Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

selam ben oldum 6 temmuzda daha önceki sayfalara bakarsan yaşadıklarımı hep yazdım. kendisi harika bir doktor ama fazla yoğun ben bu kadar yoğun olacağını düşünmemiştim hatta bu yoğunluk bazen insanı tedirgin ediyor çünkü çok hızlı her konuda. ama için rahat olsun bir ay hastanede yattım meme ameliyatı (benim dışımda )olan herkes 4 günde iyileşip çünkü . sonucu herşeye değer dedirttiriyor korkma hiç çünkü ne ağrı ne sızı oluyor insanda sadece bayılıyorsun ve herşey bitmiş oluyor yine deseler yine yaptırırım. eski sayfaları okursan yaşadıklarım yazıyor orada eğer sorun olursa cevaplarım şimdiden geçmiş olsun.

Merhaba Laverna yazdıklarını şimdi okudum, büyük geçmiş olsun, Ne akıntısı oldu sende kan toplanması mı? Yoksa iltihap mı kaptı? Akıntı kaçıncı gün başladı? Bir ay hastane falan çok gözüm korktu hakikaten. Benim şimdiye kadar iyi gidiyor. Pansumanımda nokta nokta kirlenmeler var fazla değil ama ne bileyim korktum işte.:teselli:

oceanicsix,korkma.O hafta ameliyat olanlar arasında kötü tecrübesi olan tek Lavernaydı.Tamamen bedensel faktör ve farklılık diye izah edilebilecek birşey.Yoğunmuş doktorun.ıyi düşün taşın.Ben kötü hiçbirşey yaşamadım ama benim doktorumda çok yoğundu ve bu beni aynen Lavernanın dediği gibi biraz rahatsız etmişti.Hep arka arkaya ,hasta arasına sıkıştırılan pansumanlar falan......

slm kızlar bende bu farklılıkları bünyesel diye düşünüyorum bir hemşire olarak .ben karın germe ile birlikte olduğum halde hiç ağrım olmadı ve 24 saat olmadan çıktım hastaneden ve ne morluk ne kan toplanması hiçbir sorun yaşanmadı tek sıkıntım dikiş izlerimde yer yer skarlar oluştu bunun içinde silikonlu jel kullanıyorum.buda benim cildimle alakalı mesela:KK43:(

Ay ne bileyim yaa, o kadar mutluyum ki problemlerle zedelensin istemiyorum. cedricciğim sana da geçmiş olsun bu arada büyük ameliyat atlatmışsın.

Aaa bende de var o kabarık iyileşmeye meyil, burada yazmıştım kimse bişey dememişti, ben de üzülüyordum. Sen ne kadar kulllanacaksın bana en az 3 ay dedi doktorum, duruma göre 6 aya uzayabilirmiş.

bende 6 ay kullanmayı düşünüyorum çünkü kalıcı olursa çok kötü bu izler:KK43:ama çok kaşıntı yapıyor canım sendede öyle oldumu artık uykudan uyanıyorum ilaç sürdüğüm gecelerde

Ay ne bileyim yaa, o kadar mutluyum ki problemlerle zedelensin istemiyorum. cedricciğim sana da geçmiş olsun bu arada büyük ameliyat atlatmışsın.

sağol canım çok memnumun keşke daha önceden olsaymışım belim inceldi karnım dümdüz oldu gögüslerimde dimdik vede 80 beden.kendimi hiç bu kadar güzel hissetmemiştim:)

Sevgili Lily ben göğüs küçültme ameliyatı oldum. Aşağıda bu konu ile

ilgili yazımı göreceksin. Yinede aklına herhangi birşey gelirse sormakdan

çekinme.

selam ben oldum 6 temmuzda daha önceki sayfalara bakarsan yaşadıklarımı hep yazdım. kendisi harika bir doktor ama fazla yoğun ben bu kadar yoğun olacağını düşünmemiştim hatta bu yoğunluk bazen insanı tedirgin ediyor çünkü çok hızlı her konuda. ama için rahat olsun bir ay hastanede yattım meme ameliyatı (benim dışımda )olan herkes 4 günde iyileşip çünkü . sonucu herşeye değer dedirttiriyor korkma hiç çünkü ne ağrı ne sızı oluyor insanda sadece bayılıyorsun ve herşey bitmiş oluyor yine deseler yine yaptırırım. eski sayfaları okursan yaşadıklarım yazıyor orada eğer sorun olursa cevaplarım şimdiden geçmiş olsun.

Teşekkür ederim Lavernacım, alakanız beni çok mutlu ediyor. Bu arada zaman daraldıkça da ( çarçamba sabah ameliyat oluyorum ) bana fena afakanlar bastı. Umarım sorunsuz bi şekilde kurtulurum bu işten.mafoldumben

arkadaslar bende ameliyat olali nerdeyse 2,5 ay olucak meme asimetrisi oldugu icin bende sadece buyuk meme kucultuldu ama hala iki gogsum ayni degil ameliyatli gogsum onceki gunlere gore indi ama elimle kontrol ettigimde icinde sertlikler var hala o sertlikler iyice duzelicek mi yoksa doktor ameliyatimi iyi yapamadi mi?

Merhaba Bahar,
Kastettiğin sertlikler eline gelen yumrular gibi mi? Bende de bir yumru var. Doktorun sana ne dedi? Herhangi birşey yapıyor musun?

cevaplariniz icin tskr ederimm..

peki yaptiranlara bir sorum olacak hepiniz bana 1 dakika ayirip ne kadar ödedigini yazabilirmi..
benim icin miktari cok önemli..

ve kusura bakmayin yoruyorum sizi ama..
ben almanyada yasiyorum..
ön görüsme yapmak istemiyorum.. cünkü yurt disindakilere baska fiyat veriyorlarmis.
3-4 hafta gitsem tr ye.
o 3-4 hafta icinde .. hem randevu hem .. ameliyat olunabilirmiki?
doktora gittiginiz ve ameliyata alindiginiz sürec ne kadar?
ben 1 hafta sonu gittim drumla görüşmeye öbür haftasonu cumartesi ameliiyat oldum..ama devlet hastanesi değil özel dr..ve her hafta 1 hasta ameliyat ediyor..
dr um.tuğrul turan

Merhaba Bahar,
Kastettiğin sertlikler eline gelen yumrular gibi mi? Bende de bir yumru var. Doktorun sana ne dedi? Herhangi birşey yapıyor musun?

canım o yumruların oluşması normalmiş ve zamanla gececekmiş endişelenme ama tabi drunla görüşebilirsin..genelde herkes yasıyor bunu

Merhaba Bahar,

yumru nasil oluyor canim ya elime sertlikler geliyor sanki beze gibi oynuyor bazisi kucucuk bazisi biraz daha buyuk ben ameliyat olduktan 1 ay sonra amerikaya geri dondum doktorumla gorusmedim o yuzden ama bu hafta telefon edip sorucam sana doktorun birsey dedi mi canim bu arada sen ameliyat olali ne kadar oldu?

canım o yumruların oluşması normalmiş ve zamanla gececekmiş endişelenme ama tabi drunla görüşebilirsin..genelde herkes yasıyor bunu

Sağol canım, bu beni çok rahatlattı. Zira Bahar ve ben yazana kadar kimse bundan söz etmedi. Bana da doktorum önemli birşey yok demişti ama kimse bunu dile getirmeyince sadece beni rahatlatmak için söylenmiş olabileceğini düşünmüştüm.

yumru nasil oluyor canim ya elime sertlikler geliyor sanki beze gibi oynuyor bazisi kucucuk bazisi biraz daha buyuk ben ameliyat olduktan 1 ay sonra amerikaya geri dondum doktorumla gorusmedim o yuzden ama bu hafta telefon edip sorucam sana doktorun birsey dedi mi canim bu arada sen ameliyat olali ne kadar oldu?

Evet beze gibi benimki de. Pek oynadığını söyleyemem.Bir tane ve tek göğsümde.Biraz irice. Doktorum ilk sorduğumda İzmir'de iken, normal, hissetmeyeceksin bir süre sonra demişti.Şimdi ben de uzaktayım ve telefonla soruyorum.Şaşırdı doğrusu 1,5 ay olmuş nasıl sertlik kalıyor diye, telofonla takip edecek.

Sağol canım, bu beni çok rahatlattı. Zira Bahar ve ben yazana kadar kimse bundan söz etmedi. Bana da doktorum önemli birşey yok demişti ama kimse bunu dile getirmeyince sadece beni rahatlatmak için söylenmiş olabileceğini düşünmüştüm.

doktorumun dediğine göre herkesin yaşadığı bazı aşamalar varmış..birincisi bu yumrular, diğeri de zamanla oluşabilecek sivilceler..tabi göğüslerin ilk basşalrda cok sert olmasını ve havada durmalarını saymıyorum bile:) insallah bütün asamaları rahatca atlatıcaz..ama uzun süre egcmeyen yumrular için bir dra gidin bence..sonucta kendi drunuz olmasa d yakındaki herhangi bir dr da olabilir.,

Ya arkadaşlar benim bu ameliyattan sonra sinirlerim bozuldu iyice herşeye ağlıyorum. Televizyon izleyemez oldum, haberlere ağlıyorum, dizilere ağlıyorum n'olcak benim bu halim ya. Sizde de oldu mu böyle şeyler? Bir de Allah'a şükür herşey yolunda bişey olacak diye ödüm kopuyor ya. Yardım edin bana

Bende de yumru yok.Tıpkı Elayanın yazdığı gibi,sertlik yumuşuyor.Elime gelen birşey yok.Benim derdim sanki şişliklerin inmesiyle bir göğsümün diğerine göre büyükmüş gibi gelmesi.Sağ göğsüm daha büyük.Acaba elimi kolumu özgürce kullanıyorum,herşeyede sağ kolla hakim olduğum için ,iyileşmesi mi gecikti diye kendimi avutuyorum.Sizde böyle sorunu olan var mı arkadaşlar?Ameliyattan sonra aynı olup sonradan büyüklük farkı hissettiniz mi?

X