- 21 Mayıs 2009
- 31
- 0
- 40
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.581
canim daha ayin 28 ine cok var ben doktorla gorustum 3 gun sonra ameliyat olmustum ameliyattan sonrada ertesi gun doktorum direni cikartti ve hastaneden ciktim sonrada tam hatirlamiyorum ama sanirim 1 hafta sonra sargilarim cikti 15 gun sonrada dikislerim alindi hepsi bu pansumanimi ben kendim yaptim surekli doktora gitmedim sana simdiden gecmis olsun canimMerhaba ayl@, bahar82, benfiknur, elaya, fatmaagül ve güzelnurçin ben de meme küçültme ameliyatı olacağım doktoruma karar verdim(Aylin hanım) ancak 28'inde tatile çıkacak, ben bu arada ameliyat olsam mı salı günü yoksa tatil dönüşünümü beklesem. Kaç gün pansuman yaptırılıyor, yani pansuman yaptırırım dışarda ama takip falan karar vermem lazım acele, noolur yardım edin bana yaaa
istanbulda fiyatlar nasil?
Merhaba ayl@, bahar82, benfiknur, elaya, fatmaagül ve güzelnurçin ben de meme küçültme ameliyatı olacağım doktoruma karar verdim(Aylin hanım) ancak 28'inde tatile çıkacak, ben bu arada ameliyat olsam mı salı günü yoksa tatil dönüşünümü beklesem. Kaç gün pansuman yaptırılıyor, yani pansuman yaptırırım dışarda ama takip falan karar vermem lazım acele, noolur yardım edin bana yaaa
merhaba ben de emzirmeyi nisan ayında bıraktım aylin hanım muayene ettikten kaç gün sonra ameliyat günü veriyor şimdiden beni heyecan bastı