• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben 49 yaşında bir bayanım sizin bana şahsi ve özgür ifademe laf sokamasınızı kınıyorum. Siz lütfen geyik topinize devam edin.Uslubunuza dikkat edin birazda başkaların fikrine saygı gösterin.Hatırlatıyorum arkadaş İstanbul içinde öneri sormuş değil mi?Yani isim sorulmuş, ben doktoruma ve kendime imalı sözler söyletmem....:)
Tecrübesiz bir yeni üye olarak eski bir üyeye selamlarımı sunuyorum.

3.defa yazdığınızı düzelttiniz bence fevri davranmayıp benim ne demek istediğimi objektif okuyup algılamaya çalışsaydınız yazdıklarınızı silip düzeltme yoluna gitmeden saldırmadan bir paylaşım yazabilirdiniz :34: Bana siz geyik topiğine gidin size orası yakışır diyecek en son kişi sizsiniz bunu lütfen aklınızın bir tarafına yazın!

Arkadaşlar kusura bakmayın tatsızlık için herkese iyi doğru yararlı paylaşımlar.

Son düzenleme:
Yazmadan duramam benim ilk göz ağrım topiğim bizim gurup geyiğe sarınca çok durgunlaşmıştı böylelikle canlandı :1:

ben geyiğe gidiyorum herkesi bekleriz kimse kimseyi yanlış anlamıyor orada :))))))))))))

Son düzenleme:
Ben 49 yaşında bir bayanım sizin bana şahsi ve özgür ifademe laf sokamasınızı kınıyorum. Siz lütfen geyik topinize devam edin.Uslubunuza dikkat edin birazda başkaların fikrine saygı gösterin.Hatırlatıyorum arkadaş İstanbul içinde öneri sormuş değil mi?Yani isim sorulmuş, ben doktoruma ve kendime imalı sözler söyletmem....:)
Tecrübesiz bir yeni üye olarak eski bir üyeye selamlarımı sunuyorum.

İyi akşamlar hepinize.Yazılanları okudum.Sildiğiniz yorumları da okudum.Sanırım bir anda yanlış anlaşılma olmuş.Bizler yani bu topikdeki üyeler genelde doktorumuzun ismini çok açık açık ortaya koyup dile getirmemeye bakıyoruz.Yaşadığımız ve gördüğümüz bizzat şahit olduğumuz o kadar çok olay varki...Siz doktorunuzdan çok memnunsunuzdur ama diğer olan arkadaşın beklentileri ve sonuçları kötüdür.Doktor bir anda tü kaka durumuna gelebiliyor bu durumda.Bu türlü olaylara sebebiyet vermemesi açısından bizler mümkün olduğunca yeni katılan ve fikir soran arkadaşlara isterlerse doktorumuzun ismini veriyoruz ama bunun yanında birçok doktorla daha görüşmelerini tavsiye ediyoruz.

Jelesec arkadaşımız bu topiğin gerçekten eski üyelerinden ve doktorlar konusunda çokca bilgiye sahip bir arkadaşımız.Kendisi de yaklaşık 9 kadar doktorla ayrı ayrı görüşüp operasyonunu yaptırmış bir kişidir.Bu nedenle diğer arkadaşlara da bu yönde tavsiye etmektedir.Durum bundan ibarettir.Kesinlikle yanlış anlaşılma olmuş.

Bu arada ''geyik topiğinize devam edin''demişsiniz.Bunu diyebildiğinize göre o topiğin de iyi bir takipcisiniz;) İnanın akşamları insanların yaşadığı zorlu ve karmaşa dolu günlerinden sonra iyi geliyor arada oraya girip yazmak.Tavsiye eder,oraya da bekleriz.

Sevgiyle kalın...

Canım ben Prof. Dr. Tayfun Aköz hocama ameliyat oldum,çok doktorla tanıştım ama böylesine işinin ehli ve herşeyden önce son derece insancıl olmasına hayran oldum.Genelde bugüne kadar gördüğüm doktorlar önce işin maliyetini düşünüyor gibi geliyordu bana,ama Tayfun beyin karşısında kendini kesinlikle müşteri konumunda gibi his etmiyorsun.Her soruna sabırla ve güler yüzle cevap veriyor,müthiş pozitif elektriği var.

Çok sağol canım, araştıracağım.

Efendim ben sizi niye laf sokayım ne ilgisi var ben burada binlerce paylaşımı olan biri olarak liste yapmasını önerdim bumu size laf sokmak? Sizden uslub dersi alamayacağım kusura bakmayın...yazdığımı tekrar okuyun isterseniz anlamamışsınız çok belli, ben hangi kelimem de doktorunuza laf söylemişim bi alıntılayıp gösterirmisiniz çok merak ettim.

Ne doktorunuza nede size laf sokmaya hiç niyetim yok kaldı ki sizinle bir sorunumda yok hem siz kendinizi SİTE YÖNETİCİSİ falan zannediyorsunuz galiba? Sizden izin mi alacağım nereye yazacağımı size buralar hiç yakışmaz siz de sevgili doktorunuz adına açtığınız başlığa gidin yazın derim bende o zaman:34: değim gibi ben laf sokmadım ki soksam laf inanın çok iyi sokarım!!!!

Bazen ona birşeyler yazarsın silersin.....yazar silersin.O hiç bir şey anlamamış olur;ama sen hepsini söylemiş olursun....

Bazen ona birşeyler yazarsın silersin.....yazar silersin.O hiç bir şey anlamamış olur;ama sen hepsini söylemiş olursun....

yazıp silinen cümleler forum sayfalarında görülemediği için, hepsini söylemiş olmuyorsun aslında. Söylediğinin tamamı yazdığından ibaret:34:

Sen istersen bi daha söyle :9:

nldglp,
bak bi de beğen yapmışsın:33: şimdi bize adres göstermeye başlarlar:36: hadi canım, sen git şimdi GEYİK topiğinde beni bekle, geliyorum hemen:32:

Hanımlar,
polemiğe girmeyiniz, ayrıca topiklerde konu dışına çıkmamaya, konuları dağıtmamaya gayret gösterin ki bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isteyenler, gereksiz yazılar yüzünden asıl ihtiyaçları olan bilgileri gözden kaçırmasınlar...

Hanımlar,
polemiğe girmeyiniz, ayrıca topiklerde konu dışına çıkmamaya, konuları dağıtmamaya gayret gösterin ki bilgi ve tecrübelerinizden faydalanmak isteyenler, gereksiz yazılar yüzünden asıl ihtiyaçları olan bilgileri gözden kaçırmasınlar...

Genelde öyle yapmaya çalışıyoruz.Sizin bir üst yazınızda belirtmişim ben de zaten.Bu polemikleri başlatanlara da ayrı bir uyarı çekilmeli sanıyorsam.Alıntıladığım msj örneğinde olduğu gibi mesela.Üstünden 3 gün geçmiş bir konuyu tekrardan getirip önümüze sunanlardan yani...Sevgilerimle.

evet kızlar bileniniz biliyor gecen sene kasım 11.inde meme küçültme ve diğer işlemleri oldum.Bir seneyi doldurmuş bulunmaktayım :nazar: başından beri sürecimi heyecanımı tedirginliğimi gün gün yazdım bazen geriye dönük okuduğumda gülüyorum ne zor süreçmiş ... beklemek iz nasıl olacak şekil nasıl olacak diye ameliyat sonrası ilk ay kafayı yemişim ben aşırı pimpirikliyim istiyorum hepsi mükemmel olsun tabi ,doktor seçimimde ki uzun süreç canlı örnek görme çabam hep pimpirikliyimden:34:bir sene içinde memelerde tek sıkıntı kalmıyor saplantılar ağrılar şişlikler hepsi geçip gitti gerçi bende ilk aylardan itibaren sıkıntı yoktu:nazar:büyük keyif küçük ve dik memelere sahip olmak isteyen dileyen herkes olsun korkulacak hiç bir şey yok.

Hepinize sevgiler :21:

Son düzenleme:
Fiziği eylemi bir kenra bırakın en güzel güzellik ruh güzelliğidir. Bu sebeple gelipte konuda birilerine laf sokma çabasında olmayın eylem güzelliğini de bir kenara bırakın fiziki güzelliği de bir kenara bırakın. Bence siz maneviyata yönelin.....

Kazen Atasözü,

Mesajımı alması gereken almıştır umarım

Fiziği eylemi bir kenra bırakın en güzel güzellik ruh güzelliğidir. Bu sebeple gelipte konuda birilerine laf sokma çabasında olmayın eylem güzelliğini de bir kenara bırakın fiziki güzelliği de bir kenara bırakın. Bence siz maneviyata yönelin.....

Kazen Atasözü,

Mesajımı alması gereken almıştır umarım

"KAZEN ATASÖZÜ"

çok güzeldi,çok hoşuma gitti :1:

hoşbulduk canım ben yokken neler yaptınız bakalım :3:

ya sen bırak bizi biz geyik topiğin deyiz kızlarla çoğu zaman takıl sende oraya arada :34: yaz bakalım sürecini tecrübeni ne zaman oldun ameliyatını nasıl memnun musun arkadaşım? Doktorun kim? devlet hastanesinde olacaktın galiba?

Son düzenleme:
Back
X