- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.373
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.761
ben ayakta uyuyorum yani
hemen peşine talıyorum jelo'm
ben uyandırırım seni çok keyifli bir topik yetiş kaçırma şamatayı
Dr. Tuğrul turana meme küçültme ameliyatı olan varmı acaba kızlarrrr
Malatya İnönü Üniversitesinde ameliyat olan varmı
selam meserisra; sen malatya kayısısı gönder bana ben sana malatyada doktor bulurum
Jelesec sende umarım kayısıdan bize yollarsın ....
selam meserisra; sen malatya kayısısı gönder bana ben sana malatyada doktor bulurum
istediğin kayısı olsun canım ne demek
Malatyada ameliyat olan bi arkadaş bulsam soracam acaba nasıl memnun kalmış mı artık yavaş yavaş dr hastane araştırmam lazım
oy oy oy kimler gelmişmerhaba kızlar,
uzun zamandır siteye giremedim. herkes iyidir umarım.
Herkese selam
nihayet bende ameliyat olmaya karar verdim ve şubat tatili için gün aldım.Hacettepe üniversite hastanesinde Prof. figen hanıma olacağım. Umarım herşey yolunda gider. Doktor konusunda bayan olma şartıyla eşimi ikna edebilmiştim. Maalesef sgk karşılamıyor dedi ameliyatı benim ölçüm tam uymuyor karşılasada birazını karşılar dedi. Neyse bir yola düştük inş. pişman olmayız. Figen hanım hakkında bilgisi olan varsa haberlerinizi bekliyorum.
selam arkadaşlar bende göğüs ameliyatı olcam şuan emziriyorum 2 ay 6 ay olunca ameliyat olmayı düşünüyorum
devlet memuruyuz
sgk karşılıyor mu bilgi verirseniz sevinirim fiyatlar nasıl
merhaba aslında hala 100 cü sayfadayım bende 12 eylülde ameliyat oldum hala şişlik iz ve meme başı sorunum var ama ağrım yok merak ettiğim meme başınız ne zaman düzeldi rengi nasıldı bugün 20 gün oldu hala göğüs altı akıntım var (sol göğsümde) meme başım siyah gibi iltihapta değil ama tuhaf işte doktorum gayet normal diyor ama ben evhamlanıyorum sanırım
ben bu profildeki kara kıza bayıldım maşallahbol bol emzirin keyfini çıkarın, devlet hastanesinde para vermeden yaptıran arkadaşlarımız var görünce yazarlar mutlaka
selam arkadaşlar bende göğüs ameliyatı olcam şuan emziriyorum 2 ay 6 ay olunca ameliyat olmayı düşünüyorum
devlet memuruyuz
sgk karşılıyor mu bilgi verirseniz sevinirim fiyatlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?