- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.373
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
- #12.161
Yönlendir, bak hastaları hazır:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yönlendir, bak hastaları hazır:))
selam, bende geçen salı oldum ameliyatımı, izmir bozyaka ssk da 3000' maloldu çok memnunum, plastik cerrahi kliniğinde yattım. walla iyiydii.![]()
izmirdeki doktorlar hakkında bilgisi olan var mı?Kod:
İzmirde Cenk Tokatla,Ahmet Seyhanla ve Ufuk Bilkay ile görüşmeni tavsiye ederim..Birde Devlet Hastanelerindeki plastik cerrahlarlada görüş mutlaka..Ona göre seçimini yaparsın..Sevgiler..![]()
selam, bende geçen salı oldum ameliyatımı, izmir bozyaka ssk da 3000' maloldu çok memnunum, plastik cerrahi kliniğinde yattım. walla iyiydii.![]()
size de hayirli kandiller. Cuma gorusmek uzere :)))
dün yazamadım:) gittim bütün sıkıntılarımı anlattım. bana ilk önce süt bezlerinin de bir kısmının alındığından bahsetti , yeni ameliyat ettiği hastasıyla tanıştırdı. sonra ölçüm yaptı. sınırın üstünde olduğunu devletin bunu karşıladığını söyledi.heyette bir problem çıkmıcak dedi. ultrasona gönderdi. ama ameliyatı yoğun olduğu için haziran temmuz gibi yapabilirim dedi. sonuçlar çıktığında biraz yalvarıcam nisan gibi olsun diye. yazın çok zor olucağını düşünüyorum... bir kaç tanıdık da var . belki işe yarar :) kısacası tarih dışında her şey güzeldi :) çok memnun kaldım şimdilik.
dün yazamadım:) gittim bütün sıkıntılarımı anlattım. bana ilk önce süt bezlerinin de bir kısmının alındığından bahsetti , yeni ameliyat ettiği hastasıyla tanıştırdı. sonra ölçüm yaptı. sınırın üstünde olduğunu devletin bunu karşıladığını söyledi.heyette bir problem çıkmıcak dedi. ultrasona gönderdi. ama ameliyatı yoğun olduğu için haziran temmuz gibi yapabilirim dedi. sonuçlar çıktığında biraz yalvarıcam nisan gibi olsun diye. yazın çok zor olucağını düşünüyorum... bir kaç tanıdık da var . belki işe yarar :) kısacası tarih dışında her şey güzeldi :) çok memnun kaldım şimdilik.
herkese merhaba;
ben uzun zamandır burda aktif olanların gizli takipcisiydim. ve sonunda meme ameliyatı olmaya karar verdim. 25 ocakta oldum. her iki memeden toplamda 480 gr cıkarıldı. yani cok da küçültme olmadı. sadece daha dik memelere sahip oldum :) bugun ameliyatın 2. günü. biraz agrım var ama normal oldugunu dusunuyorum. yarın drenler cıkarılacak biraz tedirginim. size bir şey sormak istiyorum. doktorum bana herhangi bir sutyen markası soylemedi. önerdiğiginiz bir marka var mı? sadece yarım atlet giyebilirsin dedi. acaba göğüslerimi cok kucultmediği icin mi söylemedi?
hepinize verdiğiniz yararlı bilgilerden ve cesaretten dolayı tesekkur ediyorum.
herkese merhaba;
ben uzun zamandır burda aktif olanların gizli takipcisiydim. ve sonunda meme ameliyatı olmaya karar verdim. 25 ocakta oldum. her iki memeden toplamda 480 gr cıkarıldı. yani cok da küçültme olmadı. sadece daha dik memelere sahip oldum :) bugun ameliyatın 2. günü. biraz agrım var ama normal oldugunu dusunuyorum. yarın drenler cıkarılacak biraz tedirginim. size bir şey sormak istiyorum. doktorum bana herhangi bir sutyen markası soylemedi. önerdiğiginiz bir marka var mı? sadece yarım atlet giyebilirsin dedi. acaba göğüslerimi cok kucultmediği icin mi söylemedi?
herkese merhaba;
Merhaba obsesif.Normalde göğüs küçültmedeki arkadaşların çoğunun ameliyat sonrası doktorları gelip sütyenlerini giydiriyor.Bu da normal sütyen değil medikal sütyen oluyor.Bence siz doktorunuza sorun.Bu önemli bir ayrıntı çünkü.Benim ve okuduysanız yaklaşık 50 kişiyi geçtik herhalde doktorumuz aynı kişi.Hepimize ameliyattan çıktıktan sonra meme büyütme de olsa küçültme de olsa medikal sütyenimizi kendi gelir takar.Diğer değişik doktorlarda da okudum bu sütyeni kendilerinin alıp hastalarına taktığını.Ben karın germe de olmuştum göğüs küçültme ile beraber. Bana karın için cırtcırtlı korse de takmıştı aynı zamanda.Eğer doktorun vermediyse medikal ürünlerin satıldığı yerlerden bulabilirsin mutlaka.Tekrar geçmiş olsun.Ve aramıza hoşgeldin.
Ek olarak bu medikal sütyeni doktor normalde 1.5 -2 ay taktırıyor.Ameliyatın hangi teknikle yapıldı bilmiyorum ama eğer ters T yöntemi ise ,alt kesi için özellikle normal sütyen takmaman gerekir.Sana link gönderiyorum burdan da bilgi alıp sipariş verebilirsin.Ama doktoruna sor mutlaka
Elektron Medikal, Meme ameliyatı sonrası sütyenler
herkese merhaba;
Seni seviyorum nldglp
ben direk dümdüz yazıyorum (bildiğin odun) sende link bilgi gani maşallahbaktım güzel sütyenler var
![]()
cok tesekkur ederim nlpgdl. drenler yarın cıkarılacaktı normalde. ama doktorum bugun de cıkarabilirim dedi. gittim yanına. sordum ve penye sutyen giy dedi. medikal sutyenden hic bahsetmedi. yarın kendim alabilirim. su an iyiyim çok şükür. ameliyatımı özel capa hastanesinde oldum. doktorum da hanife akınoglu idi. simdilik çok memnunum. ameliyattan uyandıgımda hissettiklerimden dolayı keske hic girişmeseydim bu işe dedim. ama su an ikinci günüm ve o kadar memnunum ki.. sizlerin katkısı cok bu kararı vermem de.. fırsat bulup ameliyattan önce yazamadım. ama gercekten tesekkuru hak ediyorsunuz.