Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ethimos ve Elaya geçmiş olsun. Kendinizi çoook iyi hissedeceksiniz eskiyi hatırladıkça...ıyi ki oldu diyeceksiniz:)

Elaya Düzce de mi oldun ameliyatını. Oralarda kimler kaça yapıyor, nerede olunuyor?

hepinize dilekleriniz için teşekkür ederim. umarım bundan sonra hızla iyileşirim. bir şanssızlık oldu ama bu pişman olduğum anlamına gelmez.olmak isteyenler bir an önce ameliyat olun bence insan çok hafifliyor. zemuszemus alkisalkisalkis

Kızlaarrr merak ettim, eşlerinizin tepkileri ne oldu göğüs küçültme ameliyatına. Bunu isteyen siz mi oldunuz, onlar mı? Benimki yazık ediyosun dedi o kocaman, benim için hamilelikten beri soruna dönüşmüş ağırlıklara. Ama sağolsun beni yine de destekledi. Sonuç da hiç fena değil hani. Beğenmemesi mümkün değil :)

önce şiddetle karşı çıktı ama ne kadar büyük bir sorun olduğunu biraz anlattım ve ikna oldu. çocuktan önce olmasını istemedi sadece ama maalesef o kadar bekleyemeyeceğimi de kabullendi. desteğini inkar edemem.

artık sıkıldım valla cok zor özellikle adet donemlerınde ınanılmaz zorlanıorum ve yenı evlıyım cocuk dusunmuyurum 3 sene kadar ve bu kadar sure bekleyebılırmıyım bılmıorum yasım 26 oldu senelerdır bunu cekıorum ve 3 sene benım için cok uzun ve sarkmalar oldu tabı onlarıda duzelttırmek istiorum ltfn cevaplarınızı beklıorum

Ethimoscum,benim sargılarım ikinci pansumanda çıktı ve birdaha sargılanmadım.Çünkü sargıların üzerine yapıştırdıkları bant benim derimi mahvetti.Heryerim ikinci gün kıpkırmızıydı.4.gün sütyene geçtik hemen.Dikişlerin üzerine sargı bezi konularak.2 hafta gazlı bez koymaya devam ettim.Sürekli iç çamaşırı değiştirmek istemediğimden.Batticon ve sonrasında sürülen antibiyotikli krem sarımsı lekeler bırakıyor çünkü.ıkinci hafatadan sonra özgürdüm.Halen sporcu sütyeni takıyorum ve bir süre devam edeceğiz maalesef.

Aylacım,küçültmeyi ben istedim,eşimde aman olma ne gerek var demedi
Çok şükür sonuç her ikimizi de memnun bıraktı.

elayacım[/COLOR,3. haftanın sonunda(benim dikiş yerlerimde hiç sorun oluşmadı,kabuklanma , açılma,v.s.)contractubex adındaki jel'i sabah akşam masaj yaparak sürmemi söyledi.Yiyecek konusunda herhangi bir açıklaması olmadı.

sevgili benfiknur teşekkürler. inanılmaz rahatlıyorum yorumlarından sonra.
ben daha sargılar açılmadığı için hiçbirşey göremedim ama sanırım bugün (5. gün) biraz daha rahatladım. ameliyat sonrası hafif sızılar geçti, kollarımı daha rahat kullanıyorum. 2. haftada herşeyin düzelmesi mucize gibi, buna çok sevindim. şimdiden eski halini unuttum bile. bir tek sargıların açılması anı kaldı onu da atlatırsam tamamdır.
yorumlarıyla ve deneyimleriyle burada bize bilgi ve cesaret veren herkese çok teşekkürler. çok uzun zamandır aklımın bir köşesinde ameliyat olmak vardı ama cesaret edememiştim. ertelenmemesi gereken, sağlığımızı ve psikolojimizi hemen düzelten bir operasyon. doktorunuza da güvenince sıkıntısız atlatıyorsunuz.
sevgiler.

Sevgili Ethimos.Dren olmadını yazmıştın.Bende kullanmıştı doktor.Sende neden kullanmadığını söyledi mi?Hoş olması ve olmaması arasında bir fark da yoktur heralde.Çıkartırken çok acıyo falan yazılmıştı bu formun önceki sayfalarında,ama ben alındığını bile anlamamıştım.
Birde ne kadar doku çıkarıldığını sen sorunca mı söyledi doktr. yoksa kendiliğinden mi söyledi?Ben halen öğrenemedim ve artık meraktan ve sürekli atlatılmaktan çıldırma noktasındayım:)

ben aslında ne kadar doku çıkarıldığını sormadım doktoruma, visite gelen doktorlar söylediler. soracak kadar merak etmemişim demek ki :)
dren neden kullanmadı bilmiyorum, ameliyattan önce endişe içinde sormuştum ama tek neden benim korkmam değildir di mi :) hastanede yatarken yine visite gelen doktor kontrol etmişti de yok sende demişti.
yarın sabah sargılarım çıkacak ben de neden bunların bu kadar uzun süre kaldığını merak ediyorum yarın sorucam.
sevgiler

Ethimoscum ameliyat esnasındaki kanamayla alakalı sanırım dren kullanımı.Çok şükür sende kanamaya meyil yoktu demekki.Ben kafayı taktım çıkarılan dokuya:)istiyorum öğrenmeyi..herkes biliyor ben neden bilmeyim dimi?Sende dren olmadığı için uzun sürdü sargı olayı demekki.

slm kızlar bende memezedeyim ve artık canıma tak dedi.ama ameliyat olmak için tam karar vermiş olmama rağmen zamanının uygunlugu konusunda sıkıntılıyım.8 aylık bir oğlum var ve 4 sene sonra kısmetse ikinci bir bebek daha düşünüyorum.şimdi tecrübeli hanımlar size danışıyorum; acaba ikinci bebeği beklemeli miyim yoksa artık bu kabusa bir son mu vermeliyim?lütfen bana yardımcı olun çünkü iki arada kaldım cevaplarınızı bekliyrum.a.s.

Merhaba y.s.k. ben de meme küçülttürdüm, hiç bebeğim yok. Bence bu memelerinin ne kadar büyük olduğuyla alakalı. Ne kadar ağırlık yapıyor boynuna , sırtına. Pişik yapıyor mu altları falan. Yani 4 sene sonra hamile kaldın, doğurdun emzirdin en az 5 sene daha dayanabilecekmisin bu duruma? Bunları düşün tatlım ööle karar ver.

y.s.k. canim benimde 3 yasinda bir oglum var bende ikinci cocugu 2 sene sonra dusunuyorum bende meme asimetrisi vardi ben ikinci cocugu beklemedim cunku bu yasa bir daha gelmicem ne giysem buyuk gogsum belli oluyordu bende 2 ay oldu ameliyatimi oldum iyi kide olmusum diyorum

Arkadaşlar,sizleride ameliyat yerlerinizde kaşıntı oluyor mu?Ne kadar kaşınıyorum anlatamam.Aynı durumda olup ve kendince bir çözüm bulan varsa ne olur paylaşın.Kaşıntı derecemi anlatamam.Artık sürekli ellerim göğüslerimde.Tamda kaşıyamıyorum.offffffffffffffffffffffffff.
y.s.k benim doktorum emzirebileceğimi,sadece süt oranımın %50 azalacağını söyledi.Çünkü meme dokusunun yarısı alındı benden .ılk bebeğimde göğüslerim resmen inek gibi süt yaptılar,haa ikincide yarıya düşmesi işimede gelir doğrusu.Hiç endişen olmasın.Artık küçültme teknikleri çok farklı.Ben 12 sene önce de ameliyattan dönmüştüm sırf emzirme garantisi verilmediği için.Ama artık dediğim gibi teknik değişti.Hiç tereddüt etme çok kolay ve sağlıklı bir çözüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…