Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım şükür kavuşturana... Nasılsın, nasıl gidiyor? Hiç görüşemiyoruz yaz geldiğinden beri. Ayvalık'a gelme durumun olursa haber ver. Ben önümüzdeki haftadan itibaren ordayım tatlım. Belki denkleşiriz, seni özledim.

Maşallah maşallah iyi olmana çok sevindim. Ercan beyden memnun olmana ayrıca sevindim çok güzel anlatmışın topiğimize de uğra canım

cok teşekkür ederim topigin kanatsız melegihis olayına gelince de okuduklarımdan yola cıkarak farkındayım ve dedigim gibi beklemedeyim..iltihabım günden güne küçülüyor şükür
ay bebegim sagolasın benimde üst taraflar yumusamaya başladı.kol altı bölgem ve dikiş yerlerim normal olarak şişler ...benimde sol tarafımda his degilde bazen hafif çıkma oluyor sonra yine düzleşiyor . ama sorun degil zoru atlattık cok şükür.izlerim Allah'a şükür dr ellerine saglık nasıl bir dikmişse muntazam ve incecik sanki dikme degil de kagıt yapıstırmış gibi duruyor potluk ve yamukluk yok cok cok ince henüz silikleşme dönemine gecemedim masaja devam ediyorum he bu arada pataloji sonucumda temiz cıktı cok şükür....

aslında cevap yazmıştım ama görünmüyor,anlamadım bu işi...neyse canımcım tekrarlıyorum çoook sevindim güzel sonuçlar almana maşallahhhhh sürecini çok güzel anlatmışsın, hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah....

Nasılsınız bakalım? Sabahın 5 buçuğunda kalktım , yürüyüş yaptım, arkasından da yarım saat spor yaptım kendime geldim,(akşamdan kalmayım) eve geldim bir güzel duşumu aldım. Size bir uğriyim dedim. Birazdan kahvaltı için dışarı çıkıcaz Benim minik kuşlarım hala uyuyor. Bugün havuz sefası yapmayı düşünüyorum, kendimi harika hissediyorum... Sabah güneşin doğuşunu seyrettim yürürken, o kadar iyi geldi ki

Hepinize sevdiklerinizle güzel bir haftasonu diliyorum, sizi çooook seviyorum

Haaaa unutmadan küçük bir,
DİP NOT: Başlıkta yazan 'bağyanlar' kelimesinin türkçe karşılığı 'bayanlar' ayy sabah sabah ne kadar espiritüelim Kendimi çoook seviyorum yaa

Son düzenleme:

mrb ozdy tam olarak anlamadım sen göğüs büyütme ameliyatı mı oldun yoksa küçültme mi? Bi de neden revüzyon gerekti? Ben de bu hafta büyütme yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden merak ettim.

mrb ozdy tam olarak anlamadım sen göğüs büyütme ameliyatı mı oldun yoksa küçültme mi? Bi de neden revüzyon gerekti? Ben de bu hafta büyütme yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden merak ettim.

ben dikleştirme ameliyatı oldum, sana diğer forumdan cvp yazdım :)
revizyon ise meme bağlarının esnekliğini kaybetmesinden dolaı dikiş ucunda olan (catala doğru) yerde küçük memiş pıtırcıklar oldu, onları içeri aldı doktor...
sana da kolay gelsin canım

eskilerden birini görmek ne hoş...ben sürecini baştan sona okumuştum,2 yıl olmuş artık hiç sıkıntın kalmamıştır,izlerin nasıl iyice silikleşti mi?

Fıstık gördüm remini çok gençmişsin canım çok iyi olmuş memeleri yaptırman..maşallah bu ne enerji hızına yetişmem imkansız oğlanın sınavı ikinci iyi geçmiş o öyle diyor bekleyip göreceğiz ...senin sonuçlara da çok sevindim,öptüm seni bay...

farkında olmadan çoğul alıntılamayı ögrenmişim desenim masaj sana

Son düzenleme:

ben diyorum adam bu işi iyi yapıyor dikiş tekniği , kullandığı malzeme, taktığı özel sütyen,hastalarına olan ilgisi farklı..sende çok hassas dın doktor konusunda şans yüzüne güldü doğru doktoru seçtin:13: inan okuyunca benim memelerim miş gibi mutlu oluyorum.Yardımcı olabilmek doğru paylaşım yapabilmek benim için çok önemliydi,bunuda tam yapmışım sizlerin geri dönüşleriniz den görüyorum.Bende seni seviyorum ve çok öpüyorum(burnunu elletmek yok...ablanım ya karışıyorum)

Çok mersi şeker bende iyi ki paylaşım yapmışım da sizleri tanıma şansım olmuş çok öpüyorum hepinizi

selam hanimlar.
aranizda mesut özcan hakkinda biseyler bilen var mi?ben arastirdim biraz ama genelde meme büyütme ve burun estetigi cikti karsima.bide ercan beyden cok bahsedilmis.ona ameliyat olanlar ne kadara ameliyat olduklarini yazabilirler mi? karsilastirmak icin sormuyorum sadece bilmem lazim yurt disinda yasadigim icin parami ona göre ayarlamam lazim.( özellikle jelesec arkadasim herkese yardimci olmussun bana da bi el atsan )
simdiden cevap yazanlara tesekkürler.

Demek gördün resmimi teşekkür ederim tatlım... Memelerden sonra 5 yaş daha gençleştim, çıtır oldum çıtır :112: artık istediğim herşeyi giyebiliyorum, özgürüm :122:Evet yaa iyi ki yaptırmışım diyorum ben de, Allah'a şükürler olsun, isteyen herkese nasip etsin.

İnşallah senin oğlanın da sevinçli haberlerini alırız canım, güzel haberler bekliyorum ve onun için dua ediyorum.

4. ay resimlerimi yeniden koydum,
arkadaşlarıma acık

hepinize sevgiler

ozdy resimleri tekrar koyduğun için teşekkürler canım. jelesec, desen ve diğer ameliyat olan arkadaşlarda resimlerini paylaşırlarsa seviniriz. 4 temmuz çarşamba ameliyatımı atlatıp sağ salim aranıza döndüğümde (herkes bana çok dua etsin. korkudan ölüyorum.) inşallah gögsümü gere gere gösteririm.

şimdiden geçmiş olsun :)

bence de burada resim paylaşılırsa, yeni ameliyat olacaklara fikir olur...

hepinize sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…