Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Selam bögürtlenn...Mesut beyi duymadım İstanbuldamı kendisi? Okuduğum yorumlarda denk gelmedi ama meme dalında uzmanlaşmış sa düşenebilirsin, Ercan bey birçoğunun olduğu gibi benimde doktorum kesinlikle listende olsun mutlaka görüş...ne sormak istersen sorabilirsin yardımcı oluruz sevgiler

Korkulacak birşey yok inan...uyuyup uyanacaksın bitti hepsi bu...dualarımız seninle...ben zaten forumun neredeyse yarısına memelerimi gere gere gösterdim artık yeni arkadaşlar göstersin resim koyma işinden zaten anlamam sevgiler

Canım ben senin ablan yaşındayım dermişim nldglp ile andırıyorsunuz evet ama sen genç versiyonusun(aman duymasın) sağol canım sen dualarını gönder tıp olmasa da mühendislik olsun bariçok öptüm bay

selamlar, jelesec biliyor kaygılarımı, sağolsun çok yardımcı oldu... benim istanbula gelip doktor doktor dolasıp görüşecek, resim inceleyecek zamanım yok hem çalışıyorum, hem iki çocukluyum, hemde istanbula uzağım....sizden ricam ercan beye ameliyat olmuş arkadaşlardan resim istiyorum. ozdy e tesekkurler resimler için.
bu iyiliği yaparsanız çook sevinirim. çünkü kafamda nasıl olacak sekillendiremiyorum.ercan beyin şekil, iz görüntüsü nasıl olacak acaba??ne olur yardımcı olun birde yaptıran arkadaşlar benim memeler sütyenle iken neredeyse yapışık duruyor.. ameliyat sonrası çözülüyor bu sorun di mi??

merhaba bögürtlennn; kolay gelsin araştırma ve doktor seçimi en zor iş,Ercan beye bende ameliyat oldum ve tek bir gün pişmanlık yaşamadım(karın germe ve meme küçültme ameliyatları) jelsec arkadaşında yazdığı gibi çok farklı bir doktor yaptığı işin hakkını veriyor...özellikle forumun meleğinden yardım istemişsin ama bende yazdım:) o bir çoğumuza yardım etti sağolsun...

bende gördüm memelerini bende:)))) biraz zor oldu ama ikna ettim buluştuk ve o güzel memelerini görme şerefine erdim...sana hap duacıyım sevgiler

C1186; senin adına çok mutlu oldum...Allah nazarlardan saklasın hızlı ve sıkıntısız bir iyileşme süreci diliyorum sana,doktor seçimimiz tam isabet olmuş çok şanslı kişileriz,ben jelesec'e zaten ablam diyorum,bana her konuda abla gibi akıl veriyor...kendine iyi bak arkadaşım.

Sende ogltkn'e yol gösteriyorsun yardımcı oluyorsun, zaten jelesec için söylenecek çok şey yok,hep olsun ihtiyacı olanlara yardım etsin ikinizi'de öpüyorum iyi akşamlar

resimleri biz de görebilirmiyiz???

canım, gidiş - dönüş programımızı yapmadık henüz, gece yola çıkarsak (11-12 gibi) uğrayamayız, ancak sabah erken çıkarsak, kahvaltı için mecburen ayvalıkta tost yemek için dururuz :) plan netleşince ben alo diyecem sana...umarım görüşebiliriz :) ben de görüşmeyi çok istiyorum.

Çok mersi şeker bende iyi ki paylaşım yapmışım da sizleri tanıma şansım olmuş çok öpüyorum hepinizi

senin bizleri tanımana şans dersek, bizim seni tanımamıza mucize demek lazım...iyi ki varsın arkadaşım, iyi ki tanıdım / tanıdık seni...hayatımın en güzel kararını, sayende verip ameliyat oldum. Bir gün bile verdiğim karardan pişman olmadım. forumu ameliyattan önce okurken hep " özgüvenim arttı" yazılarını okurdum, çok doğru yazıyormuş eski arkadaşlarımız, insanın öz güveni tavan yapıyor.

munamuna, mail adresini jelesec'ten alabilir miyim? bir iki foto göndereyim sana

kızlar yarın saat 10:00 da ameliyata gireceğim. heyecandan çalışmayan troid hormonlarım tavan yaptı. troid ilacıma ara verdim. buradan aldığım cesaret olmasa bu işe kesinlikle kalkışmazdım. umarım tekrar aranıza dönebilirim. dualarınızı eksik etmeyin. yarın sabah hepinizin kalbi benim için atsın. hepinize sevgiler...

ogltkn çook sevinirim, yardımlarınız olmasa çoğu kişi cayardı:)) en azından ben

canım inşallah çok güzel bir ameliyat geçirirsin. şimdiden geçmiş olsun. allah yardımcın olsun. herşey güzel olacak merak etme heycan yapma. bende ameliyat olalı 1 ay oldu. ameliyat sonrası sıcak havalardan dolayı biraz zorlu geçecek ama en fazla 1 ay. benim kesitlerin birleştiği yerler daha yeni yeni iyileşiyor enfeksiyon kaptı ama sen dikkat edersen hiçbirşey olmaz. iyi haberlerini bekliyoruz.

çok geçmiş olsun şimdiden, sağlıklar , şifalar dilerim
dualarımız seninle, ameliyattan sonra bizi unutma:) sürecinni paylaşırsan seviniriz.

sevgiler

umarım hersey yolunda gider çarçabuk iyileşirsin.. biri ameliyata girerken sanki ben giriyorum gibi heyecanlanıyorum.ameliyattan sonra yaşadıklarını yaz lütfen. allah yardımcın olsun..

kızlar çoklu alıntı yapamadım, guldalimmm, ozdy, munamuna, jelesec hepinize sonsuz teşekkürler. inşallah en kısa zamanda sonuçları yazarım. gudalimmm sanada çok geçmiş olsun canım. zorluklar olsada iyileşmişsin. bende sıcaklara kaldım ama olur biter. şöle karşıya bakan dimdik (şuan yere bakıyorlar resmen, ileriye bakmak varken niye yere baksınlar) memişler için birazcık sıkıntı çekilir. pazartesi aranızdayım kızlar... dönüşüm muhteşem olacak. (bolcana okuyup üflesin herkes)

çok güzel geçsin herşey inşallah, dualarımız seninle...haberlerini bekliyoruz sevgiler

Olmuşken tıp olsun hatta estetik cerrahi bölümü olsun şekerim, yapılacak çok işimiz var yanii yabancıya gitmeyiz. Bizden kazandıkları bile zengin eder onu Ben 32 yaşıma gireceğim (aayyy yaşımı göstermediğimi söylersen daha da mutlu mes-ut olacağım) temmuz 13 de, seninle aynıydı dimi doğum günümüz yani ay ve gün olarak, öyle kalmış aklımda :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…