Bayanlar merhaba :) . Küçültme ameliyatı olmuş veya olacak arkadaşlar olarak göğüs çevrelerinizin ölçüsü nedir açıklayabilir misiniz? Kıyaslama yapıp kendi durumumu analiz etmek istiyorum da

. Benim göğüs çevrem 96-97 santim, 22 yaşındayım, doğum yapmadım. Benim isteğim küçültmeden ziyade dikleştirme, ancak bu konu hakkında pek bilgi bulamadım. Ayrıca fikir almak için gittiğim Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Estetik Cerrahi bölümünde görevli doktor senin göğüslerini dikleştirmek için önce küçültmemiz lazım dedi. Zaten dikleştirme ameliyatında deri kaybına bağlı bir miktar küçülme olacağını düşünüyorum, ekstra küçültmek istemediğim için ben bir düşünüp geleyim dedim

. Çok fazla sırt ağrım yok, ama omuzlarımda bi düşüklük olmuş ister istemez göğüslerden dolayı, muayeneye gittiğimde asistan sıfatıma çarparaktan belirtti bunu. 1000 tl fiyat verdiler bana bu işlem için, çok yüksek bir rakam da değil. Küçültmeden olur mu diye bir de özel doktorlarla görüşeyim diyorum. Önce bir size danışayım dedim. Bu ölçüyle benim küçültmeme gerek var mı sizce?