Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

AAA Kazenn:18:

Muhteşem Kazen,dizi çekiminden geliyorsun sanırım İmza Donkişot.

Behzat C çekiminden geliyorum kel, göbekli, 1.55 boylarında(taş çatlasın 1.60) kötü adamı oynayacak hımbıl biri lazımmış...

Bu cuma izleyin

zılgıtı duyunca hemen tüyüvermiş jelesec hanım...bünyesi bi cezayı daha kaldıramaz sanırım :)))
o kadar çok ceza yedim ki Kazen denince kaçıyorum ne yapayım???? aynen yengeç burcu kırılgan narin burç hiiiiiiç kaldıramam:))))
doğru çok haklısın canım zaman bulamamışlardır belki, bekleyelim koyarlar arkadaşlar herhalde
yok nldglpd de para çok basar parayı olur estetiğini:))) jillian yapamaz o
ameliyat sonrası diyet yaptığın için olabilir bıkmışsındır ara ver bence, gel bu tarafa celal ustaya döner yemeye gidelim sonra başlarsın yine diyete

ne gündü hakikaten benden daha güzel oldu senin memeler memleketlisi olarak torpil geçti... zor karar verdin ama sonucun seni mutlu etti

Son düzenleme:
Bütün meme küçültme topiğimize duyurulur.Akşama Baastırmalı kurufasulle yaptım.Tereyağlı pilav da var.Beklerim efenim

aynı menü bende de var pastırma yok kuşbaşılı ben buradan şunu çıkardım bugün çok telleşip kk.yada çok takılmışız kolay menüyle akşam yemeğini savmışız:26: nerede yaprak sarmaları elde açma mantılar içli köfteler, yarın telleşmek yok kk.yada takılmak yok mantı yap geliyorum

behzat c çekiminden geliyorum kel, göbekli, 1.55 boylarında(taş çatlasın 1.60) kötü adamı oynayacak hımbıl biri lazımmış...

Bu cuma izleyin

dış güzellik değil ruh güzelliği önemli olan tabi ikisi bir arada olursa daha iyi olur o ayrı ,çok severim bu diziyi yeni sezonu merakla bekliyorum.

Son düzenleme:

Kusura bakma Serap38'cim çok uzun zamandır foruma giremiyordum, işer güçler malumunuz ...

Ama ne güzel olmuş onlar öyleee :) nasıl da sıkı ve dik duruyor, gözün aydın canım, güle güle göğsunu gere gere dolaş emi :)) bu ercan bey'in mahsülü değil mi

N'bersiniz bakalım, Selam verip çıkıcam hemen, çoook işim var, sınava az kaldı. Okul, kreş telaşıdır gidiyor. Hepinizi çok özledim.

Nldglp'cim;
Bu taşlar bana galiba Ben resimlerimi buraya koyacak vakti bulamam şu ara ama herşeyden önce sana mesaj atacağım, söz verdiğim gibi

Geçmişi hiç okuyamadım, vaktim yok. Daha sonra uğramak üzere öpüyorum hepinizi, kendinize çoook ama çoook iyi bakın.

Kendini bilenlere oldum olası hayranımdır.Sana hayran olmakta yanılmamışım.Doğruyu söyle canımı al.Evet taş ın biri sanaydı Sevgiler çok öpücükler İzmir e

desenim hoşgeldin Sana kolay gelsin, resim bende istiyorum merak ediyorum biliyorsun Sende çok iyi bak kendine öptüm

Ben resim gönderemem ama bu ayın sonunda kontrolüm var. Henüz randevu almadım, tarih belli değil. İsteyen olursa randevu alınca tarihini yazarım buradan, doktorun muayenehanesine gelip görebilirler. Ameliyat öncesi fotolarım da doktorda.

tekrardan slm kızlar ayagımın tozu ile yazıyorum...
tatilden bu sabah döndüm... çeşit çeşit bikinilerimi.. askısız straplezlerimizi gönlümce giydim şükürler olsun...
ne büyük yükmüş darısı tüm olmak isteyenlerin basına

Hoşgeldin Panter.Ne mutlu ne mutlu:) sefan olmuş.

Theos merhaba.Sizi hiç hatırlamadım kusura bakmayın.Benim yazım buraya daimi yazan ve benim ile birebir bu konu hakkında konuşmuş ve yazışmış kişileredir.Sizin üzerinize alınmanıza hiç gerek yok.Sizin resimlerinizi merak eden de yok.Herkesin fotoğrafı doktorunda var tabiki.Tanışıp görüştüğüm ve bizzat ameliyat sonralarını gördüğüm yaklaşık 20 arkadaş var.Lafım onlaraydı.Onlarda benim bu yazımı anlayacaktır.

Birden bu yazınızı görünce çok şaşırdım.Sizin ile hiç yazıştığımı da hatırlamıyorum.Hani in misin, cin misin demek geldi yazımın başında size.Gelip sizi görmek isteyenler sırada bekliyordur inanın:)

ya ben bu mesaja cevap yazmak bile istemiyorum. ben in veya cin değilim. peki siz köyün delisi filan mısınız? ben üzerime alındım ve gayet basit ve anlaşılır bir cevap yazdım. size saldırmadan...bu şekilde saygısızca cevaplamanızın ve saldırmanızın sebebi ne? siz neyi üzerinize alındınız? forumda zaten neyin konuşulduğu belli değil. geyik yapacaksanız gidin başka yerde yapın. burayı gerçekten bu konuyla ilgilenenler de okuyor. insanların vaktini çalıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…