Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benden cvp bekliyorsan daha çok beklersin sevgili Theos.

Ha ama sen geyik yapmak istersen bu link e gir ben o işi hallettim ve bugün bir topik açtım:)

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...iyati-olmak-isteyenlerin-geyik-muhabbeti.html

Hiçbirşey açıklamama gerek yok. Zaten bu topik de herkes neyin ne olduğunu,insanların ne anlatmak istediğini çok iyi bilir sen kendini üzme bunun için iyi geceler...

ya hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz. bence de herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor. herşeye bi cevap yetiştiriyosunuz ama son derece basit ve seviyesiz cevaplar bunlar; köyün delisi dedim sahiden cuk oturdu bu durumda.
ha bu arada önceki mesajlarınızı okudum, kurufasülyeye davet ediyorsunuz milleti. önce forumda bolbol geyik yapıp ondan sonra geyiğe doyamayınca başka başlığa bile taşımışsınız bravo. vaktiniz çok anlaşılan. daha fazla kurcalamıycam ben de. baştan ciddiye almamam gerekiyormuş, onu anladım. ama malesef yazılan mesajlar silinmiyor. siz şimdi buna da cevap yazarsınız. kolay gelsin...

Theos; ortada bence bir yanlış anlaşılma var, birbirinizin mesajlarını tekrar okumalısınız. Anccak; diğer bir yandan burada insanların geyik yapması, gülüp eğlenmesi sizi neden bu kadar rahatsız ediyor? Devlet meselesi çözülecek değil herhalde forum sayfasında. Zaten topik genelinde ortada cevapsız nerdeyse tek bir soru bile yok. Siz de oturup geçmiş mesajları okuduğunuzu belirtmişsiniz, buna zaman ayırabildiğinize göre anlaşılan sizin vaktiniz de bol.
Tepki vermenizi anlıyorum da, kendinizi anlatmak, yanlış anlaşıldığınızı belirtmek yerine sinir harbi yaratmanızı anlayamıyorum. Sevgiler.

iyice mahalle kavgasına çevirdiniz. bu üslup hiç şaşırtmadı beni. arkadaşınıza destek olmaya çalışıyorsunuz kendinizce. herkes arkadaşının mesajını beğenip ona uygun mesaj yazıyor. tarafsız yorum yapan kimse yok. körler sağırlar birbirini ağırlar gibi bi durum var ortada. çok eğlendiğiniz belli. herkes olaya müdahil olma çabası içinde. iki kişi arasındaki tartışmaya orta yerinden girip saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ama hala ortada bişey yok. neyi savunduğunuzun bile farkında değilsiniz. eminim günün ilerleyen saatlerinde birbirinizin mesajlarını beğenip atıp tutmaya devam edeceksiniz. size iyi eğlenceler.benden bu kadar. herkes kendine yakışanı yapar...

pantercim hoşgeldin, keyfini çıkarmışsın yeni memelerin ve diğer ameliyatının sonucunu oh sefan olsun

ya diğer tarafa yazmışsın bana cevap yeni nickini çok beğendim diye anlamadım:44: hangisi yenisi senin taktığın JELO MU???

Son düzenleme:

hoşbulduk bebegim....dibine kadar çıkardım gercekten sözün tam anlamıylabol bol sefa sürdüm şükürler olsun
evet canım jelo:13:

mutluluğun daim olsun arkadaşım ya cidden jelo daha iyi ya jelsec den sırada hangi estetik var??

sagol bebegim hepimizin inş.
JELO süper
öncelikle aldıgım kiloları vermem gerek ramazan sonrası toparlak oldum sonra düşünecegim ameliyat girişimlerim devam edecek
çok öptüm canım

Üslbunuza, yarattığınız çirkin ortama dahil olmayayım dedim ancak, doğrudan bana cevap yazdığınız için, konuyla tam da alakalı olarak size istatiki bir kaç bilgi vermek istedim.

Toplam mesaj sayınız 9 ve 8 tanesini bu topiğe yazmışsınız. Bu 8 mesajın 4 'ünü bi önceki sayfada nldglp'e saldırdınız mesajlar oluşturuyor. Yani forumdaki paylaşımlarınızın %50 sinde tartışma var. Benim 1000 küsür mesajım var ve bakın bakalım kaç tanesinde sizin uslubunuzla cevap yazmışım ! Ve nldglp in 800 küsür mesajından gidip kurufasülye (ki buna ben hala çok gülüyorum) ile ilgili olanı cımbızlamışsınız. Üstüne, çok da matah bişi yapmış gibi, adı üstünde "geyik" topiğinde yazılan mesajı gelip meme küçültmede örnek olarak göstermişsiniz !! Tam da bana dediğiniz gibi orta yerinden girip saçma yorumlar yazmışsınız! Ben eminim sinirle hareket ettiğiniz için, nldglp'in meme küçültme hakkında yaptığı yüzlerce "bilgilendirici" mesajı göremediniz. Ama geç değil

Körler sağırlar meselesi ile ilgili de belirtmek isterim ki, sizinle aynı fikirde olmayıp, bunu da topikte açık açık yazan primaprima'yı hiç tanımam, konuşmuşluğumuz yada tanışıklığımız yoktur. Ama o da benim gibi düşünüyor ve yazım tarzı, üslubu ile de seviyesini belli ediyor. Ve ben de "beğen" yapıyorum. Kime ne? Neymiş : Forumlar özgür platformlar, -seviyesini koruduğu sürece- herkes fikrini açıkça beyan edebilir. Buna "olaya müdahil olma çabası" olarak değil de, fikir beyan etmek olarak bakmakta fayda var.

sagol bebegim hepimizin inş.
JELO süper
öncelikle aldıgım kiloları vermem gerek ramazan sonrası toparlak oldum sonra düşünecegim ameliyat girişimlerim devam edecek
çok öptüm canım

ben diyorum bu estetik işine girdimi çıkamıyorsun biri bizi durdursun meme, karın, bacak,kaş dudak, kulak bitmez bu iş kiloları lazer lipoyla verirsin git yat ameliyata aman şaka yap diyetini gider;

JELO DAN SEVGİLER

1 sene önce meme küçültme, 6 ay öncede karın germe ameliyatı olan bırı olarak iyi ki bu ameliyatları yaptırmısım diyorum başlarda hiç memnun degıldım kesşke olmasaydı dedıgım cok oldu fakat ustunden ne kadar uzun zaman gecerse ozaman asıl şeklını buldu. Tam tamına bır sene oldu ve suan rengarenk la senza sütyenleri takabılıyorum ılk yapıldıgından dahada kuculdu oyuzden hiç endişe etmeyın arkadaşlar zaman gectıkçe incelip küçüldüğünüzü fark edeceksınız

ne güzel yazmışsın ben meme küçültme ameliyatı ve bacak düzeltme lazer lipo oldum,kasımda 1.sene olacak sırada k.ger.var izin nasıl çok mu? rahatsız ediyor mu iz? diğer ameliyat sonuçlarımdan memnunum ama karın işinden korkuyorum :18:simdi bu yazınızı okuyunca rahatladım teşekkürler.

arkadaslar meraba sizden bi ricam olcak ameliyattan sonra göğüs ucundan göğsünüzü ölçtüyseniz cm yazarmısınız.benım boyum 158
göğsüm 88 cm gelıoda

arkadaslar meraba sizden bi ricam olcak ameliyattan sonra göğüs ucundan göğsünüzü ölçtüyseniz cm yazarmısınız.benım boyum 158
göğsüm 88 cm gelıoda

benim de 89cm çıkıyor, hemen meme altından göğüs kafesi ölçüsü de 77 cm. ameliyat olalı neredeyse 6 ay oluyor. Bazen büyük, bazen küçük ve bazen de ideal buluyorum ölçüyü:26:

benim de 89cm çıkıyor, hemen meme altından göğüs kafesi ölçüsü de 77 cm. ameliyat olalı neredeyse 6 ay oluyor. Bazen büyük, bazen küçük ve bazen de ideal buluyorum ölçüyü:26:

Ogltkn biliyormusun bende aynı şeyleri düşünüyorum arasıra.Bazen büyük baze....... kısmına tamamen katılıyorum tatlım.

göğsüm 88 cm gelıoda

Hemen gidip ölçtüm 103 çıktı.Ameliyattan 1 gün önceki ölçüm kayıtlıydı o zaman 115((

Bu arada intimissimi alıyorum iç çamaşırı olarak.tam ölçü veriyor ben 85B yim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…