- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.201
kimi ne bizlerin tamponundanSöyleme gizli yaptır ama eşinden gizleme yardımcı olur en azından Izmir dersen yardımcı oluruz
aresim evet soğuk espiri ama ben güldümKız niye beğeni yapmadın bakım burcuya Uçana kaçana beğeni yapıyorsun burcuya yapmamışsın Burcuyu sevmedin mi ?
merhaba arkadaslar bu topıgı cok takıp edıodum ama ılk defa yazıorum cunku tecrube sahıbı olııımde öle yazııım dedım.bende ctesı meme kucultme amelıyatı oldum ercan karacaoğluna:))) burda ona amelıyat olan cok kısı goruorum gecektende muthıs bı dr.benim amelıyat super gectı.sıfır agrı ve muhtesemem memeler.korkulacak veya nasıl olur dıyenlere tavsıyem 1 gun bıle beklemeyın sankı olammaısım gıbı agrım yok hıc.ama memısler kucuk dırı ve top gıbı .cok guzel bır catalımda oldu.herkese tavsıye edıorum.sevgıler...
eşimden gizleme imkanım yok zaten eve aldıgm tabagı bile farkeden adamdan şeyimid yırtsam gizleyemem ameliyat oldugmu hahaha :)
sevdim kız niye sevmiyim cok güzel anlatmıs maşallah :))) ben herkezi severim :)))
ay ne kötü ya tabağı fark eden adam :18:Allah kolaylık versin
Kızım sana söylüyorum gelinim sen işit durumu benim ki
Nlglpd arkadaş beğen yapmamış da ( herkese beğeni yapar yazar bu başlıkta hiç bir yazılanı kaçırmaz da) ben sana yazdıktan sonra beğenisini yapmış arkadaş
Darısı başına ol ameliyatını sende anlat sürecini
inşallahhhhh.... :) koca işine gelince evet cok kötü bi durum :))) ama yapacak bişe yok :)ay ne kötü ya tabağı fark eden adam :18:allah kolaylık versin
Kızım sana söylüyorum gelinim sen işit durumu benim ki
Nlglpd arkadaş beğen yapmamış da ( herkese beğeni yapar yazar bu başlıkta hiç bir yazılanı kaçırmaz da) ben sana yazdıktan sonra beğenisini yapmış arkadaş
Darısı başına ol ameliyatını sende anlat sürecini
Teşekkür ediyorum canım :)) Umarım ameliyat olmak isteyenlere bir nebzede olsa yardımımız oluyordurMerhaba mannaqcım mutluluğun daim olsun iyi olduğuna sevindim,iyi ki sende varsın ameliyat olmak isteyenlere yazdıklarınla moral veriyorsun.
Teşekkür ediyorum canım :)) Umarım ameliyat olmak isteyenlere bir nebzede olsa yardımımız oluyordur
Olmaz olur mu?Kısa ve öz de olsa herkes seni gayet iyi anlar.Doktorun kimdi nerede oldun ameliyatını?Bence bunları da yaz ameliyat olmak isteyenler bunuda merak ediyordur....:)Ben kendi doktorumu burun küçültme topiğinde tesadüffen buldum.Sevgili Prof.Dr Tayfun Aköz hocama çok ama çok minnettarım mutluluğumun tarifi mümkün değil.:)Sevgiler ve güzellikler hep seninle olsun Mannaqcığım...:)
Bayanlar merhaba :) . Küçültme ameliyatı olmuş veya olacak arkadaşlar olarak göğüs çevrelerinizin ölçüsü nedir açıklayabilir misiniz? Kıyaslama yapıp kendi durumumu analiz etmek istiyorum da. Benim göğüs çevrem 96-97 santim, 22 yaşındayım, doğum yapmadım. Benim isteğim küçültmeden ziyade dikleştirme, ancak bu konu hakkında pek bilgi bulamadım. Ayrıca fikir almak için gittiğim Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Estetik Cerrahi bölümünde görevli doktor senin göğüslerini dikleştirmek için önce küçültmemiz lazım dedi. Zaten dikleştirme ameliyatında deri kaybına bağlı bir miktar küçülme olacağını düşünüyorum, ekstra küçültmek istemediğim için ben bir düşünüp geleyim dedim . Çok fazla sırt ağrım yok, ama omuzlarımda bi düşüklük olmuş ister istemez göğüslerden dolayı, muayeneye gittiğimde asistan sıfatıma çarparaktan belirtti bunu. 1000 tl fiyat verdiler bana bu işlem için, çok yüksek bir rakam da değil. Küçültmeden olur mu diye bir de özel doktorlarla görüşeyim diyorum. Önce bir size danışayım dedim. Bu ölçüyle benim küçültmeme gerek var mı sizce?
Yazmıştım canım ama yeniden yazayım doktorum Bora Özel .Ben Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde oldum ameliyatımı.Ameliyat öncesinde birçok doktor gezdim araştırmalar yaptım. Ankara'daki özellerde olan doktorlar bana göre paraya odaklanmış fiyattan başka birşey konuşmuyorlar anlatmıyorlar.Bora Beyle tesadüfen tanıştım ve onunla konuşunca dedim işte aradığım doktor :)) Benimle konuşma şekli , ilgilenmesi , güven aşılaması herşeye değerdi :)) Teşekkür ediyorum Lebensfreudeciğim bütün güzelliklerin seninle de olması dileğiyle :))
Yazmıştım canım ama yeniden yazayım doktorum Bora Özel .Ben Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde oldum ameliyatımı.Ameliyat öncesinde birçok doktor gezdim araştırmalar yaptım. Ankara'daki özellerde olan doktorlar bana göre paraya odaklanmış fiyattan başka birşey konuşmuyorlar anlatmıyorlar.Bora Beyle tesadüfen tanıştım ve onunla konuşunca dedim işte aradığım doktor :)) Benimle konuşma şekli , ilgilenmesi , güven aşılaması herşeye değerdi :)) Teşekkür ediyorum Lebensfreudeciğim bütün güzelliklerin seninle de olması dileğiyle :))
Burcu cum canım diğer topikde de yazdım ama madem burada da paylaşmışsın sevincini,mutluluğunu bizler de ortak olalım tekrar:) Maşallah sana gerçektenÇok da fazla söyleme aman nazar mazar değer,çok fazla da kimselere gösterme.Doktorunun bu tür şeylere itikadı çoktur inan.Sürecin gerçekten güzel başladı ve güzel de devam ediyor.İnşallah bundan sonraki yara iyileşmelerinde hemencecik geçiverir.Bol bol dinlen,keyfini sür her anının
Çatalı da iyi oturtur yani gerçektenGüle güle kullan yeni cicişlerini
nldglp arkadaşım benim ki 36 b yani 80 diyelim .Şu çatal derken nasıl yani ?Benim ki birbirinden ayrık duruyo isteğe göre mi yapılıyo bu çatal :!: Yoksa vücudun anatomisi ile mi ilgili
Ne güzel yazmışsın Mannag cım.Çok haklısın benim ilk gidip görüştüğüm bayan doktor inan yüzüme bakmadı konuşurken.Şöyle yaparız,böyle yaparız,J keseriz,biçeriz...kendi kendine konuşuyordu sanki.Malesef bizler de karşımızdaki doktordan hem güven sağlamasını,hem ilgili olmasını,sorularımıza makul ve bizi tatmin edici cevaplar vermesini....kısaca ruhumuzu anlamasını bekliyoruz.Bu da(genelde erkek cerrahlar olduğu için) sanırım erkek hekimler için biraz zor olabiliyor.Hani şu kadın ruhu dediğimiz, erkekleri bizlerden ayıran ince nüansları farkedip ona göre davranan hekimi bulunca da pek tabii ki çok seviniyoruz.Bora bey de hastası ile iletişimi güzel yakalayan ender doktorlardan biri o zaman.Ne mutlu sana ki karşına çıkmış,yollarınız kesişmişBu arada İyi ki vermişsin doktorunun ismini Bazen gerçekten çok gerekli olabiliyor İstanbul dışı doktor adı soranlar için.Sevgiyle kal sevgili mannaq cım.
Olsun canım memnun kaldığın Doktorundan tekrar bahsetmenin hiç bir ayıbı yok.Bende kendi doktoruma teşekkür etmekten hiç bıkmam nede olsa onların hünerli ellerinin sayesininde sağlığımıza kavuştuk.... Öncelikle hastasının maddi imkanlarınıda düşünerek fiyat veren doktorların emeklerine ve yüreklerine sağlık.Sevgiler Mannaqım Allaha emanet ol güzel kardeşim.:)
Teşekkür ederim Lebensfreude ablacım :)) Bora Bey'i sabahlara kadar anlatabilecek potansiyele sahibim 7 Ocak'tan sonra :)) O artık aileden biri gibi sosyal paylaşım sitelerinde konuşuyoruz öyle ilgili ki ondan bahsetmemek elde değil :)) Sağlıcakla kal sevgili ablacım :))
aynen gelincik tamamen kişinin göğüs kafesiyle ilgili bir durumayrık yada birleşik olması
Jelesec canım sen ne ince bir arkadaşsın, ne kaaa yardımseversinValla benim büyükken ister istemez çatalım vardı merak ettiğim ,hani barbi memesi oldu ya artık çatal matal yok tam da istediğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?