Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ameliyat sonrası ezilmiş gibi his oldumu dikiş kenarlarınızda? ameliyat olalı 10 gün oldu alt dikişim kol altıma doğru hafif uzun ve dikiş yeri değil de 2 parmak alt kısmı aynı düşmüşüm de çürümüş gibi dokununca etin içi ağrıyor batıyor anlayamadım neden ve korkmaya başladım

Merhaba;
Söylediğin gibi bir durum yaşamadım ben canım. Doktoruna sordun mu? Ameliyat sonrası dönem kişiden kişiye değişiyordur mutlaka, önemli bişey olduğunu zannetmiyorum. Bizleri de mutlaka bilgilendir.

Her zaman giremiyorum, hazır uğramışken söylemeden edemiycem. Bu ne seksilik kızım yaa, acayip olmuşsun. Maşallah, Allah nazarlardan korusun

Arkadaşlar merhaba...

Bende büyük göğüslerden muzdaribim

bi çok yeri araştırdım genelde cerrahi müdaheleden memnun olanlar var ama olmayanlardandan açıkcası çok çekınıyorum bu amelyat olayında cesaret edemiyorum
diğer taraftanda yıldığım şey o bakışlar herkes önce göğüslerime bakıyo sırf bu yüzden istiyorum küçülttürmeyiii..

Sizce buna değermi amelyat riskii...

Güzel kardeşim ben en güzel gençlik yıllarımı büyük memişlerle geçirdiğime bin pişmanım.Boşu boşuna acayip bakışlara ve aptalca yorumlara ve gereksiz yük taşmaya maruz kalmışım.Ama demek herşeyde bir hayır var,çok şeker ve tecrübeli bir hekime ameliyatımı oldum görüntümden ve haytımdan çok memnunum.Sakın korkma ameliyata nasıl girdiğimi bile hatırlamıyorum,sancımda pek olmadı.Darısı başına.

Merhaba arkadaşlar; 25 yaşında ve bekarım, 95D göğüs ölçüsüne sahibim.İnanılmaz sırt, boyun ve omuz ağrısı çekiyorum..Pişik ve tahrişlerde cabası bildiğiniz gibi..Bu cuma tetkiklerim yapılıyor pazartesi günü ise bir aksilik çıkmazsa operasyonum var Aydın'da olacağım ameliyatı Atatürk Devlet Hastanesinde doktorum ise Plastik Cerrahi Uzmanı Şevket DOĞAN..Umarım bir aksilik, terslik olmadan sağ salim kurtulurum şunlardan...
Bu arada sigara kullanan arkadaşlar denildiği gibi dezavantajını gördünüz mü ameliyattan sonra?

Son düzenleme:
Ameliyat sonrası nasıl olduğunu yazarsan seveniriz,ameliyata karar vermen zaten en büyük aşama. Ondan sonrası çorap söküğü gibi
gelir şimdiden sana çok geçmiş olsun...

Ameliyat sonrası nasıl olduğunu yazarsan seveniriz,ameliyata karar vermen zaten en büyük aşama. Ondan sonrası çorap söküğü gibi
gelir şimdiden sana çok geçmiş olsun...

seve seve paylaşırım tabii ki.hele bi olalım da
sigara kullanıp ameliyat olan kimse yok mu ki aramızda acaba ?

seve seve paylaşırım tabii ki.hele bi olalım da
sigara kullanıp ameliyat olan kimse yok mu ki aramızda acaba ?

aradıgın kişi benim sanırım ...
sigara kullanıyorum ameliyat olacagım gece stresten midir nedir? daha da artırmıstım
ameliyat sonrası biraz kendimi frenleyip azalttım sonra yine devam
dr anesteziye etkisi olacagını ve aml. sonrasıda iyileşme sürecimi geciktirecegini söylemişti tabiki haklıydı ...
ama ben içtim

Gece mi ameliyat olacaksın?
dr onları bana da söyledi valla da ben azalttım şu an bir kaç sene evvel olacaktım sigara yüzünden yapmamıştı doktorlar bi de yaşım ufaktı (22) neresi ufaksa.şimdi 25 yaşımdayım ya ondan sigarayı pek sorun etmiyorlar

ben de çok hevesli ama çok korkak olanlardanım maalesef. ne zaman tamam bu hafta gidiyorum doktora dersem mutlaka araya bir şeyler giriyor.geçen haftalarda babamın sağlık sorunları oldu ameliyat olması gerekti ben de erteledim yine bu işi.inşallah silkelenip beceririm şu işi.aklıma takılan bir durum için buradayım yine.öncesi ve sonrası fotolarını bulmak zor ülkemiz için ancak yabancı sitelerde bol bol var onlara bakınca genelde göğüslerin neredeyse tüm sarkıklığının gittiğini gördüm ancak kol altlarına doğru olan genişlemelerin pek de giderilemediğini farkettim.burda sadece nldglp nin fotolarını gördüm onda öyle bir problem yok harika görünüyorlar maşallah.diğer arkadaşlarda durum nasıl acaba? elbette kişiden kişiye değişir yapısına göre ancak benimkiler gibi yice yanlara doğru da genişlemişse toparlanması mümkün müdür acaba? yayvan değil de damla şeklinde olsunlar isterim elbette ama bu doktor marifetine mi kalmış yoksa bizim yapımıza mı acaba?

Son düzenleme:

ben ameliyat oldum canım nerdeyse 6 ay oldu..
aml. bir gece öncesi için yazmıstım.
sigara yaş kac olursa olsun hep sorundur

özelden mesaj atan pek sevgili insan :) içimi nasıl rahatlattın anlatamam dün 2 hafta oldu benim ağrılarım dayanılmaz hala ama dokununca dokunmayınca sorun yok boyutu meselesine gelince okula gittim kimse aa diyip sormadı yakın arkadaşlarım baya küçüldü diyor ikisindende 650şer küsür alındı galiba hatta 95 beden taşıyordu şimdi bakıyorum 2 3 parmak boşluk var büzük büzük oluyor südyen :) doktorum aya kadar tamamen iner dedi daha da küçülecekmiş yeni südyen aldım 80 beden tam oldu ama hep şüphe taşıyor insan acaba bu yeni aldığımın kalıbı mı büyük nasıl 80 oluyor sanki o kadar küçülmedi falan neyse çok uzattım :))

95ten 80 e mi düştü ? yaşınız kaç, bebek durumu var mı? çok soru sordum
bu arada çok geçmiş olsunn

95ten 80 e mi düştü ? yaşınız kaç, bebek durumu var mı? çok soru sordum
bu arada çok geçmiş olsunn

şu an öyle gösteriyor bedenler ama bakınca bende inanamıyorum hala yeni aldığımın bedeni büyüktür falan diyorum ameliyattan önce üstten yandan taşan südyenimden şuan göğsüm gözükmüyor taşan kısım yok 1avuçtan biraz büyük ki inecekmiş ödemliymiş:) 22 yaşındayım üni son sınıfım yani bebek filan yok şuan ufuklarda :)

e çok iyiymiş.bende pazartesi olacağım doktorla konuşamadık ölçü durumunu, tetkik günü konuşalım dedi yarın tetkiklerim yapılacak konuşucaz işte.25 yaşındayım bende küçülsünlerde bitsin bu eziyet, ağrı sancı durumun nasıl? dikişleriin iyileşmesi falan, sigara kullanıyo musun bu arada yaklaştıkça saat içim durmuyo kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…