- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.761
tekniğğini bilmiyorum desem inanırmısın ama şöyle söyleyim meme başı etrafında ve altında koltuk altıma kadar dikiş var,, bugün sorucam, bencede başka bir hastasıyla konuştum ona hemen gşydirmiş dememkki söylediğin gibi bir sebebi var....ayy negüzel çok küçülmüş seninde önceki bedenin kaçtı? tekniğini deöğreneyim bugün söylerim sana sen hangi şehirdesin? buarad her sorduğuma cevap yazdığın için tşkler....
rica ederim canım ne demek ben de bu siteye girdiğimde soruyorudum sorularımı cevaplıyorlardı tabi ki ben de elimden geldiğince cevaplarım.. koltuk altıma kadar yazmışsın peki diğer tarafa da var mı dikiş yoksa sadece koltuk altına olan tarafta mı var ? benim önce ki bedenim d-f arasıydı ..
Arkadaşım senin ters T olmuş....sana şunu söyleyeyim alta ki dikişleri, meme şeklini alıp biraz kendini bırakınca görmezsin yani seni rahatsız etmez...sıkıntısız iyileşme süreci dilerim sevgiler
Arkadaşım senin ters T olmuş....sana şunu söyleyeyim alta ki dikişleri, meme şeklini alıp biraz kendini bırakınca görmezsin yani seni rahatsız etmez...sıkıntısız iyileşme süreci dilerim sevgiler
Eveett şimdi kontrolden geldim,ters t tekniğişmiş benimki de...bi sorun yok dedi yalnız bi göğsümün alt tarafında ufak bi açıklık varmış orayı geçen pansumanda kapatmıştı,bugünde kapattı diğer yerler yine açık ve gayet güzel dedi,haftaya salı tekrar gel dedi,çok sevdim ben Mehmet hocayı ,çok ilgili ve gerçekten başarılı yani ben memnun kaldım çok,bide onca olumsuz şey okudum geçenlerde onun hakkında...buarada sütyen kişiye göre değişiyor dedi,bazı hastalarına hemen taktırıyormuş,, göğüs altımımın tamamında koltuk altıma doğru dikiş var canım...öpüyorum seni
arkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
iyi akşamlar kızlar cok uzun süredir giremedim benimde ameliyat oldugum nerdeyse 5 hafta oluyor .. cok şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım.. iyileşme sürecim güzel geçti yalnız sag gögsümün areola altında küçük bir iltihaplanma oldu antibiyotikli krem kullanıyorum.. dikişlerim içinde jel sürüp masaja devam yedek sporcu sütyeni aldım degişimli onlarıda kullanıyorum henüz şişler farkındayım.. sabırla bekliyorum gögüs uçlarıma hala his gelmedi.. kişiden kişiye degişiyor ama tahmini olarak sizin ne kadar sürede hislenmişti temmuzun ilk haftası kontrolum var... şimdilik bu kadar ameliyat olacaklara acil şifalar diliyorum... olmuşlarıda unutmayıp yasasın küçük memişler diyorum
jelesec sende mi terd t oldun? tuğrul bey 14 000 civarı yapıyormuş.. ercan bey ne kadar alıyor acaba ortalama olarak?
merhabalar 15 gün önce bende göğüs küçülttrme ameliyatı oldum. daha doktorum banyo yapmama izin vermedi sizler kaç gün sonra banyo yapabildiniz? ve eriyen dikişleriniz ne kadar sürede kayboldu?
iyi akşamlar kızlar cok uzun süredir giremedim benimde ameliyat oldugum nerdeyse 5 hafta oluyor .. cok şükür herhangi bir sorunla karşılaşmadım.. iyileşme sürecim güzel geçti yalnız sag gögsümün areola altında küçük bir iltihaplanma oldu antibiyotikli krem kullanıyorum.. dikişlerim içinde jel sürüp masaja devam yedek sporcu sütyeni aldım degişimli onlarıda kullanıyorum henüz şişler farkındayım.. sabırla bekliyorum gögüs uçlarıma hala his gelmedi.. kişiden kişiye degişiyor ama tahmini olarak sizin ne kadar sürede hislenmişti temmuzun ilk haftası kontrolum var... şimdilik bu kadar ameliyat olacaklara acil şifalar diliyorum... olmuşlarıda unutmayıp yasasın küçük memişler diyorum
geçmiş olsun sizin adınıza sevindim .bende sizin gibi büyük göğüslerimden kurtulmak istiyorum.şu an sinopta oturuyorum en yakın samsun ,o nedenle bende sizin doktora gitmeyi düşündüm. hem çok uygun verdiğiniz fiyat.fakat endişelerim var şekli şemali çirkin olursa orantısız olursa diye,doktor size ameliyat ettiği hastaların resmini göstedimi.bir de ayrıntılı olarak telofon nosu verebilirmisiniz şimdiden teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?