- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #11.681
anam yok arkadan konuşmam ben direk söylerim
canım benim kankam; sen şu bacağı kolu gerdir ben bi göreyim seni canlı örnek 50.yaşında belki düşünebilirim canlı örnek şart
Kazen den yiycez zılgıtı.Geyik topiği mi açsak ne?
çok yavaşsın çok:) sporsuz kaldın gel bana evde iş var beraber yapalım ter atalımbenim internet bağlantım bu gün özürlü ://
ben yazdığım mesajı görene kadar siz destan yazmışsınız..c1186 gitmiş vs..
off ya ben sporsuz kaldım onun derdindeyim bi yandan da, ne yapmalı ne etmeli nerden indirmeli :44:
arkadaşlar lütfennn konuyu dağıtmayalım konu göğüs küçültmee :))) bakıyorum herkesin keyfi yerinde allah bozmasın mutlu topiğimizi mutlu mutlu konuyu dağıtmada yazalım yazışalımm öpüldünüzz :))))))
senin isim belli tekirdağlı cimribantları hediye paketi yap unutma
Şimdi birden aklıma geldi yazayım dedim.Ben foruma Şubat ayında üye oldum.Önceki yazıları da peyder pey okudum.Çok kişi olmuş meme küçültme ameliyatı.Ama resim koyan hiç yok gibi.Neden acaba? Lafa gelince herkes ayy ben çok memnunum doktorumdan,benimkisi çok mükemmel...falan fişmekan bir sürü yazı var.Ama resim koyan ne hikmetse yok.Resimlerde sadece ameliyat yapılmış bölgeleri koyuyoruz.Hiç bir kimlik bilgimiz adımız sanımız yok.Hani biz burda birbirimize yardımcı olmak için varız diyen arkadaşlara sesleniyorum.Çekiverin,koyuverin bari şu güzel resimlerinizi.Esas yardım o zaman olur.Kim hangi doktor nasıl bir iş çıkartmış gözlerimizle görelim bakalım.Herkese sevgiler...
nldglp,
ne zaman bacak germe kısmetse? tarih aldın mı?
Şimdi birden aklıma geldi yazayım dedim.Ben foruma Şubat ayında üye oldum.Önceki yazıları da peyder pey okudum.Çok kişi olmuş meme küçültme ameliyatı.Ama resim koyan hiç yok gibi.Neden acaba? Lafa gelince herkes ayy ben çok memnunum doktorumdan,benimkisi çok mükemmel...falan fişmekan bir sürü yazı var.Ama resim koyan ne hikmetse yok.Resimlerde sadece ameliyat yapılmış bölgeleri koyuyoruz.Hiç bir kimlik bilgimiz adımız sanımız yok.Hani biz burda birbirimize yardımcı olmak için varız diyen arkadaşlara sesleniyorum.Çekiverin,koyuverin bari şu güzel resimlerinizi.Esas yardım o zaman olur.Kim hangi doktor nasıl bir iş çıkartmış gözlerimizle görelim bakalım.Herkese sevgiler...
bacım sen bu lafı bana mı geçirdinkoyacağım da nazara geliyorum ben çok ogltkne gördükten sonra mememde göz gibi yara çıktı:))) gözü kaldı kesin
doğrusun canım hadi ben görmek isteyenlere canlı canlı açtım gösterdim forumda çoğu gördüama diğer ameliyat sonrası boydan koyabilirim foto
Yok be tatlım şimdilik bir ameliyat düşünmüyorum.Kısmetse ve kendimi hazırlayabilirsem ruhen Ocak ilk haftası düşünüyorum.Ben kol istiyorum aslında ama doktorla dün konuştuk bacak germenin benim için daha elzem olduğunu söyledi.Benim de kafam karışık açıkcası.Artık bu sene tamamen plates derslerine gireceğim.Bakalım Ocak a kadar durum ve ahvalim ne olur bilmiyorum.Doktor biraz daha kilo vermemi istiyor ben de istiyorum 5 kilo kadar.Kısmetse bekleyip göreceğiz sonucu.
nldglpcim, bak jelesec'i transfer ettik, seni de edelim...Jillian Michaels'in 30ds'ni sonuna kadar yapıp da kilo vermeyen kimse yok topikte. Günde 30dkPilatese yine git, evinin rahatlığında da sabahları jillian yap diye şiddetle öneriririm naçizane. Biliyosun benim göbeği o hale jillian ablam getirdi sağolsun :)
kararın için de hayırlısı, ocağa daha çok var. Sonuçta neye karar verirsen ver, emin ellerdesin ya önemli olan o
bacım sen bu lafı bana mı geçirdinkoyacağım da nazara geliyorum ben çok ogltkne gördükten sonra mememde göz gibi yara çıktı:))) gözü kaldı kesin
off ya hani insanın bir reddetme dönemi olurya,hani hep uzak kalırsın diyet muhabbetlerinden.Duymak,konuşmak istemezsin.Bezgin,bitkin mevsim geçişi dönemleri olur ya herkesin...işte o moddayım hala ogltkn.Çok isteksizim çook
o zaman biraz zaman var kendine, bedenine ve beynine. Kendini hazır hissettiğinde başlarsın. Sen zaten kilo verme konusunda ne kadar azimli olduğunu biliyorsun, zamanı gelince o son 5kg cuk da gider zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?