- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.861
Yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Nedir problem? nasıl yardımcı olabiliriz?
ben de çok hevesli ama çok korkak olanlardanım maalesef. ne zaman tamam bu hafta gidiyorum doktora dersem mutlaka araya bir şeyler giriyor.geçen haftalarda babamın sağlık sorunları oldu ameliyat olması gerekti ben de erteledim yine bu işi.inşallah silkelenip beceririm şu işi.aklıma takılan bir durum için buradayım yine.öncesi ve sonrası fotolarını bulmak zor ülkemiz için ancak yabancı sitelerde bol bol var onlara bakınca genelde göğüslerin neredeyse tüm sarkıklığının gittiğini gördüm ancak kol altlarına doğru olan genişlemelerin pek de giderilemediğini farkettim.burda sadece nldglp nin fotolarını gördüm onda öyle bir problem yok harika görünüyorlar maşallah.diğer arkadaşlarda durum nasıl acaba? elbette kişiden kişiye değişir yapısına göre ancak benimkiler gibi yice yanlara doğru da genişlemişse toparlanması mümkün müdür acaba? yayvan değil de damla şeklinde olsunlar isterim elbette ama bu doktor marifetine mi kalmış yoksa bizim yapımıza mı acaba?
Her zaman giremiyorum, hazır uğramışken söylemeden edemiycem. Bu ne seksilik kızım yaa, acayip olmuşsun. Maşallah, Allah nazarlardan korusun
Jelesec merhaba.Çok boş bırakmışız biz burayı.Bak sorular var hep ben hiç görmemişim.
ben de çok hevesli ama çok korkak olanlardanım maalesef. ne zaman tamam bu hafta gidiyorum doktora dersem mutlaka araya bir şeyler giriyor.geçen haftalarda babamın sağlık sorunları oldu ameliyat olması gerekti ben de erteledim yine bu işi.inşallah silkelenip beceririm şu işi.aklıma takılan bir durum için buradayım yine.öncesi ve sonrası fotolarını bulmak zor ülkemiz için ancak yabancı sitelerde bol bol var onlara bakınca genelde göğüslerin neredeyse tüm sarkıklığının gittiğini gördüm ancak kol altlarına doğru olan genişlemelerin pek de giderilemediğini farkettim.burda sadece nldglp nin fotolarını gördüm onda öyle bir problem yok harika görünüyorlar maşallah.diğer arkadaşlarda durum nasıl acaba? elbette kişiden kişiye değişir yapısına göre ancak benimkiler gibi yice yanlara doğru da genişlemişse toparlanması mümkün müdür acaba? yayvan değil de damla şeklinde olsunlar isterim elbette ama bu doktor marifetine mi kalmış yoksa bizim yapımıza mı acaba?
ben ameliyat oldum canım nerdeyse 6 ay oldu..
aml. bir gece öncesi için yazmıstım.
sigara yaş kac olursa olsun hep sorundur
Kızlar size bişey sormak istiyorum annem 5ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldu. şuanda hala göğüslernde ağrılar oluyor ara ara bıçak girmiş gibi hissettiğini söylüyor çok bu konuda bilgim yok sizlerden yardım istiyorum normal mi bu durum doktoru sürekli normal dediği için içi huzursuz
Kızlar size bişey sormak istiyorum annem 5ay önce göğüs küçültme ameliyatı oldu. şuanda hala göğüslernde ağrılar oluyor ara ara bıçak girmiş gibi hissettiğini söylüyor çok bu konuda bilgim yok sizlerden yardım istiyorum normal mi bu durum doktoru sürekli normal dediği için içi huzursuz
Güzel kardeşim ben en güzel gençlik yıllarımı büyük memişlerle geçirdiğime bin pişmanım.Boşu boşuna acayip bakışlara ve aptalca yorumlara ve gereksiz yük taşmaya maruz kalmışım.Ama demek herşeyde bir hayır var,çok şeker ve tecrübeli bir hekime ameliyatımı oldum görüntümden ve haytımdan çok memnunum.Sakın korkma ameliyata nasıl girdiğimi bile hatırlamıyorum,sancımda pek olmadı.Darısı başına.
Merhaba arkadaşlar,
Annem 105 beden kullanıyor ve omuzları çökmüş durumda, sütyen askıları resmen iz yapmış durumda. Yaşı da olduğu için iyi bir doktor arayışı içindeyim. Tavsiye edebileceğiniz İstanbul'da bir doktor var mı? Varsa ameliyat ücreti yaklaşık olarak ne kadardır? Bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar,
Annem 105 beden kullanıyor ve omuzları çökmüş durumda, sütyen askıları resmen iz yapmış durumda. Yaşı da olduğu için iyi bir doktor arayışı içindeyim. Tavsiye edebileceğiniz İstanbul'da bir doktor var mı? Varsa ameliyat ücreti yaklaşık olarak ne kadardır? Bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.
Selam lex ,doktor tavsiyesi kolay herkes ederben sana direk kendi doktorumu da tavsiye ederim ismini de yazarım o sorun değil yaklaşık topikler den 35.40.kişi ameliyat oldu benim ameliyat olduğum doktora birebir görüşüp tanıştığımız gurup neredeyse 25.kişi ama sana tek bir doktor isimi vermektense şu yolu izlemeni tavsiye ederim buranın eski bir üyesi olarak , biraz zaman ayırıp forumu okursan inan çok faydasını görürsün herkes yaşadığı tecrübeyi sonucu doktorundan memnuniyetini yazdı kendine bir liste oluşturur annenle görüşmelere başlarsın sana kolay gelsin sevgiler.
Ben 49 yaşında bir bayanım sizden ben şahsi ve özgür ifademe laf sokamasınızı kınıyorum. Siz lütfen geyik muhabettinize devam edin size o daha çok yakışır.Uslubunuza dikkat edin birazda başkaların fikrine saygı gösterin.Hatırlatıyorum arkadaş öneri sormuş değil mi?Yani isim sorulmuş, ben doktoruma ve kendime laf söyletmem....:)
Ben 49 yaşında bir bayanım sizin bana şahsi ve özgür ifademe laf sokamasınızı kınıyorum. Siz lütfen geyik topinize devam edin.Uslubunuza dikkat edin birazda başkaların fikrine saygı gösterin.Hatırlatıyorum arkadaş İstanbul içinde öneri sormuş değil mi?Yani isim sorulmuş, ben doktoruma ve kendime imalı sözler söyletmem....:)
Tecrübesiz bir yeni üye olarak eski bir üyeye selamlarımı sunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?