- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.373
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.741
89 cıkan arkas boyunu öğrenebılırmıyım.bende hala buyuk bazende normal olduğunu düşünüorum.mark and spencer tam ölçü verio ama .ben tam 75 b olmak isterdim ama doktorum 80 b nın ideal olduğunu söledi.
canım benım ben cok eski bi kullanıcıyım.sorun ölçüyü bilmemek,yada bulamak değil ben kendimde doktorum.benden daha i kimse bılemez.benım sormamdaki amac kendi ölçümle sizinkileri karşılastırmak.85b olduğunu sölüyosun ama demekkı yeterınce iyi bilmediğini gösterıo çünkü 85b=80c=75d ozaman cup ölçüsü değişio b cup gıyorum dıyemezsın oyuzden cm ölçüsü önemli diğer arkadısında 87 cm benım 88cm .ve bız b cup gıyoruz senın 105 tı sanırım sende b cup gıyosun hangımız b cupız ben ce buda cıok garıp.115 cm ise senın 90cm lere inmem lazımdı doğum yaptınmı bılmıorum ama
Merhaba Kayra.Ben size eski ya da yeni üyesiniz demedim.Sadece geçen sene aynı tarihlerde değişik topiklerde aynı soruları birkaç kez daha sormuşsunuz.Üzerinden 1 yıl geçmiş gene soruyorsunuz.Tabi ki sorabilirsiniz bu hakkınız.Biz de size içtenliğimizle cevabımızı verdik.Oradaki ima üzerinden bir yıl geçmiş,kendinize mutlaka sütyen almışsınızdır.Nasıl hala bedeninizi bulamadınız ona şaşırdım.Bakın ben bugün 2 adet M&Spencer den sütyen aldım 85B beden.İntimissimi mağazasından aldığım beden ölçülerim de aynı 85B.La senza keza gene aynı 85B.Hatta bu yaz Migros da çamaşır bölümü var ordan askısız beyaz sütyen aldım o bile 85 B oldu.Penti den ameliyattan hemen sonra aldığım sütyenler 85C idi.Fakat o zamanlar şişliklerim fazlaydı.Yazın Pentiden de aldım gene 85B.
Demekki benim doğru bilip bilmemem değil,mağazaları gezip test edip kendime hangi beden ve uygun çamaşırın olduğunu bulmak en doğru hareketmiş Kayra hanım.
Branşınız nedir bilmiyorum ama,''Doktorlar herşeyin en iyisini bilir'' bilimsel olarak kanıtlandığını bilmiyordum özür dilerim.
Gelelim okuduğunuz halde anlayamadığınız ayrıntıya...Benim meme ucundan ölçülünce çevresi 103 cm altından ölçülünce beden çevrem 92
103-92=11 fark
Ogltkn in ölçüleri: Meme ucu çevresi:89 meme altından ölçülen beden çevresi:77
89-77=12 fark
Benim verdiğim ölçü hesaplamasına bakarsak fark (cup) ölçümüz benim 11 ogltkn nin 12
Yani 6.5-13 arası fark= B cup oluyor sevgili Kayra.
Önemli olan meme ucunun çevresinden ölçülen sayı ile meme altından ölçülen sayının arasındaki farkın cup (bone) ölçüsünü vermesidir.
Bu arada şunu da belirtmek isterin nacizane fikrim olarak eğer ki bir doktor iseniz, bunca sene okumuş,belli bir mevkiye gelmiş saygın bir meslek sahibi olarak imla kurallarına daha çok dikkat etmeniz gerekir diye düşünüyorum(editörlerimiz de bizden bunu bekliyor).Dahi anlamındaki ekler kelimeden ayrı yazılır.Eski bi (bir)kullanıcıyım.Benden daha i (iyi) kimse bilemez.Gösterio(gösteriyor).Değişio(değişiyor).B cup giyoruz(giyiyoruz).Giyosun(giyiyorsun).Bilmiorum(Bilmiyorum).........Saygılar.
nldglp; canım ne güzel detaylar yakalamışsınbilgilerde süper çok mersi
albümümü akşam kaldırıyorum yeter bukadar nazara geleceğim
oooooo yooooooooooooooo bi anda girdim ve geçmişi okuyamadan tanrımmmmm !! oldum jelesec albüm mü koyduu ??????????????????????? ben göremedimmmmmmmmmm tanrımmmmmmm olamaz ben de görmeliyimmmmmm
topigimiz ne kadar sessiz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?