- 3 Kasım 2011
- 15.931
- 9.372
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.741
vaniacım,
bi gönder bakalım ne diyecek Ercan Bey. zaten Ercan bey'le yüz yüze görüşmeye giderken Jelesec'e senin yanında gitmesi için baskı yapmalısın :)) anladığım kadarıyla senin türkçe biraz kötü, hem tercümanlık yapsın size, hem de sen onun memeleri bir gör derim...iz - miz düşünmeden hemen ameliyat olmak isteyeceksin bence
Vania...eğer iz konusunda takıntılıysan doktor seçimin çok doğru...inan bizlerden daha takıntılı bu iz olayına...hakkında hayırlısı olsun bizleride haberdar et
Tesekur ederim jelesec ,evet inan cok takintiliyim ize umarim hic kalmaz ve basarili yapar tek korkum o, sadece bi ameliyat olmicak , hem lipoda olcam yazarim gelisme olursa
vaniacım,
bi gönder bakalım ne diyecek Ercan Bey. zaten Ercan bey'le yüz yüze görüşmeye giderken Jelesec'e senin yanında gitmesi için baskı yapmalısın :)) anladığım kadarıyla senin türkçe biraz kötü, hem tercümanlık yapsın size, hem de sen onun memeleri bir gör derim...iz - miz düşünmeden hemen ameliyat olmak isteyeceksin bence
evet esim gelsin eve foto makinayi verim eline ,hem lipoda olcam ercan bey dedi onden ve arkadan resim olmali onlarinda.umarim dediyin gibi olur ogltkn iz varolmaz
merhaba öncelikle geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsunben ameliyattan çıkar çıkmaz odama alınınca doktor taktı styenimi ve bi süre kullanıcam bunu.. bantsız nasıl duruyorsun ben sutyenle bile ayağa kalktığımda sanki yere düşecek sanıyordum doktorun kimdi sen nerde oldun ameliyatını umarım istediğin sonucu almışsındır kaç bedene düştün?
sanada geçmiş olsun canım ,valla haklısın bantlar çıkınca çok kötü oldum aslında bişi yok ama sanki düşecek gibi yada dikişlere bişey olacak diye sürekli kontrol ediyorum bugün duş alıcam yarın kontrolüm var,senin nezaman çıktı bantlar,birde ameliyat olalıo nekadar oldu?
istediğim sonucu aldım sutyensiz bile süper:))85 e düştü...
hepinize günaydın kızlar, formu takip etmeye çalışıyorum. epeydir kafamda meme küçültme ile ilgili korkularımdan dolayı ertelediğim ameliyatı 4 temmuz çrş. sabahı olacağım. doktorum Alparslan Topçu. karın bölgesine lipoda yapacak. çok ama çok korkuyorum. Jelesec beni cesaretlendirdin. sonucu yazarım. korkudan ölüyorum. dualarınızı bekliyorum.
kızlar merhaba ben ameliyat olalı 1 ay oldu ama hala iyileşmedi dikişlerim. birleşme yerlerinde açılma oldu. ağrılarım devam ediyo ve sanki göğüslerim hala büyük gibi duruyolar((
Bende vazmı geçtin diye düşünmüştüm yazmadın hiç...1 ay oldu demek güle güle kullan yeni cicilerinikişiden kişiye değişiyor canım iyileşme süreci,açılma yerlerine kullanıyormusun ilaç? büyük gelmesi çok normal hepimize oldu bu 3 ay sonra tamam dahada küçülmesin diyorsun...en kısa zamanda sıkıntılarından kurtulursun inşallah
açılan yerlere antibiyotik krem kullanıyorum ama sanki hiç bi değişme yok. dün doktoruma gittim. onun söylediğine göre gayet normalmiş. her 3 kişiden birinde birleşme yerlerinde geç iyileşme olur sende onlardan bi tanesisin dedi.ya gerçekten küçülme devam edecekmi zamanla. keşke küçülseler okadar şiş büyük duruyolarki
açılan yerlere antibiyotik krem kullanıyorum ama sanki hiç bi değişme yok. dün doktoruma gittim. onun söylediğine göre gayet normalmiş. her 3 kişiden birinde birleşme yerlerinde geç iyileşme olur sende onlardan bi tanesisin dedi.ya gerçekten küçülme devam edecekmi zamanla. keşke küçülseler okadar şiş büyük duruyolarki
Birleşme yeri zor iyileşiyor doğru...tabi bu kişini teniyle çok alakalı bir durum bazı insan terlediğinde bile orada kızarıklık açılma olabiliyor..havalandır ve kuru tutmaya çalış ...hala ödem var sende arkadaşım ben ilk 1 aylık yazılarımda memelerim büyük bu adam küçültmemiş mi diye yazmışım...inan 3 ay sonra sütyen bol geldi...moralini bozma hemen[/QUOT
evet tenim çok hassas ondan kaynaklanıyor.bu arada moral verdin sağol. umarım zamanla ödemler geçer ve dahada küçülür
Katıl aramıza inan korkulacak birşey yok...sonrası keyif güzel memeler...Alpaslan beyi izlemiştim sanırım gülben ergenin proğramında...haberlerini bekliyorum...biraz cesaret hepsi bu...dualarımız seninle...
Sağol canım, benim bantlarım daha çıkmadı ameliyattan sonra drenlerim kaldı 4 gün 4. gün gittim aldı drenleri 1 hafta sonra da kontrolüm vardı gittim dikişlerimi aldı yeni bantlar taktı ben daha hiç çıkarmadım görmedim de ... bu akşam ya da yarın çıkarıcam bantları ve eczaneden aldığım silikon bantları takıcam ben şehir dışından gittim istanbulda değilim istanbulda olsam kontrol diye gider bantları çıkarttırı silikon bantları taktırırdım ercan beye jelesec gibi yapardım valla =) ben ameliyat olalı 24 gün oldu 36 b sütyen giydirdi bana... sen nerde oldun ameliyatını kim yaptı?
canım ben Ankara da Mehmet KETENE yaptı ameliyatımı,gerçekten çok küçüldüler ama...şöyle söyleyim 8inde ameliyat oldum 1 gece kaldım ertesi akşam çıkarken direnlerimi çekti pansuman yaptı,bandajları değiştirdi eve çıktım 1 hafta çalışmadım,istirahat ettim,hep kambr yürüdümbugüne kadarda 4 güne bir kontrole gidiyorum, bantları değiştiriyor,pazartesi günü bantları çıkardı salı yani dün duş al çarşamba kontrole gel dedi,dün duşumu aldım bugün kontrole gidicem,inşallah Allah ım herşey yolundadır,sütyende takmak istiyorum böyle çok korkuyorum bantlarda çıktıktan sonra bi tuhaf oldum...dikişlerim alınmayan dikiş sanırım ama uç kısımlarında dikiş var geçen gittiğimde bi tarafı aldı snırım en son bağlantı yerlerinde alması gereken dikişler,, meme başı etrafında ve dik çizgide estetik dikiş var...ben pansumanlarda hiç bakmadım bakmakta sitemedim,yani güzel halini görmek istiyorum,ama dün baktım fena görünmüyorlar ama gerçekten dikiş çok fazlaymış,,öyle basit bi ameliyat değilmiş bu 2 gün içinde karar verip ameliyat oldum araştırsam olamazdım heralde sütyenin ne marka senin birde 36 b nasıl anlamadım 85 mi yani??? çok mu cahilim
canım ters t mi yapıldı sana nerden nereye kadar alt dikişlerin? benim yarım t yapıldı ben de görmedim daha bakmadım hiç bugün bakıcam.. sütyen valla üzerimde bakmadım markasına ama bu bizim doktorun amerikadan getirttiği sütyen, doktor ameliyat sonrası direk bunu taktı.. ama bence doktorunla bunu görüş bi sporcu sütyeni alıp takabilirsin zamanında forumları okurken marks&spencer den aldığını okumuştum bi çok kişinin sen de alabilirsin ama yine de sor önce doktoruna belki giydirmemesinin başka bi sebebi vardır .. 36 b =75 b oluyor sanırım canım
tekniğğini bilmiyorum desem inanırmısın ama şöyle söyleyim meme başı etrafında ve altında koltuk altıma kadar dikiş var,, bugün sorucam, bencede başka bir hastasıyla konuştum ona hemen gşydirmiş dememkki söylediğin gibi bir sebebi var....ayy negüzel çok küçülmüş seninde önceki bedenin kaçtı? tekniğini deöğreneyim bugün söylerim sana sen hangi şehirdesin? buarad her sorduğuma cevap yazdığın için tşkler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?