- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.373
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.821
öhöm öhöm öhöm swet o benim tatlım avatar resmindeki.nesi büyük anlamadım göğüslerimin? ''koca memeli karı'' senin tabirinle ben oluyorum yani.teşekkür ederim.
ne oldu tatlum zoruna mı gittibenimkiler senden büyük ben hiç alınıyormuyum?
Vallahi Jelesec,sen yoksa kandırıyormusun bizi?Ameliyat falan olmadında... Neyse hadi görmesem daha çok üstüne giderdim ama bizzat gözlerimle gördüm.Bana göre senin ölçün güzel hatta mükemmel.Amma velakin eşimin istekleri doğrultusunda benim bedenime göre biraz küçük kaldı göğüs ölçüm.Sweet benim resimleri görmedi sanırım aksine küçük bir göğüs benimkisi.Çamaşırlar insanın göğüs yapısını olduğundan farklı gösteriyor.Avatar resmimde belki bu sebeple büyük görünüyor olabilir.
not:Sweet cim malesef elimden gelen budur.Daha seksi nasıl olunur sen resimlerini koyarsan senden kopya çekerizHadi bakalım bekliyoruz resimlerini
2 ay dolunca düzeldim. bırak sağı solı yüz üstü bile yatıyorum artık. en kısa zamanda doktoruma gideceğim. izler için lazer yapılcak. sözde 2 ay bittiğinde gidecektim ama 3 ay bitti ben hala gidemedim. çarşambadan sonra müsait oluyorum artık. bu hafta gideceğim. (epınıza gösterecim yeni memelerimi)
yağ çekme seninki boyut olarak daha iyi bence benim yarım beden büyük senden çok seksü görünüyor bacımben doğal olsun isterdim eşin ne diyorsa o parayı veren düdüğü çalar canım evet ya bazen giydiğimiz kıyafet de bile değişik duruyor memeler sweet tek bana gösterecek kıskan
Vallahi Jelesec,sen yoksa kandırıyormusun bizi?Ameliyat ***an olmadında... Neyse hadi görmesem daha çok üstüne giderdim ama bizzat gözlerimle gördüm.Bana göre senin ölçün güzel hatta mükemmel.Amma velakin eşimin istekleri doğrultusunda benim bedenime göre biraz küçük kaldı göğüs ölçüm.Sweet benim resimleri görmedi sanırım aksine küçük bir göğüs benimkisi.Çamaşırlar insanın göğüs yapısını olduğundan farklı gösteriyor.Avatar resmimde belki bu sebeple büyük görünüyor olabilir.
not:Sweet cim malesef elimden gelen budur.Daha ***i nasıl olunur sen resimlerini koyarsan senden kopya çekerizHadi bakalım bekliyoruz resimlerini
yağ çekme seninki boyut olarak daha iyi bence benim yarım beden büyük senden çok ***ü görünüyor bacımben doğal olsun isterdim eşin ne diyorsa o parayı veren düdüğü çalar canım evet ya bazen giydiğimiz kıyafet de bile değişik duruyor memeler sweet tek bana gösterecek kıskan
bebem ben senin kendi resimlerini gördüm. süper olmuşlar. boyutuda bence süper. ama avatar resmindeki hatun gözüme çok yiru memeli cözüktü. kız anam haşa senin memelerine laf etmedum. na yukarda Allah var çok cüzel olmuş senin memeler. inşallah yakında dr. gittiğimde sonrası resimlerimi çekecek. ben kendim çekip koyamam. ayrıca buluşma olduğunda canlı sergilerim.
kızlar konuya "önemli olan boyutu değil işlevidir" şeklinde sapıkça bi yorum getirerek kaçıyorum.
allahımmmmm! nerden buldun bu koca memeli karıyı. daha seksi bi avatar bulmalısın datlum. desendesen arkadaşımıza maşallah diyorum.
swetim canım ciğerimresimdeki nlglpd zaten resimde büyük çıkmış olabilir amma minicik ben yakından şey ettim
son noktayı koymuşsun işlev tabiki önemli olan bebeğim
vallahi şöke oldum. kız anam ben onu internetten bulma avatar zannettim. nlglpd dehşet olmuş valla. avatarda memeler büyük görünmüş ama çok seksi. nlglp'im avatarın sen olduğunu çıkaramadım. üstelikte yakından baktım avatarrın sen olduğunu duyunca. uzaktan gözüme büyük görünmüşler. harikasın arkadaşım.
jelesec sende tam bi topik ablasısın. benim gibi tikkatsizlere hemen uyarıyı çakıyosun. uzuzn zamandır forma takılmayınca formdan baya düşmüşüm. gözüm bilem iyi görmüyor artık. neyse bundan sonra geyik topiğinde görüşürüz.,
Kaç kaç senDaha bu üstteki yazının ifadesini almadım senden
merhaba arkadaşlar nasılsınız çok özledim sizleri maalesef işerinde engellendiği için artık foruma giremiyorum. inşallah herkesin keyfi yerindedir. yarın ameliyat olalı 6 ay oluyor. geçen ay kontrole gittim herşey çok güzel dedi ercan bey. sadece bantları 2 ay kullanmıştım. sıcaklardan dolayı kullanamdım birde köprü tadilatı girdi işin içine birtürlü kısmet olmadı karşıya geçip bant almak neyse 1 ay daha bant kullan dedi. yara izlerim gayet iyi sadece alt dikişer biraz geniş sanki ama benim için hiç önemli değil o koca memelerin bu hale gelmesi mucize her gören silikon var zannediyor çok hoşuma gidiyoren güzeli sırt ağrılarım artık yok denecek kadar azaldı. istediğim herşeyi alıp giyebiliyorum daha ne olsun.jelesec,nldglp,serap38,ogltkn,desendesen ve ismini unutmuş olduğum tüm arkadaşlar iyisinizdir inşallah hepinizi çok özledim. kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?