• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

AAA Kazenn:18:

Muhteşem Kazen,dizi çekiminden geliyorsun sanırım;) İmza Donkişot.

Behzat C çekiminden geliyorum kel, göbekli, 1.55 boylarında(taş çatlasın 1.60) kötü adamı oynayacak hımbıl biri lazımmış...

Bu cuma izleyin

zılgıtı duyunca hemen tüyüvermiş jelesec hanım...bünyesi bi cezayı daha kaldıramaz sanırım :)))
o kadar çok ceza yedim ki Kazen denince kaçıyorum ne yapayım???? aynen yengeç burcu kırılgan narin burç hiiiiiiç kaldıramam:))))
Kesinlikle sana değil tabii ki.Çünkü seni zaten bizzat canlı örnek olarak görüp ameliyat olan o kadar çok kişi varki,sana bunu söylemek ayıp olur zaten.Kesin bir kişiye de söylemiyorum zaten.Sadece dikkatimi çekti gerçekten resim koyan hiç yok.Bir de söz verip koymayanlarda var onları ben çok iyi hatırlıyorum.Okurlarsa belki hatırlarlar:34:
doğru çok haklısın canım zaman bulamamışlardır belki, bekleyelim koyarlar arkadaşlar herhalde
nldglpcim, bak jelesec'i transfer ettik, seni de edelim...Jillian Michaels'in 30ds'ni sonuna kadar yapıp da kilo vermeyen kimse yok topikte. Günde 30dk:34: Pilatese yine git, evinin rahatlığında da sabahları jillian yap diye şiddetle öneriririm naçizane. Biliyosun benim göbeği o hale jillian ablam getirdi sağolsun :)
kararın için de hayırlısı, ocağa daha çok var. Sonuçta neye karar verirsen ver, emin ellerdesin ya önemli olan o:34:
yok nldglpd de para çok basar parayı olur estetiğini:))) jillian yapamaz o
off ya hani insanın bir reddetme dönemi olurya,hani hep uzak kalırsın diyet muhabbetlerinden.Duymak,konuşmak istemezsin.Bezgin,bitkin mevsim geçişi dönemleri olur ya herkesin...işte o moddayım hala ogltkn.Çok isteksizim çook:43:
ameliyat sonrası diyet yaptığın için olabilir bıkmışsındır ara ver bence, gel bu tarafa celal ustaya döner yemeye gidelim sonra başlarsın yine diyete
ha haaa,
ercan beyle 2. görüşmem geldi gözümün önüne, ozaman seni ve memişleri görmüştüm. (ilk görüşmeme kendim gitmiştim, tek başıma, o zamanlar sen yoktun bebeem) tam kapıdan çıkarken geri dönüp, ".....hanım gibi olacak dimi ? potluk kesinlikle olmayacak dediniz eminisiniz dimi, ve lolipop olarak toplayacaksınız dimi ? " diyerek bir kez daha teyidleşmiştim..

valla kuşum, gözü kalanının gözü çıksın diyim de başka bişi demiyiiim:nazar::nazar::nazar:

ne gündü hakikaten :9: benden daha güzel oldu senin memeler memleketlisi olarak torpil geçti... zor karar verdin ama sonucun seni mutlu etti:16:

Son düzenleme:
Bütün meme küçültme topiğimize duyurulur.Akşama Baastırmalı kurufasulle yaptım.Tereyağlı pilav da var.Beklerim efenim :56:

aynı menü bende de var pastırma yok kuşbaşılı :56: ben buradan şunu çıkardım bugün çok telleşip kk.yada çok takılmışız kolay menüyle akşam yemeğini savmışız:26: nerede yaprak sarmaları elde açma mantılar içli köfteler, yarın telleşmek yok kk.yada takılmak yok mantı yap geliyorum:29:

behzat c çekiminden geliyorum kel, göbekli, 1.55 boylarında(taş çatlasın 1.60) kötü adamı oynayacak hımbıl biri lazımmış...

Bu cuma izleyin

dış güzellik değil ruh güzelliği önemli olan tabi ikisi bir arada olursa daha iyi olur o ayrı ,çok severim bu diziyi yeni sezonu merakla bekliyorum.

Son düzenleme:
Yorum yazan herkese teşekkürler; tanımadığım kişileri eklemedim kimse kırılmasın çok fazla arkadaşlık teklifi geliyor, vaktimde olmuyor tek tek geçmişlerine bakmaya

economicus, arkadaşlık isteğini kabul ettim bak bakalım sen nasıl bulacaksın sonuçlarımı...

Kusura bakma Serap38'cim çok uzun zamandır foruma giremiyordum, işer güçler malumunuz ...

Ama ne güzel olmuş onlar öyleee :) nasıl da sıkı ve dik duruyor, gözün aydın canım, güle güle göğsunu gere gere dolaş emi :)) bu ercan bey'in mahsülü değil mi

N'bersiniz bakalım, Selam verip çıkıcam hemen, çoook işim var, sınava az kaldı. Okul, kreş telaşıdır gidiyor. Hepinizi çok özledim.

Nldglp'cim;
Bu taşlar bana galiba :1: Ben resimlerimi buraya koyacak vakti bulamam şu ara ama herşeyden önce sana mesaj atacağım, söz verdiğim gibi :34:

Geçmişi hiç okuyamadım, vaktim yok. Daha sonra uğramak üzere öpüyorum hepinizi, kendinize çoook ama çoook iyi bakın. :16:

N'bersiniz bakalım, Selam verip çıkıcam hemen, çoook işim var, sınava az kaldı. Okul, kreş telaşıdır gidiyor. Hepinizi çok özledim.

Nldglp'cim;
Bu taşlar bana galiba :1: Ben resimlerimi buraya koyacak vakti bulamam şu ara ama herşeyden önce sana mesaj atacağım, söz verdiğim gibi :34:

Geçmişi hiç okuyamadım, vaktim yok. Daha sonra uğramak üzere öpüyorum hepinizi, kendinize çoook ama çoook iyi bakın. :16:

Kendini bilenlere oldum olası hayranımdır.Sana hayran olmakta yanılmamışım.Doğruyu söyle canımı al.Evet taş ın biri sanaydı;) Sevgiler çok öpücükler İzmir e:16:

n'bersiniz bakalım, selam verip çıkıcam hemen, çoook işim var, sınava az kaldı. Okul, kreş telaşıdır gidiyor. Hepinizi çok özledim.

Nldglp'cim;
bu taşlar bana galiba :1: Ben resimlerimi buraya koyacak vakti bulamam şu ara ama herşeyden önce sana mesaj atacağım, söz verdiğim gibi :34:

desenim hoşgeldin:16: Sana kolay gelsin, resim bende istiyorum merak ediyorum biliyorsun :34: Sende çok iyi bak kendine öptüm

Şimdi birden aklıma geldi yazayım dedim.Ben foruma Şubat ayında üye oldum.Önceki yazıları da peyder pey okudum.Çok kişi olmuş meme küçültme ameliyatı.Ama resim koyan hiç yok gibi.Neden acaba? Lafa gelince herkes ayy ben çok memnunum doktorumdan,benimkisi çok mükemmel...falan fişmekan bir sürü yazı var.Ama resim koyan ne hikmetse yok.Resimlerde sadece ameliyat yapılmış bölgeleri koyuyoruz.Hiç bir kimlik bilgimiz adımız sanımız yok.Hani biz burda birbirimize yardımcı olmak için varız diyen arkadaşlara sesleniyorum.Çekiverin,koyuverin bari şu güzel resimlerinizi.Esas yardım o zaman olur.Kim hangi doktor nasıl bir iş çıkartmış gözlerimizle görelim bakalım.Herkese sevgiler...

Ben resim gönderemem ama bu ayın sonunda kontrolüm var. Henüz randevu almadım, tarih belli değil. İsteyen olursa randevu alınca tarihini yazarım buradan, doktorun muayenehanesine gelip görebilirler. Ameliyat öncesi fotolarım da doktorda.

tekrardan slm kızlar ayagımın tozu ile yazıyorum...
tatilden bu sabah döndüm... çeşit çeşit bikinilerimi.. askısız straplezlerimizi gönlümce giydim şükürler olsun...
ne büyük yükmüş darısı tüm olmak isteyenlerin basına :42:

tekrardan slm kızlar ayagımın tozu ile yazıyorum...
tatilden bu sabah döndüm... çeşit çeşit bikinilerimi.. askısız straplezlerimizi gönlümce giydim şükürler olsun...
ne büyük yükmüş darısı tüm olmak isteyenlerin basına :42:

Hoşgeldin Panter.Ne mutlu ne mutlu:) sefan olmuş.

Ben resim gönderemem ama bu ayın sonunda kontrolüm var. Henüz randevu almadım, tarih belli değil. İsteyen olursa randevu alınca tarihini yazarım buradan, doktorun muayenehanesine gelip görebilirler. Ameliyat öncesi fotolarım da doktorda.

Theos merhaba.Sizi hiç hatırlamadım kusura bakmayın.Benim yazım buraya daimi yazan ve benim ile birebir bu konu hakkında konuşmuş ve yazışmış kişileredir.Sizin üzerinize alınmanıza hiç gerek yok.Sizin resimlerinizi merak eden de yok.Herkesin fotoğrafı doktorunda var tabiki.Tanışıp görüştüğüm ve bizzat ameliyat sonralarını gördüğüm yaklaşık 20 arkadaş var.Lafım onlaraydı.Onlarda benim bu yazımı anlayacaktır.

Birden bu yazınızı görünce çok şaşırdım.Sizin ile hiç yazıştığımı da hatırlamıyorum.Hani in misin, cin misin demek geldi yazımın başında size.Gelip sizi görmek isteyenler sırada bekliyordur inanın:)

Theos merhaba.Sizi hiç hatırlamadım kusura bakmayın.Benim yazım buraya daimi yazan ve benim ile birebir bu konu hakkında konuşmuş ve yazışmış kişileredir.Sizin üzerinize alınmanıza hiç gerek yok.Sizin resimlerinizi merak eden de yok.Herkesin fotoğrafı doktorunda var tabiki.Tanışıp görüştüğüm ve bizzat ameliyat sonralarını gördüğüm yaklaşık 20 arkadaş var.Lafım onlaraydı.Onlarda benim bu yazımı anlayacaktır.

Birden bu yazınızı görünce çok şaşırdım.Sizin ile hiç yazıştığımı da hatırlamıyorum.Hani in misin, cin misin demek geldi yazımın başında size.Gelip sizi görmek isteyenler sırada bekliyordur inanın:)

ya ben bu mesaja cevap yazmak bile istemiyorum. ben in veya cin değilim. peki siz köyün delisi filan mısınız? ben üzerime alındım ve gayet basit ve anlaşılır bir cevap yazdım. size saldırmadan...bu şekilde saygısızca cevaplamanızın ve saldırmanızın sebebi ne? siz neyi üzerinize alındınız? forumda zaten neyin konuşulduğu belli değil. geyik yapacaksanız gidin başka yerde yapın. burayı gerçekten bu konuyla ilgilenenler de okuyor. insanların vaktini çalıyorsunuz.

Back
X