- 30 Haziran 2009
- 61
- 2
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #1.661
Bende de yumru yok.Tıpkı Elayanın yazdığı gibi,sertlik yumuşuyor.Elime gelen birşey yok.Benim derdim sanki şişliklerin inmesiyle bir göğsümün diğerine göre büyükmüş gibi gelmesi.Sağ göğsüm daha büyük.Acaba elimi kolumu özgürce kullanıyorum,herşeyede sağ kolla hakim olduğum için ,iyileşmesi mi gecikti diye kendimi avutuyorum.Sizde böyle sorunu olan var mı arkadaşlar?Ameliyattan sonra aynı olup sonradan büyüklük farkı hissettiniz mi?
canım benimde sağ gögsüm daha büyük eşim farketti hatta bende haftaya kontrole gittiğimde sormayı düşünüyordum umarım geçici bir durumdur birde alt hat yuvarlak değilde köşeli gibi yani karşıdan bakınca üçgenimsi bir görüntü var sanırım alt dikişlerin şişlikleri tam inmedi ondan.yani umarım:
yumru nasil oluyor canim ya elime sertlikler geliyor sanki beze gibi oynuyor bazisi kucucuk bazisi biraz daha buyuk ben ameliyat olduktan 1 ay sonra amerikaya geri dondum doktorumla gorusmedim o yuzden ama bu hafta telefon edip sorucam sana doktorun birsey dedi mi canim bu arada sen ameliyat olali ne kadar oldu?
Cedric112,benimde bir göğsümün alt dikişi çok muntazam,lakin sağ göğsümün alt dikişi biraz kaymış gibi.Benim doktorum fakültede hoca .Günahını almayım ama acaba düzgün olanı kendi yaptı ,diğer kendimce hem büyük bulduğum hemde alt dikişinin hafif kaymış olanı bir asistanına mı yaptırdı(tecrübe-deneyim olsun diye)aklıma gelmiyor değil.Hani bunu yapmayacak kadar profesyonel ama yinede farklılığı görünce kafam karışıyor.
Baharcım ben 9 Temmuz da ameliyat oldum. Şişiliği ameliyattan bir süre sonra, dikişler alınacakken farkettim.
Doktorla bu gün konuştum.Fibrozdur, en çok 120 gün sürer diyor, bir tehlikesi yokmuş. Ama evhamlanırsan bir ultrasona gir. Bana da dr. onu önerecekmiş ama pataloji sonucu eline geçmiş, sorun yokmuş, meme dokusu olarak tanımlanmış herşey pataloji raporunda. Ben 6 ayda bir meme ultrasonu yaptırıyorum zaten. Yeni yıla girmeden önce yeniden yaptırıcam.Şimdilik ilgilenmemeye çalışıyorum. Bence sen de her kadın için zaten önerilen birşey, bir meme ultrasonu yaptır, kuşkun kalmasın.
kızlar fibrokistik olupta ameliyat olan var mı acaba aranızda
kızlar fibrokistik olupta ameliyat olan var mı acaba aranızda