canım ben Ankara da Mehmet KETENE yaptı ameliyatımı,gerçekten çok küçüldüler ama...şöyle söyleyim 8inde ameliyat oldum 1 gece kaldım ertesi akşam çıkarken direnlerimi çekti pansuman yaptı,bandajları değiştirdi eve çıktım 1 hafta çalışmadım,istirahat ettim,hep kambr yürüdüm

bugüne kadarda 4 güne bir kontrole gidiyorum, bantları değiştiriyor,pazartesi günü bantları çıkardı salı yani dün duş al çarşamba kontrole gel dedi,dün duşumu aldım bugün kontrole gidicem,inşallah Allah ım herşey yolundadır,sütyende takmak istiyorum böyle çok korkuyorum bantlarda çıktıktan sonra bi tuhaf oldum...dikişlerim alınmayan dikiş sanırım ama uç kısımlarında dikiş var geçen gittiğimde bi tarafı aldı snırım en son bağlantı yerlerinde alması gereken dikişler,, meme başı etrafında ve dik çizgide estetik dikiş var...ben pansumanlarda hiç bakmadım bakmakta sitemedim,yani güzel halini görmek istiyorum,ama dün baktım fena görünmüyorlar ama gerçekten dikiş çok fazlaymış,,öyle basit bi ameliyat değilmiş bu 2 gün içinde karar verip ameliyat oldum araştırsam olamazdım heralde

sütyenin ne marka senin birde 36 b nasıl anlamadım 85 mi yani??? çok mu cahilim