Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

mrhb kızlarrrrrr.öncelikle nawci sana büyük geçmiş olsun.inan senin adına çok sevindim.kendimi bir an senin yerine koydumda inan ki hayali bile çok güzel.güle güle kullan inşallah.darısı benim ve tüm meme zedelerin başına...
elayacım bu gün aylin hanım hakkında bir araştırma yaptım kısmet olursa yarın görüşmeyi düşünüyorum.ayrıntıları görüşme sonrası anlatırım.ayrıca aylin hanımla ilgili tecrüben varsa ve paylaşırsan sevinirim....

canim daha ayin 28 ine cok var ben doktorla gorustum 3 gun sonra ameliyat olmustum ameliyattan sonrada ertesi gun doktorum direni cikartti ve hastaneden ciktim sonrada tam hatirlamiyorum ama sanirim 1 hafta sonra sargilarim cikti 15 gun sonrada dikislerim alindi hepsi bu pansumanimi ben kendim yaptim surekli doktora gitmedim sana simdiden gecmis olsun canim

oceanicsix,Özellikle ilk bir hafta göğsün iyileşme takibi için önemli sanırım.ılk hafta,3 kez pansuman yaptı doktor bey ki hiçbir olumsuzluk da yoktu çok şükür.Sonra, haftada bir pansuman yaptı.En son üçüncü haftanın sonunda dikişlerim alındı ve bir daha iki ay sonra görüşeceğiz.
Herhangi bir olumsuzluk yoksa bir haftalık süre yeter sanırım.Doktorun yaptığı pansumanla da kalmıyorsun zaten.Düzenli olarak hergün yenilememi önermişti bana. Doktorun ne diyor?

bahar82 canim bana doktorun ismini ve varsa numarasini verirmisin? ayrica nasil gecti? gögüslerinden memnunmusun?

Merhaba canım,
Ameliyat kararından hiç pişman olmayacağını düşünüyorum. Ameliyat sonrası iyileşme süreci herkes için farklı oluyor. Ciddi bir sorun yaşayanımız olmadı ama hepimiz psikolojik olarak ilgili doktorları ya da aradığımızda hemen ulaşacağımız bir ekibi istiyoruz. Bence kendini bu bakımdan rahat hissetmek istiyorsan doktorunun yakınında olacağı bir zamanda ameliyat ol. Benim sargım ameliyatın ertesi günü açıldı ve südyen giydim, Gün aşırı da sorun var mı yok mu diye ilk hafta gösterdim. İlk pansuman dışında doktorun görmesini gerektiren birşey olmadı.Ancak tenim dikişlere biraz reaksiyon gösterince tek tarafta hafif bir açıklık oluştu ve geç iyileşen bir yapım olduğunu anlayınca o kısma tekrar dikiş attı doktorum. Bu nedenle olasılıklar açısından doktorunun izinde olmamasının seni rahatlatabileceğini düşünüyorum. Yoksa ameliyatın kendisi çok hafif ve sorunsuz. Ben ameliyattan 4,5 saat sonra yürüyerek eve gitmiş,ertesi gün İzmir'i fethetmiştim zira:)

Benfiknurcum önerin için sağol. Bu mağaza Agora daki mağaza sanırım değil mi? ınternetten baktım hemen tükenmiş sudyen satış yok şimdilik. Ben bu mağazayı gezmiş ve spor giysileri inceleyip beğenmiştim.Gerçekten güzeller. Sağol önerin için

Ekimcim sen nerelerdesin? Türkiye'ye dönmüş olmalısın.Yoksa ameliyatı yaptırdın da öyle mi katılacaksın aramıza?

merhaba beyhanbanu bende amelıyat olmaktan bıryandan korkuyorum bıryandansa gereklılıgıne ınanıyorum.hamılelık oncesınde goguslerım 90 ken dogumdan sonra 110 a cıktı sımdı emzırmeyı bırakalı 4 yıl olmasına ramen 105 de kaldı benım merak ettıgım bırsey var amelıyattan sonra hamılelık sozkonusu olursa deformasyon meydana gelıyormu yada emzırme ıle ılgılı sıkıntılar oluyormu bılgın varsa bana yazarsan sevınırım.tesekkurler.

Sağolun kızlar ya ilginiz için. Valla ameliyat sonrası doktorumu isterim onun psikolojisi farklı ama ameliyata karar verdikten sonra ameliyat beklemenin psikolojisine dayanamayacağım sanırım. Arayacağım doktorumu inşallah çarşamba dolmamıştır. Bu hafta tatil önü tüm ameliyatları yaptığı için yoğundu. Yazarım size de belli olunca.

Aylacım,ben Eskişehirdeydim geçen hafta.Espark adındaki alışveriş merkezinin içindeki şubesinden almıştım.Şans,umarım bulur alırsın.Hakikaten çok ekonomik ve kaliteli.

Kızlar ben az önce Aylin hanımdan randevu aldım çarşambaya inanamıyorum ya stres bastı şimdiden ölüyorum heyecendan, burdan yazıp çizmek kolaymış ya iş başa düşünce hakikaten zorluyo bu heyecan

Elayacım çok sağol ya beni epey rahatlattın bende zaten artık seninde tavsiyen sayesinde aylin hanıma karar verdim ancak tek sorunum ne zaman olacağım eşimlede görüştüm oda aylin hanıma onay verdi. dediğim gibi tek sıkıntım zaman meselesi onuda inşallah en kısa zamanda bir karara ulaştırırım.yardım ve tavsiyelerin için tekrar tekrar sağol.benim için dua et lütfen...kaydirigubbakcemile5

arkadaslar hiç düşünmeyin hemen olun ameliyatınızı inanın dünyaya yeniden geldim gibi oldum.....keşke diorum daha erken davransaydım......hayat her istediğini giyebilmek süpermiş...ağrı sızı yada herhangi bi rahatsızlık olmadı bende herşey süpedi......harika göğüslere sahip oldum...kızlar ama en önemlissi doktor seçimi...doktorunuzu iyi seçin gerisi çok kolay....herkese sağlıklı günler)

merhaba ben de emzirmeyi nisan ayında bıraktım aylin hanım muayene ettikten kaç gün sonra ameliyat günü veriyor şimdiden beni heyecan bastı

merhaba ben de emzirmeyi nisan ayında bıraktım aylin hanım muayene ettikten kaç gün sonra ameliyat günü veriyor şimdiden beni heyecan bastı

Merhaba Polly ; Aylin hanımın yoğunluğuna göre değişiyor. Ama önceden maille veya telefonla randevu alınınca programına alıyor. Ben 1 hafta sonrasına almıştım mesela. Ama senin daha vaktin var sanırım hani emzirme bittikten sonra 6 ay geçmesi gerekiyor ya tatlım ondan yani. Bu arada güle güle büyüt bebişini. opuyorumnanaktan

Arkadaşlar benim ameliyat yarın, Aylin hanıma güvenim tam ama anesteziden çok korkuyorum ya evlatlarımı anneme emanet ettim bu gece bıraktım eve yeni geldim, çok rahat gibi görünüyorum annemin yanında ama tırsıyorum valla. Ben laptop falan almayacağım o yüzden yarın yazamam herhalde ama benim için dua edin lütfen, ameliyat olup buraya yazmayı iple çekiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…