- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.721
ya ben bu mesaja cevap yazmak bile istemiyorum. ben in veya cin değilim. peki siz köyün delisi filan mısınız? ben üzerime alındım ve gayet basit ve anlaşılır bir cevap yazdım. size saldırmadan...bu şekilde saygısızca cevaplamanızın ve saldırmanızın sebebi ne? siz neyi üzerinize alındınız? forumda zaten neyin konuşulduğu belli değil. geyik yapacaksanız gidin başka yerde yapın. burayı gerçekten bu konuyla ilgilenenler de okuyor. insanların vaktini çalıyorsunuz.
Benden cvp bekliyorsan daha çok beklersin sevgili Theos.
Ha ama sen geyik yapmak istersen bu link e gir ben o işi hallettim ve bugün bir topik açtım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...iyati-olmak-isteyenlerin-geyik-muhabbeti.html
Hiçbirşey açıklamama gerek yok. Zaten bu topik de herkes neyin ne olduğunu,insanların ne anlatmak istediğini çok iyi bilirsen kendini üzme bunun için iyi geceler...
ya hala üste çıkmaya çalışıyorsunuz. bence de herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor. herşeye bi cevap yetiştiriyosunuz ama son derece basit ve seviyesiz cevaplar bunlar; köyün delisi dedim sahiden cuk oturdu bu durumda.
ha bu arada önceki mesajlarınızı okudum, kurufasülyeye davet ediyorsunuz milleti. önce forumda bolbol geyik yapıp ondan sonra geyiğe doyamayınca başka başlığa bile taşımışsınız bravo. vaktiniz çok anlaşılan. daha fazla kurcalamıycam ben de. baştan ciddiye almamam gerekiyormuş, onu anladım. ama malesef yazılan mesajlar silinmiyor. siz şimdi buna da cevap yazarsınız. kolay gelsin...
önceki mesajlarınızı okudum, kurufasülyeye davet ediyorsunuz milleti..
tekrardan slm kızlar ayagımın tozu ile yazıyorum...
tatilden bu sabah döndüm... çeşit çeşit bikinilerimi.. askısız straplezlerimizi gönlümce giydim şükürler olsun...
ne büyük yükmüş darısı tüm olmak isteyenlerin basına
pantercim hoşgeldin, keyfini çıkarmışsın yeni memelerin ve diğer ameliyatının sonucunu oh sefan olsun
ya diğer tarafa yazmışsın bana cevap yeni nickini çok beğendim diye anlamadım:44: hangisi yenisi senin taktığın JELO MU???
hoşbulduk bebegim....dibine kadar çıkardım gercekten sözün tam anlamıylabol bol sefa sürdüm şükürler olsun
evet canım jelo:13:
mutluluğun daim olsun arkadaşımya cidden jelo daha iyi ya jelsec den sırada hangi estetik var??
iyice mahalle kavgasına çevirdiniz. bu üslup hiç şaşırtmadı beni. arkadaşınıza destek olmaya çalışıyorsunuz kendinizce. herkes arkadaşının mesajını beğenip ona uygun mesaj yazıyor. tarafsız yorum yapan kimse yok. körler sağırlar birbirini ağırlar gibi bi durum var ortada. çok eğlendiğiniz belli. herkes olaya müdahil olma çabası içinde. iki kişi arasındaki tartışmaya orta yerinden girip saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz ama hala ortada bişey yok. neyi savunduğunuzun bile farkında değilsiniz. eminim günün ilerleyen saatlerinde birbirinizin mesajlarını beğenip atıp tutmaya devam edeceksiniz. size iyi eğlenceler.benden bu kadar. herkes kendine yakışanı yapar...
sagol bebegim hepimizin inş.
JELO süper
öncelikle aldıgım kiloları vermem gerek ramazan sonrası toparlak oldum sonra düşünecegim ameliyat girişimlerim devam edecek
çok öptüm canım
1 sene önce meme küçültme, 6 ay öncede karın germe ameliyatı olan bırı olarak iyi ki bu ameliyatları yaptırmısım diyorum başlarda hiç memnun degıldım kesşke olmasaydı dedıgım cok oldu fakat ustunden ne kadar uzun zaman gecerse ozaman asıl şeklını buldu. Tam tamına bır sene oldu ve suan rengarenk la senza sütyenleri takabılıyorum ılk yapıldıgından dahada kuculdu oyuzden hiç endişe etmeyın arkadaşlar zaman gectıkçe incelip küçüldüğünüzü fark edeceksınız
arkadaslar meraba sizden bi ricam olcak ameliyattan sonra göğüs ucundan göğsünüzü ölçtüyseniz cm yazarmısınız.benım boyum 158
göğsüm 88 cm gelıoda
benim de 89cm çıkıyor, hemen meme altından göğüs kafesi ölçüsü de 77 cm. ameliyat olalı neredeyse 6 ay oluyor. Bazen büyük, bazen küçük ve bazen de ideal buluyorum ölçüyü:26:
arkadaslar meraba sizden bi ricam olcak ameliyattan sonra göğüs ucundan göğsünüzü ölçtüyseniz cm yazarmısınız.benım boyum 158
göğsüm 88 cm gelıoda
Hemen gidip ölçtüm 103 çıktı.Ameliyattan 1 gün önceki ölçüm kayıtlıydı o zaman 115((
Bu arada intimissimi alıyorum iç çamaşırı olarak.tam ölçü veriyor ben 85B yim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?