- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.901
ya sen bırak bizi biz geyik topiğin deyiz kızlarla çoğu zaman takıl sende oraya aradayaz bakalım sürecini tecrübeni ne zaman oldun ameliyatını nasıl memnun musun arkadaşım? Doktorun kim? devlet hastanesinde olacaktın galiba?
ben nisanın 4 ünde oldum canım bursa uludağ üniversitesinde oldum istediğim bedene inmedi ama eskiye göre gayet güzel. biraz problem yaşadım ama kendime moral verdim üzülmeden atlattım tek üzüntüm ameliyatın haftasına anneannemi kaybettik o oldu.o yüzden kendime ayıracak zamanım olmadı. sol mememde diren çekildikten 1 hafta kadar sonra şişlik oluştu onu temizlemek için 20 gün hergün pansumana gittim. öyle işte şimdi iyiyim. problemim yok.ağrım yok. tahminimden daha ağrısız ve kolay geçti. öyle işte canım çenem düştüsizde neler var durumlar nasıl
kızlar merhaba,
mumkun oldugunca yazılarınızı okumaya calıştım.
bende yıllardır göğüslerımden sıkayetcıyım.Nıhayet 19.12 tarıhınde amelıyat oluyorum.
doktorum 85b olacağını soyledı ve cok heyacanlıyım gun sayıyorum:)
Arkadaşlar forumdaki arkadaşların tavsiyeleri ve kendi araştırmalarım sonucunda bu sömestr tatilinde Ercan Karacaoğlu'na ameliyat olmaya karar verdim.Bu yılbaşından önce gidip muayene olmak istiyorum da randevu için Ataşehir Memorial'ı mı aramam lazım?Hemen randevu alabiliyor muyum?Bir de arkadaşlar cumartesi günleri çalışıyor mu doktor haftasonu gideyim diyorum.Son soru:) muayene ücreti nedir biliyor musunuz?Şimdiden teşekkürler...
Merhaba duygu,kalp atışların buradan duyulduameliyatın sorunsuz geçer inşallah,bizler gibi çok güzel memelere kavuşursun
nerede kime olacaksın ameliyatını meme ölçün şimdi kaç? iyi haberlerini bekliyoruz.
Jelesec merhaba,
Guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım
antalya da olacağım devlet hastanesınde su an 95 d takıyorum...ınsallah ıstedıgım gıbı olurlar
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.
göğüs küçültme estetiği oldum iki sene önce Op. Dr. Yasin ÜNAL a,
bir sene göğsümdeki izler dışında dolgun ve güzel görünüyordu
fakat şimdi çok üzülüyorum, görüntüsü değişti izler belirginleşti
göğsüm sarkık ve yumuşak oldu
göğsümdeki izlerden kurtulabilir miyim bir doktor tavsiye edebilir misiniz.
gerçekten çok üzülüyorum Onur Erol'u tavsiye eder misiniz?
şimdiden teşekkür ederim.
***göğüs küçültme estetiği olan var mı aramızda?
Merhaba canım evet ben Tekirdağ Merkezdeyim doğru hatırlıyorsun:)Gözümü kararttım bakalım bir terslik olmazsa olmaya karar verdim ameliyata.Ercan Bey'in cep telefonunu bulabiliyor muyum nette?Ercan Bey'den yana bir şüphem yok zaten.Sadece ameliyatta narkoz olayı nasıl olur o beni biraz korkutuyor.Uzun bir ameliyat sonuçta.Sezaryenle doğum yapmıştım narkoz aldım ama o kısa bir süreydi.Bakalım yaa yaşayıp görücez...canım selam sen tekirdağdaydın değilmi? ben mi yanlış hatırladım ogltkn, ile yazışmıştınızmeltemcim direk doktorun cebini ara evet cumartesi çalışıyor muayene ücreti yok canım kimseler ödemedi haberin ola doktoru aradığında sana uygun olan zamanı söyle ayarlar mutlaka .kararın hayırlı olsun canım meme dalında uzmanlaşmış bir doktordan yana seçimini kullanmışsın ben bilgileri incelerken doktor hakkında hemen bu bilgi dikkatimi çekmişti
Merhaba canım evet ben Tekirdağ Merkezdeyim doğru hatırlıyorsun:)Gözümü kararttım bakalım bir terslik olmazsa olmaya karar verdim ameliyata.Ercan Bey'in cep telefonunu bulabiliyor muyum nette?Ercan Bey'den yana bir şüphem yok zaten.Sadece ameliyatta narkoz olayı nasıl olur o beni biraz korkutuyor.Uzun bir ameliyat sonuçta.Sezaryenle doğum yapmıştım narkoz aldım ama o kısa bir süreydi.Bakalım yaa yaşayıp görücez...
Merhaba canım evet ben Tekirdağ Merkezdeyim doğru hatırlıyorsun:)Gözümü kararttım bakalım bir terslik olmazsa olmaya karar verdim ameliyata.Ercan Bey'in cep telefonunu bulabiliyor muyum nette?Ercan Bey'den yana bir şüphem yok zaten.Sadece ameliyatta narkoz olayı nasıl olur o beni biraz korkutuyor.Uzun bir ameliyat sonuçta.Sezaryenle doğum yapmıştım narkoz aldım ama o kısa bir süreydi.Bakalım yaa yaşayıp görücez...
şu dünyanın haline bakarmısınız arkadaşlar. bizler meme büyütme sayfasında ne dertler dinliyoruz buradaki arkadaşlarda küçültme derdinde. keşke sihirli bi değnek olsaydıda sizlerdeki fazlalıkları olmayan bizler alabilseydik :)
Jelesec merhaba,
Guzel dıleklerın ıcın tesekkur ederım
antalya da olacağım devlet hastanesınde su an 95 d takıyorum...ınsallah ıstedıgım gıbı olurlar
Emzirme olayın ne oldu ne zaman kestin sütten belli bir süre geçmesi lazım biliyorsun
canım zor bir ameliyat değil tek meme daha da kısa ben 6.saat ameliyathane de kaldım başka işlemlerde vardı benim.Uyuyor uyanıyorsun bu kadar çok güvenilir tam teşkilatlı bir hastane de yapıyor doktor ameliyatları biliyorsunyaşa gör mutluluğu büyük keyif vallahi.İsmini yazdığında çıkar netten sitesi cep teli var orada canım bende ilk oradan almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?