- Konu Sahibi ---Lily---
- #11.841
desenim, hoş geldin.
özlemişiz seni, geyik topiğindeyiz genelde, oraya gel :)
özlemişiz seni, geyik topiğindeyiz genelde, oraya gel :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ameliyat sonrası ezilmiş gibi his oldumu dikiş kenarlarınızda? ameliyat olalı 10 gün oldu alt dikişim kol altıma doğru hafif uzun ve dikiş yeri değil de 2 parmak alt kısmı aynı düşmüşüm de çürümüş gibi dokununca etin içi ağrıyor batıyor anlayamadım neden ve korkmaya başladım![]()
![]()
Arkadaşlar merhaba...
Bende büyük göğüslerden muzdaribim
bi çok yeri araştırdım genelde cerrahi müdaheleden memnun olanlar var ama olmayanlardandan açıkcası çok çekınıyorum bu amelyat olayında cesaret edemiyorum
diğer taraftanda yıldığım şey o bakışlar herkes önce göğüslerime bakıyo sırf bu yüzden istiyorum küçülttürmeyiii..
Sizce buna değermi amelyat riskii...
Ameliyat sonrası nasıl olduğunu yazarsan seveniriz,ameliyata karar vermen zaten en büyük aşama. Ondan sonrası çorap söküğü gibi
gelir şimdiden sana çok geçmiş olsun...
seve seve paylaşırım tabii ki.hele bi olalım da![]()
sigara kullanıp ameliyat olan kimse yok mu ki aramızda acaba ?![]()
aradıgın kişi benim sanırım ...
sigara kullanıyorum ameliyat olacagım gece stresten midir nedir? daha da artırmıstım
ameliyat sonrası biraz kendimi frenleyip azalttım sonra yine devam
dr anesteziye etkisi olacagını ve aml. sonrasıda iyileşme sürecimi geciktirecegini söylemişti tabiki haklıydı ...
ama ben içtim![]()
Gece mi ameliyat olacaksın?
dr onları bana da söyledi valla da ben azalttım şu an bir kaç sene evvel olacaktım sigara yüzünden yapmamıştı doktorlar bi de yaşım ufaktı (22) neresi ufaksa.şimdi 25 yaşımdayım ya ondan sigarayı pek sorun etmiyorlar![]()
özelden mesaj atan pek sevgili insan :) içimi nasıl rahatlattın anlatamam dün 2 hafta oldu benim ağrılarım dayanılmaz hala ama dokununca dokunmayınca sorun yok boyutu meselesine gelince okula gittim kimse aa diyip sormadı yakın arkadaşlarım baya küçüldü diyor ikisindende 650şer küsür alındı galiba hatta 95 beden taşıyordu şimdi bakıyorum 2 3 parmak boşluk var büzük büzük oluyor südyen :) doktorum aya kadar tamamen iner dedi daha da küçülecekmiş yeni südyen aldım 80 beden tam oldu ama hep şüphe taşıyor insan acaba bu yeni aldığımın kalıbı mı büyük nasıl 80 oluyor sanki o kadar küçülmedi falan neyse çok uzattım :))
95ten 80 e mi düştü ? yaşınız kaç, bebek durumu var mı? çok soru sordum
bu arada çok geçmiş olsunn![]()
şu an öyle gösteriyor bedenler ama bakınca bende inanamıyorum hala yeni aldığımın bedeni büyüktür falan diyorum ameliyattan önce üstten yandan taşan südyenimden şuan göğsüm gözükmüyor taşan kısım yok 1avuçtan biraz büyük ki inecekmiş ödemliymiş:) 22 yaşındayım üni son sınıfım yani bebek filan yok şuan ufuklarda :)