Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ben istanbul dışından gelicem de muayene olup 1 ay sonrası ameliyat yapar mı acaba malum çocukları bırakmak zor

canim simdiden cok gecmis olsun insallah istedigin gibi memislerin olur :))

oceanicsix şimdiden geçmiş olsun. en fazla iki hafta sonra hem fiziksel hem psikolojik olarak düzelmiş olacaksın :)

Ameliyatımın üzerinden iki hafta geçti. Kendimi çok iyi hissediyorum. Dikişlerim de alındı, korkudan ödüm patlamasına rağmen hiç bir şey hissetmedim. 1 ay sonra kontrol var.

Bu kadar sıkıntısız atlatılacağını bilsem çok daha önce olurdum bu ameliyatı.

aylin hanım hangi semtlerde ameliyat yapıyor acaba çünkü istanbulu çok iyi bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim

sırt ağrısından meme arası pişik kokularından fenalık geldi sanki bir yere gidince herkez bana bakıyo gibi hissediyorum dışarıya çıkmak aynı şeyleri giymekten bıktım sizlerin sayesinde kesin olma kararı aldım bir an önce 15 tatilin gelmesini bekliyorum şimdiden yarın olacak gibi beni heyecan bastı artık herkasi ikna ettim çok mutluyum ailemden çok siz anlarsınız halimden :kedi: sizce aylin hanımı seçmem doğru bir karar mı

:bbo:arkadaslar yenı uye oldum.. bende aynı dertten muzdarıp bırıyım.. ankaradayım.. ankarada devlet hastanesınde amelıyat olan varmı.. 6-10 mılyardan bahsedılıo bu mıktarlar bana gore cok fazla.. evlı de değılım dogumdan sonra mı amelıyat olmamı onerırsınz.. ve aynı zamanda kıloluyum kılomdan kaynaklıda goguslerım buyuk aaslında bırı buyuk :S:S ne yapcam bılmıyorum..

bence ilk önce kilo vermeye bak ben de kilo vermeye başladım hiç bu kadar hırslı olmamıştım daha sonra göğüslerim bozulmasın:Saruboceq:

arkadaslar gogus kucultmede Tugrul Turan'in 1 numara oldugunu duydum ben buyutme konusunda kendisiyle gorustum bana kucultme ameliyatlarindan ornekler gosterdi gercekten harikalar yaratiyo karar vermeden once gidip gorusmenizi onerririm kendisi muayene ucreti almiyor ve 1bucuk 2 saate yakin uzun uzun anlatip bilgilendiriyor cok farkli br doktor siddetle tavsiye ederim...

ya kızlar oceanicsix'den haberi olan var mı hani özelden görüşüpte tel no felan alan var mı acaba ameliyatı nasıl geçti acaba çok merak ediyorum.görüşen olursa geçmiş olsun dileklerimi iletsin lütfen.darısı benim başıma inşallah.

ben 19 yaşındayım göğüsleri çok büyük 95 takıorum sırtım eğrıyo artık bildiiniz ii bir doktor varmı ANTALYADAN HİÇ AMELİYAT OLAN VARMI?? lütfen yardımcı olun arkadaşlar cidden çok ihtiyacım var herşeyden önce ii bir doktor şart bide arkdaşlar eğeğer göğüs ağırlıının 500 gr geçiosa devlet karşılıomuş yani fiyat 1 milyar falan ödüosunz bunuda paylaşmak istedim

Merhaba arkadaşlar ben nihayet anne baskısından kurtulup evime geldim, hemen bilgisayar başına oturdum. Çok teşekkür ederim yaa bu kadar sevildiğimi bilmiyordum walla. Herkes beni merak etmiş. Öncelikle çok iyiyim ertesi sabah drenler alınıp çıktım hastaneden , ağrım sızım yok çok şükür. Şişlikler morluklar var tabii, küçük pansumanlarımda ama sporcu sütyenimin içinde belki 15 yaşımda olduğu kadar dik görünüyorlar muhteşem bir duyguymuş bu hakikaten, iyiki sizleri tanımışım, iyiki Aylin hanımı bulmuşum. Darısı tüm isteyenlerin başına. y.s.k. , benfiknur siz ayrıca sağolun

çok geçmiş olsun canım yazını okuyunca kendimi senin yerinde hayal ettim inşallah en kısa zamanda ben de bu duyguları sizinle paylaşırım

Çok sevindim oceanicsix iyi haberlerini aldığıma.ınşallah en kısa zamanda iyileşir,yeni görüntünün keyfini sürersin.Kendine dikkat et.Ağır iş sakın yapma.Birinci aydan sonra herşey eskisine dönecek.Az sabır arkadaşım.
Gamsee 07,hoşgeldin aramıza.Antalyada Laverna adında arkadaşımız ameliyat olmuştu.O foruma bağlandığında eminim sana cvp yazacaktır.ınşallah sende en kısa zamanda isteğin göğüslere sahip olursun.

Son düzenleme:
merhaba,1 hafta önce göğüs küçültme ameliyatı oldum.yeni halimden memnunum cok şükür .acaba göğüs küçültme ameliyatı olan arkadaslar memişlerinizin şişliklerinin inmesi ve olması gereken yere inmeleri ne kadar süre aldı?su anda havada duruyolar gibi de..
sevgilerimle

ecemiz,çok geçmiş olsun.Ben ameliyat olalı bir buçuk ay oldu.Şişliklerim indi,tamamen mi bilemiyorum:)
Gerginlik hali kalmadı.Yumuşadı.Ama aşağı inme durumu olmadı bende.Sanırım daha vakti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…