- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.141
hanımlar finaller nedeniyle sizleri biraz boşladım kusura bakmayın malum okul hayatı böyle :)ameliyatı olalı 16 gün oldu.dikişlerim gün geçtikçe eriyerek kaybolmaya başladı.hatta çok çok az kaldı diyebilirim :) doktorum bepanthen krem kullanmamı istemişti kremim bitti bugün yeniden almaya gittim firma isim değişikliğine gitmiş.kremin adı bepanthol olmuş bilginize sunarım.ağrı kesici ilk haftada kullandım.şu ana kadar ne ağrım ne de sızım oldu.sadece tatlı tatlı kaşınmalar var buda kabuklaşmanın olduğunun göstergesi.bu arada ameliyat öncesi hayalini kurduğum çoğu şeyi gerçekleştirdim.en önemlisi de göğüslerimin sığmayacağını düşündüğüm için almadığım elbiseler ve tunikler gardrobumun vazgeçilmezi konumunda artık :) ben ameliyat oldum kurtuldum ağırlıklarımdan darısı sizin başınıza.sağlıcakla kalın canlarım
Merhabalar,
Sayfaları okumaktan başım döndü:))
Ercan Bey'e a meme küçültme için mail attım cevap vermedi.
Jelesec yurtdışında olduğunu söyledi.
Sans yuzume gülecek mi?? tatilde amaliyat olacak mıyım acaba???:)):44:
Hanımlar finaller nedeniyle sizleri biraz boşladım kusura bakmayın malum okul hayatı böyle :)Ameliyatı olalı 16 gün oldu.Dikişlerim gün geçtikçe eriyerek kaybolmaya başladı.Hatta çok çok az kaldı diyebilirim :) Doktorum bepanthen krem kullanmamı istemişti kremim bitti bugün yeniden almaya gittim firma isim değişikliğine gitmiş.Kremin adı bepanthol olmuş bilginize sunarım.Ağrı kesici ilk haftada kullandım.Şu ana kadar ne ağrım ne de sızım oldu.Sadece tatlı tatlı kaşınmalar var buda kabuklaşmanın olduğunun göstergesi.Bu arada ameliyat öncesi hayalini kurduğum çoğu şeyi gerçekleştirdim.En önemlisi de göğüslerimin sığmayacağını düşündüğüm için almadığım elbiseler ve tunikler gardrobumun vazgeçilmezi konumunda artık :) Ben ameliyat oldum kurtuldum ağırlıklarımdan darısı sizin başınıza.Sağlıcakla kalın canlarım
Merhabalar,
Sayfaları okumaktan başım döndü:))
Ercan Bey'e a meme küçültme için mail attım cevap vermedi.
Jelesec yurtdışında olduğunu söyledi.
Sans yuzume gülecek mi?? tatilde amaliyat olacak mıyım acaba???:)):44:
Munamuna cım merhaba.Doktorumuz yazılan msj,maillere hemen cvp verir ama yurtdışında olduğundan sanırım hemen dönememiştir.Cumartesi günü burcu81 nick li arkadaşın ameliyatı var topikten.Sanırım yarına döner mutlaka.Cevap alırsınız merak etmeyin.Genelde öğretmenler 15 tatili fırsat bilip operasyonlarını bu tarihlere programlıyorlar.İnşallah dilediğiniz operasyonu olabilirsiniz.Sevgiler.
Hanımlar finaller nedeniyle sizleri biraz boşladım kusura bakmayın malum okul hayatı böyle :)Ameliyatı olalı 16 gün oldu.Dikişlerim gün geçtikçe eriyerek kaybolmaya başladı.Hatta çok çok az kaldı diyebilirim :) Doktorum bepanthen krem kullanmamı istemişti kremim bitti bugün yeniden almaya gittim firma isim değişikliğine gitmiş.Kremin adı bepanthol olmuş bilginize sunarım.Ağrı kesici ilk haftada kullandım.Şu ana kadar ne ağrım ne de sızım oldu.Sadece tatlı tatlı kaşınmalar var buda kabuklaşmanın olduğunun göstergesi.Bu arada ameliyat öncesi hayalini kurduğum çoğu şeyi gerçekleştirdim.En önemlisi de göğüslerimin sığmayacağını düşündüğüm için almadığım elbiseler ve tunikler gardrobumun vazgeçilmezi konumunda artık :) Ben ameliyat oldum kurtuldum ağırlıklarımdan darısı sizin başınıza.Sağlıcakla kalın canlarım
merhabalar, sadece meme küçültme ameliyatı olacaksanız idrar sondası hiç bir doktor takmıyoryanında ek olarak bi işlem yapılıyorsa o zaman takılıyor bilginize
ee bana neden takıldı o zaman ek bir şey yoktu.
Munamuna cım merhaba.Doktorumuz yazılan msj,maillere hemen cvp verir ama yurtdışında olduğundan sanırım hemen dönememiştir.Cumartesi günü burcu81 nick li arkadaşın ameliyatı var topikten.Sanırım yarına döner mutlaka.Cevap alırsınız merak etmeyin.Genelde öğretmenler 15 tatili fırsat bilip operasyonlarını bu tarihlere programlıyorlar.İnşallah dilediğiniz operasyonu olabilirsiniz.Sevgiler.
gelincikcik ve jelesec doktorlarınız aynı mı?
izmirdeki doktorlar hakkında bilgisi olan var mı?Kod:
Tesekkur ederim güzel dilekleriniz için:) Doktor beyin cevabını heyecanla bekliyorum.
Sizin gibi iyi niyetli üyeler sayesinde cesaret topluyoruz. İyiki varsınız..
Kahrımı çeke çeke bitmedi dimi jelesec
Merhaba ozumege; forumdan gizeml arkadaşım ve birkaç kişi (meme büyütme) dr.Cenk tokata ameliyat oldular sonuçlarından memnunlar görüşme listene ekle istersenben forumda eskiyim ist.da oldum ameliyatımı ama forumlarda gezinirken birde dr.Ufuk bilkayın ismi çok denk geldi o da aklında olsun
Kolay gelsin iyi araştırmalar.
Doktor yorumları bölümünde yazdım. Sana a mailde attım.
EVET cevap geldi..
Hangi gün olacağı daha belli değil.
Haber veririm.
Bence tıp oku, senden iyi plastik cerrah olur. :))) hiçbir sey için geç değil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?