1 sene sürdü. Ardından 3 ay geçti tekrar hamile kaldım. Korka korka doktora gittim tekrarlamışmışlar diye. Kese düzgün yerdeymiş bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Inşallah kalp atışı için gideceğim haftaya... psikolojinizi anlıyorum o yüzden yazayım dedim umutsuz olmayın diye çünkü böyle bir örneğe çok ihtiyacınız oluyor bu dönemde..
Merhaba bende yasadim.skar gebelik suan iyilesme donemindeyim daha cok yeni.siz sonrasinda gebe kalmissiniz nasil devam etti gebeliginizÇok zaman geçmiş ama eğer aktifseniz bana cevap verin lütfen. Çünkü zor durumdayım. Ocak ayında skar gebeliğim, küretaj sonlandırıldı. 6 ay geçti. Şuan gebe olduğumu teyid ettim. Tekrar etmesinden çok korkuyorum. Acaba sizin durumunuz ne oldu. Skar gebelik tekrar etti mi?? Ya da (umarım) sağlıklı bir gebeliğe dönüştü mü. Cevap verirseniz çok sevinirim.
Scar gebelık ne oluyorÇok teşekkür ederim ben düşünürsem 3. Çocuk olacak benimki kararsızım bu konuda üstelik scar gebeliğin tekrarından korkuyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maalesef sağlıksız bir gebelik bebek sezeryan yarasına tutunuyor bu yüzden yaşayamıyorScar gebelık ne oluyor
Ben hamilelik istiyorum 16ay oldu dogum yapalı böyle bi risk varmı ilk defa duydumMaalesef sağlıksız bir gebelik bebek sezeryan yarasına tutunuyor bu yüzden yaşayamıyor
Ben hamilelik istiyorum 16ay oldu dogum yapalı böyle bi risk varmı ilk defa duydum
Teşekkür edermBenim doğumumdan iki sene sonra olmuştu daha önce yaşamamıştım ben de benimde başıma ilk kez geldi daha önce scar gebelik ne bilmiyordum o yüzden risk ne kadar nasıl oluyor bilmiyorum bildiğim çok nadir rastlanan bi durum bu konuda endişeniz varsa doktorunuz sizi daha iyi bilgilendirecektir
Iyi aksamlar kaçıncı haftada sonlandirmistiniz skar gebeligi bende de şüpheli durum varda bir hafta bekletti doktorBende sizin gibi araştırıyordum deli dana gibi. Gecen sene basima geldi skar gebelik.. beta hcg 27000lerdeydi surekli kanama vardi. bir ton korkuttular rahim alinma riski var vs diye... 4 mtx igne oldum ve rahmin toparlanması ve gebelik kalıntılarını atması 1 sene sürdü. Ardından 3 ay geçti tekrar hamile kaldım. Korka korka doktora gittim tekrarlamışmışlar diye. Kese düzgün yerdeymiş bir sıkıntı yokmuş çok şükür. Inşallah kalp atışı için gideceğim haftaya... psikolojinizi anlıyorum o yüzden yazayım dedim umutsuz olmayın diye çünkü böyle bir örneğe çok ihtiyacınız oluyor bu dönemde..
merrhaba sızınle kasım annelerınde konusmustuk..bırsey sormak ıstedım kacıncı haftada kurtaj oldunuz.sımdı ben 12 sınde gıdıcem sonlandırılcak yuksek bır ıhtımalle ama farklı yontemler yapıoyor sanırım sızınkı kurtajla sonlandırılmıs kacıncı haftadaydınız bırde bebegın kalp atımı varmıydıMerhaba ben de iki sene önce scar gebelik geçirdim ilaçla düşük yapmadım evde çocuğum olduğu için kürtaj olmayı seçtim ben en kötü ihtimal kanama durmayınca rahmi almak zorunda kalorız dedi doktorum ama şükür kötü bir şey olmadı değerim de 3 haftaya kadar sıfırlandı umarım bir daha yaşamayız böyle şeyler
gecmıs konu ama kacıncı haftada sonlandırdınız acaba bırde hangı yontemle sonlandırıldı.benımde oyle bır durumum olacak sanırım .Gecmis olsun bende cok doktor gezdim hep en kotu seyleri duydum hic kanamam yoktu bebekte guzel gelisiyordu ama sonlandirdilar plasenta yapismaya baslamis cok zor bir surec malesef allah kimseye yasatmasin
Canım benimki 5 haftalık filandı bebeği görmemiştik henüz iğne ile ilaçla da düşürülüyor ama uzun bir süre hastanede gözlem altında kalmak gerektiği için ben tercih etmedim çünkü evde iki küçük çocuğum vardı kürtaj tehlikeliydi ama mecburen tercih ettim çok şükür kötü bir şey olmadı inşallah siz de çabucak sağlığınıza kavuşursunuz geçmiş olsunmerrhaba sızınle kasım annelerınde konusmustuk..bırsey sormak ıstedım kacıncı haftada kurtaj oldunuz.sımdı ben 12 sınde gıdıcem sonlandırılcak yuksek bır ıhtımalle ama farklı yontemler yapıoyor sanırım sızınkı kurtajla sonlandırılmıs kacıncı haftadaydınız bırde bebegın kalp atımı varmıydı