-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.621
canim benim doktorum emzirebilecegimi sut bezlerine zarar vermiyecegini soyledi ne kadar dogru bilmiyorum ikinci cocugu dogurdugumda gorucez dogruluk payinicok gecmis olsun kizlar .. bende seneye bir kücültme .. daha dogrusu diklestirme amliyati olacagim.. ikis ayni seymi bilmiyorum ??
birde gögüs ucunuda kücülttürünce ... o kahve rengi kismi yani..
süt kanallai kaliyormu.. emzirebiliyormuyuz acaba?
cevaplariniz icin simdiden tskler..
Sevgili mehtap0708,korkacak hiçbirşey yok.Uzman bir hekim tarafından yapıldığı için hiç tereddüt etme.Benim ameliyatımı da bir doçent yapmıştı.Ağrı sızı hiç ama hiç duymadım.Abartmıyorum.Bana mahsus değil okuduğum kadarıyla.Forumda kimse canının yandığından falan bahsetmiyor farkındaysan.Herşey umduğundan çok daha kolay.Emin ol.Ben ameliyat akşamı neden çok korktum diye kendi kendime hayıflandım.ınsan daha önce tecrübesi olmadığı birşey yaşayacağı için tedirgin oluyor.O kadar kolay ki ,deforme olurlarsa hiç çekinmeden ,hatta çok daha emin olarak tekrardan toparlatırım ilerde.ınşallah sende aynı düşüncelerle ameliyat sonrası sürecini paylaşırsın bizlerle.Sevgiyle.......
aylin hanımla ilk görüşmeye gittiğimde 1 gün yeterli mi başka bir işlem muayene yapilıyor mu arkadaşlar ameliyatı şimdiden 15 tatili alabilir miyim istanbul dışından gelicem de
Ethimos ve diğerleri , kısaca forumdaki herkes iyiki varsınız. Ailemden ve eşimden bulamadığım moral ve motivasyonu sayenizde buldum. Sanırım bugün dünden daha farklı benim için, dün panikler içindeydim ; bugünse ameliyata neredeyse hazırım. Hepinize teşekkür ederim.
Mehtapçığım sana da şimdiden çok geçmiş olsun şimdiden, inan korkacak bişey yok. Sonradan niye bu kadar bekledim diye üzüleceksin.:sm_cool:
canim ben 2000 liraya amelyat oldum ben de yurt disinda yasiyorum turkiyeye gidince oldum doktora sali gunu gittim persembe sabahi ameliyatimi oldum daha once on gorusme falan birsey yapmamistim tabi doktoruma yurt disinda yasadigimi soylemedim sakin sende soyleme mail yoluyla gorustugum tum doktorlar burada yasadigimi ogrenince cok fiyat verdi cunku insallah sende en kisa zamanda olursun ameliyatinicevaplariniz icin tskr ederimm..
peki yaptiranlara bir sorum olacak hepiniz bana 1 dakika ayirip ne kadar ödedigini yazabilirmi..
benim icin miktari cok önemli..
ve kusura bakmayin yoruyorum sizi ama..
ben almanyada yasiyorum..
ön görüsme yapmak istemiyorum.. cünkü yurt disindakilere baska fiyat veriyorlarmis.
3-4 hafta gitsem tr ye.
o 3-4 hafta icinde .. hem randevu hem .. ameliyat olunabilirmiki?
doktora gittiginiz ve ameliyata alindiginiz sürec ne kadar?
Herkese selam, ben ayın 26 'sı çarşamba günü Akdeniz Üniversitesi Hastenesinde Doç. Dr. Ömer Özkan'a ameliyat olmaya karar verdim. Daha önce bu hekime ameliyat olan varmı arkadaşlar, bilgilendirirseniz çok sevinirim. Ayrıca olan arkadaşlarada geçmiş olsun , ümid ederim herkes hayalindeki göğüslere sağlıkla kavuşur. Ne olur dua edin çok korkuyorum