Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Jelesece teşekkür yok mu kıskandım bak nlglpdre arkadaşı

vallahi ben senin nicine bayıldım birazobsesif doktorunun ellerine sağlık senin memnun olman ve mutlu olman çok önemli sonuçtan

şimdi sende sürecini yaz yeni arkadaşlara yardımcı ol bizlerde sana teşekkür ederiz

Jeleseğim herkes senin bu forumda ne kadar özveri ile dürüstce yardımcı olduğunu biliyor.5800 küsür paylaşımın mesajın var tatlım.Senin bu foruma kayıt tarihin belli.Girip okusalar zaten ne kadar yararlı olduğunu her yazında göreceklerdir Senin bu topikdeki diğer adın da ''kanatsız melek '' di unutmadıysan.Hatırlatayım istedim:)

sağol canım benim

çok kişiye faydamız oldu evet yardımlaşma güzeldir Şimdi geyiğe vurduk olayı ama ,tabi tecrübemiz ve iyi niyetimizle yine burada da isteyene tecrübemizi aktarıp yol göstermeye çalışıyoruz hep beraber

Son düzenleme:
Hepinize tek tek selam eder, güzel yanaklarınızdan öperim. Uzuuuuuuunnnn zamandır giremiyordum foruma. Arayıp sormasam da unuttmu sizi sanmayın... Sizi unutmak mümkün mü? Çok özledim hepinizi... Nasılsınız? keyifler yerindedir umarım. Benim güzel ve dik memişlerimle keyfim gayet yerinde, üstelik karın germe de oldum. Değmeyin keyfime. İki ay önce işe başladım, artık iş kadınıyım Bir ara sizleri arayıp güzel sesinizi duymak istiyorum. Jelesec'im aşkım sen naaptın, ameliyat oldun mu? Dünyadan bir haberim ben. En kısa zamanda arayacağım seni de. Hepinizi teeeekkk tekkk öpüyorum canlarım benim. (ismini yazmadıklarımın da adı kalbimde kazılı ayrıcana, Jelesec im gibi)

AAAA deseniiim canım benim nasıl mutlu oldum şimdi yaa Bir de karın mı oldun seen ayy inanmıyorum sana yaa gerçekten bravo sana İyileştin de işe bile başladın.Geçenlerde İzmir den doktor sormuşlardı seni arayacaktım aslında hem halini hatrını sorayım hem de doktorunu öğreneyim diye desenim Arada da olsa yaz bak nasıl mutlu oldum şimdi.Karın nasıl geçti bu arada? memelerden memnundun zaten:) Ben de seni çokk çok öpüyorum kendine iyi bak

Selamlar canım ciğerim ah eski arkadaşım eskimeyen arkadaşım ne güzeldi burada ki paylaşımlarımız özledim vallahi biz aramızda konuşuyoruz seni hep

sen var ya helal sana karını da oldun bittin ha afet olmuşsundur sen sarı şeker beni bekleseydin bende beleş yaptıracaktım senle unuttun mu işin gücün hayırlı olsun yakışır iyi yürekli arkadaşıma ben ameliyat oldum ama başka bir hastalıktan boğazımda ki nodül kötü huylu çıktı komple temizlendi ameliyat iptal oldu o yüzden nisan mayıs gibi kısmet ise

Kız ogltkn kızar onu yazmamışsın canım sağol iyi niyetten anlayan herkesle ortak noktada buluşuyoruz zaten sende onlardan biriydin

:102: telleşelim

Son düzenleme:

desendesen hoşgeldinnnnnnn.. Aslm..... :)

Hanımlar ameliyat sonrası gelişmelerimle yine yeniden buradayım :)) Bildiğiniz üzere ameliyatımı 7 Ocak'ta olmuştum.Üzerinden tam 3 hafta geçti.İlk günden sonra ne ağrım ne sızım oldu nede başka bir komplikasyon gelişti.Şu anda dikişlerim tamamen kayboldu , Bepanthol kremi kullanmaya devam ediyorum ve kontrol günümü bekliyorum :)) Hep iyi ki diyorum iyi ki Bora Bey ile tanışmışım ve bu ameliyatı olmuşum :)) Ve alışverişe tam gaz devam ediyorum istediğim her şeyi aldım , yaptım Bu arada medikal sütyen alacak bir arkadaşımız var sanırım ona Voe-Nuha markalı önden fermuarlı sütyeni öneririm çok kullanışlı :)) Sizlerin yazdıklarını okudukça daha da mutlu oluyorum iyi ki varsınız canlarım

Merhaba mannaqcım mutluluğun daim olsun iyi olduğuna sevindim,iyi ki sende varsın ameliyat olmak isteyenlere yazdıklarınla moral veriyorsun.

geçmiş olsun hadi gözün aydın güle güle kullan şeyleri :)))

ares selam, gelmiyorsun bi kaç gündür geyiğe Ne yaptın doktor görüşmelerine başladın mı ?

başladım istbulda bikçaıyla konustum ama ikna olmadım ve para göz oldukları kaanatine vardım :) eşime anlatım eşim izin vermiorum dedi iki gündür beklemedeydim ikna etmek hayli zor oluyo acıkcası :) şimdi malatyada bilge türk bilenle göüşücem cok iyi bi doktor oldugu söylnio telefon numarasını alıcam yarın hastaneyi arayıp bugun arıcaktımda malum kontürüm bitti :)) tamda zamanydı yane :))

Malatya ya gidene kadar İzmire git bak desenim oldu çok da memnun yardımcı da olur sana parada vermedi

hayırlısı acele etme vakti zamanı gelince olursun

Malatya ya gidene kadar İzmire git bak desenim oldu çok da memnun yardımcı da olur sana parada vermedi

hayırlısı acele etme vakti zamanı gelince olursun

jelsec bilmiorumya izmire hayatımda hiç gitmedim :) malatyada daha önceden gastric by pass ameliyatı gecirdim oraya gitim bildigm yer :) diye orası aklıma yatıodu ama izmiride düşünebilirm akrabalar var ordada ama bana faydaları olmaz diyemem mememi küçülttüm tamire aldırdım kendimi yıkama yaglama yaptırdım die hahah rezili rüsva ederler valla beni :) tampon bozukmus tamire gitmiş die dedikodu cıkar :)) anam felaket tellacısı gibiym bugnde nekadr kötü ihtimal varsa dolanıor beynimde tilki misali :))

merhaba arkadaslar bu topıgı cok takıp edıodum ama ılk defa yazıorum cunku tecrube sahıbı olııımde öle yazııım dedım.bende ctesı meme kucultme amelıyatı oldum ercan karacaoğluna:))) burda ona amelıyat olan cok kısı goruorum gecektende muthıs bı dr.benim amelıyat super gectı.sıfır agrı ve muhtesemem memeler.korkulacak veya nasıl olur dıyenlere tavsıyem 1 gun bıle beklemeyın sankı olammaısım gıbı agrım yok hıc.ama memısler kucuk dırı ve top gıbı .cok guzel bır catalımda oldu.herkese tavsıye edıorum.sevgıler...

geçmiş olsun ve ayrıca hayırlı olsun yeni memiş ve çatal :) (memişi anladımda çatalı napcan :) makrna yemek içinmi kulanıcaksın ) özür dileirm soğuk bi espiriydi :) alah nazardan saklasın güle güle kullan :)

Kimi ne bizlerin tamponundan söyleme gizli yaptır ama eşinden gizleme yardımcı olur en azından İzmir dersen yardımcı oluruz

Son düzenleme:

Geçmişler olsun arkadaşım hem karın germe hemde meme oh sefan olsun doktordan ameliyatından memnun olman ne güzel senin adına çok sevindim

Aresim evet soğuk espiri ama ben güldüm kız niye beğeni yapmadın bakım burcuya uçana kaçana beğeni yapıyorsun burcuya yapmamışsın burcuyu sevmedin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…