• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Canım şükür kavuşturana... Nasılsın, nasıl gidiyor? Hiç görüşemiyoruz yaz geldiğinden beri. Ayvalık'a gelme durumun olursa haber ver. Ben önümüzdeki haftadan itibaren ordayım tatlım. Belki denkleşiriz, seni özledim. :16:

Maşallah maşallah :nazar::nazar::nazar: iyi olmana çok sevindim. Ercan beyden memnun olmana ayrıca sevindim çok güzel anlatmışın topiğimize de uğra canım :54:

Çok geçmiş olsun arkadaşım... son sıkıntın olsun inşallah...iltihaplanma durumunu takip et büyümesin....bu his olayı kesinlikle kişiden kişiye değişiyor...hatta kişinin sağ sol memesinde de değişiklik farklı olabiliyor(bende sağ meme önce his olayı oldu...sol 3 4 ay sonra) merak etme zaman alsa da geliyor...kesinlikle büyük meme görmek istemiyorum bile:1:
cok teşekkür ederim topigin kanatsız melegi:16:his olayına gelince de okuduklarımdan yola cıkarak farkındayım ve dedigim gibi beklemedeyim..iltihabım günden güne küçülüyor şükür :21:
Seninle hemen hemen aynı zamanda ameliyat olmuştuk. :29:iyi olmana sevindim, bahsettiğin önemsiz bişi canını sıkmasın. Bendeki şişlikler geçti gibi, memeler doğal halini almaya başladı. Eskisi gibi sert değiller. Ameliyattan yaklaşık iki hafta sonra sol göğüs ucumu hissetmeye başladım, diğerinde ise hala tık yok. Aynen Jelesec'in dediği gibi kişiden kişiye ve memeden memeye değişiyor. Benim de önümüzdeki hafta kontrolüm var. İzlerin ne alemde, silikleşmeye başladı dimi ?

Sana katılıyorum, ameliyat olacaklara acil şifalar diliyorum ve sakın kormayın biraz cesaret diyorum,sonrasında çoook mutlu olacaksınız
ay bebegim sagolasın benimde üst taraflar yumusamaya başladı.kol altı bölgem ve dikiş yerlerim normal olarak şişler ...benimde sol tarafımda his degilde bazen hafif çıkma oluyor sonra yine düzleşiyor . ama sorun degil zoru atlattık cok şükür.izlerim Allah'a şükür dr ellerine saglık nasıl bir dikmişse muntazam ve incecik sanki dikme degil de kagıt yapıstırmış gibi duruyor potluk ve yamukluk yok cok cok ince henüz silikleşme dönemine gecemedim masaja devam ediyorum he bu arada pataloji sonucumda temiz cıktı cok şükür....:21:

Arkadaşlar bugün meme küçültme ameliyatımın 26. günü dün bantları çıkarttım ilk kez tabi biraz zor oldu yaraya bakamadığımdan dolayı bir baş dönmesi göz kararması yaşadım gözler şaşı oldu resmen:53::53::1: neyse sonra kuzenim olaya el attı bantları çıkardı göğüsleri kuruttuk silikon bantları yapıştırdık sonra da gazlı bezleri yerleştirip sütyenimi giydim.. dikişlerimi dün ilk kez gördüm daha önce ercan bey dikiş alırken bak demişti bakmamıştım dün baktım gerçekten o kadar doktor araştırdım ve şehir dışından olmama rağmen istanbula geldim gittim isim yapmış doktorlarla görüştüm hepsinin örnek resimlerine baktım ve şimdi düşünüyorum iyi ki ercan beye ameliyat olmuşum dikişlerim gerçekten incecik :nazar::nazar::nazar: tüm doktorlar bana ters t olur ancak demişti hatta istanbulda bir prof bayan lolipop yaparım zorlarım demişti nasıl kaçacağımı bilmedim yanından:1::1::1: ercan bey istanbulda görüştüğüm son doktordu ve yarım t yani j yapacağını söyledi şuanda dikişlerim yarım t koltuk altıma kadar falan da değil kısa yani olmaz diyenlere söylemek istiyorum oluyormuşş:1::1::1: şuan sadece artık dikişlerimin daha da iyileşme sürecini bekliyorum kuzenim bile dün gördüğünde incecik dikmiş hiç bişey yok ben de olcam dedi:1: zamanla daha iyi daha güzel olucak biliyorum umarım herkes istediği sonuca ulaşır ERCAN KARACAOĞLUNA bir kez daha teşekkür ediyorum işinin hakkını vediği için helal olsun diyorum... bu arada tabi ki atlamadan geçemicem JELESEC seni de çok seviyorum ve teşekkür ediyorum sen de yardım konusunda iyilik konusunda bu işin hakkını veriyorsun allah herkese senin gibi bir abla,anne nasip etsin diyorum.. herkesi öpüyorummmm

aslında cevap yazmıştım ama görünmüyor,anlamadım bu işi...neyse canımcım tekrarlıyorum çoook sevindim güzel sonuçlar almana maşallahhhhh:nazar::nazar::nazar: sürecini çok güzel anlatmışsın, hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallah....:16:

Nasılsınız bakalım? Sabahın 5 buçuğunda kalktım :53:, yürüyüş yaptım, arkasından da yarım saat spor yaptım :8: kendime geldim,(akşamdan kalmayım:1:) eve geldim bir güzel duşumu aldım. Size bir uğriyim dedim. Birazdan kahvaltı için dışarı çıkıcaz :ssz: Benim minik kuşlarım hala uyuyor. :emir_bebek: Bugün havuz sefası yapmayı düşünüyorum, kendimi harika hissediyorum... Sabah güneşin doğuşunu seyrettim yürürken, o kadar iyi geldi ki :21:

Hepinize sevdiklerinizle güzel bir haftasonu diliyorum, sizi çooook seviyorum :16:

Haaaa unutmadan küçük bir,
DİP NOT: Başlıkta yazan 'bağyanlar' kelimesinin türkçe karşılığı 'bayanlar' :1::1::1: ayy sabah sabah ne kadar espiritüelim :60: Kendimi çoook seviyorum yaa:21:

Son düzenleme:
canım benimki meme ameliyatı, 5. ayda memelerin catal kısmında minik pıtırcık memişler oldu :))) doktor onları içeri aldı..
alınmayan dikiş koydu, toplam 35 dakika sürdü 3 gün memler hariç yıkanıcam.. başka da bir bakım yok... cilt üzerinde işlem yapıldığı için ameliyat sonrası sürecini yeniden yaşamıyorsun..
sana da geçmiş olsn şimdiden....

mrb ozdy tam olarak anlamadım sen göğüs büyütme ameliyatı mı oldun yoksa küçültme mi? Bi de neden revüzyon gerekti? Ben de bu hafta büyütme yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden merak ettim.

mrb ozdy tam olarak anlamadım sen göğüs büyütme ameliyatı mı oldun yoksa küçültme mi? Bi de neden revüzyon gerekti? Ben de bu hafta büyütme yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden merak ettim.

ben dikleştirme ameliyatı oldum, sana diğer forumdan cvp yazdım :)
revizyon ise meme bağlarının esnekliğini kaybetmesinden dolaı dikiş ucunda olan (catala doğru) yerde küçük memiş pıtırcıklar oldu, onları içeri aldı doktor...
sana da kolay gelsin canım

ben ameliyat olalı 2.yıl kadar olacak.en son bir ay önce kontrole gittim.dr.artık kendi muayne hanesini acti 19 mayısta ameliyata girmiyor malesef.şu anda sizin ameliyat ücreti nedir dedim 3.500. 4.500 arası değişiyordedi tabi hastaya görede değişir dedi.19 mayısda yapan diğer dr.larda 2.000,2.500 arası değişiyormuş.19 mayıs redüktif plastik cerrahi bölümünü arayıp.dr.muayne hane numarasını isteyebilirsin bende de yok çünki..ben onsan orada muayne oldum eğitim için geliyormuş oraya.kolay gelsin bol şanslar...

eskilerden birini görmek ne hoş...ben sürecini baştan sona okumuştum,2 yıl olmuş artık hiç sıkıntın kalmamıştır,izlerin nasıl iyice silikleşti mi?

ben ameliyat olalı 2.yıl kadar olacak.en son bir ay önce kontrole gittim.dr.artık kendi muayne hanesini acti 19 mayısta ameliyata girmiyor malesef.şu anda sizin ameliyat ücreti nedir dedim 3.500. 4.500 arası değişiyordedi tabi hastaya görede değişir dedi.19 mayısda yapan diğer dr.larda 2.000,2.500 arası değişiyormuş.19 mayıs redüktif plastik cerrahi bölümünü arayıp.dr.muayne hane numarasını isteyebilirsin bende de yok çünki..ben onsan orada muayne oldum eğitim için geliyormuş oraya.kolay gelsin bol şanslar...

Nasılsınız bakalım? Sabahın 5 buçuğunda kalktım :53:, yürüyüş yaptım, arkasından da yarım saat spor yaptım :8: kendime geldim,(akşamdan kalmayım:1:) eve geldim bir güzel duşumu aldım. Size bir uğriyim dedim. Birazdan kahvaltı için dışarı çıkıcaz :ssz: Benim minik kuşlarım hala uyuyor. :emir_bebek: Bugün havuz sefası yapmayı düşünüyorum, kendimi harika hissediyorum... Sabah güneşin doğuşunu seyrettim yürürken, o kadar iyi geldi ki :21:

Hepinize sevdiklerinizle güzel bir haftasonu diliyorum, sizi çooook seviyorum :16:

Haaaa unutmadan küçük bir,
DİP NOT: Başlıkta yazan 'bağyanlar' kelimesinin türkçe karşılığı 'bayanlar' :1::1::1: ayy sabah sabah ne kadar espiritüelim :60: Kendimi çoook seviyorum yaa:21:

Fıstık gördüm remini:34: çok gençmişsin canım çok iyi olmuş memeleri yaptırman..maşallah bu ne enerji:9: hızına yetişmem imkansız:10: oğlanın sınavı ikinci iyi geçmiş o öyle diyor bekleyip göreceğiz ...senin sonuçlara da çok sevindim,öptüm seni bay...

farkında olmadan çoğul alıntılamayı ögrenmişim:1::1: desenim masaj sana

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugün meme küçültme ameliyatımın 26. günü dün bantları çıkarttım ilk kez tabi biraz zor oldu yaraya bakamadığımdan dolayı bir baş dönmesi göz kararması yaşadım gözler şaşı oldu resmen:53::53::1: neyse sonra kuzenim olaya el attı bantları çıkardı göğüsleri kuruttuk silikon bantları yapıştırdık sonra da gazlı bezleri yerleştirip sütyenimi giydim.. dikişlerimi dün ilk kez gördüm daha önce ercan bey dikiş alırken bak demişti bakmamıştım dün baktım gerçekten o kadar doktor araştırdım ve şehir dışından olmama rağmen istanbula geldim gittim isim yapmış doktorlarla görüştüm hepsinin örnek resimlerine baktım ve şimdi düşünüyorum iyi ki ercan beye ameliyat olmuşum dikişlerim gerçekten incecik :nazar::nazar::nazar: tüm doktorlar bana ters t olur ancak demişti hatta istanbulda bir prof bayan lolipop yaparım zorlarım demişti nasıl kaçacağımı bilmedim yanından:1::1::1: ercan bey istanbulda görüştüğüm son doktordu ve yarım t yani j yapacağını söyledi şuanda dikişlerim yarım t koltuk altıma kadar falan da değil kısa yani olmaz diyenlere söylemek istiyorum oluyormuşş:1::1::1: şuan sadece artık dikişlerimin daha da iyileşme sürecini bekliyorum kuzenim bile dün gördüğünde incecik dikmiş hiç bişey yok ben de olcam dedi:1: zamanla daha iyi daha güzel olucak biliyorum umarım herkes istediği sonuca ulaşır ERCAN KARACAOĞLUNA bir kez daha teşekkür ediyorum işinin hakkını vediği için helal olsun diyorum... bu arada tabi ki atlamadan geçemicem JELESEC seni de çok seviyorum ve teşekkür ediyorum sen de yardım konusunda iyilik konusunda bu işin hakkını veriyorsun allah herkese senin gibi bir abla,anne nasip etsin diyorum.. herkesi öpüyorummmm

ben diyorum adam bu işi iyi yapıyor:nazar::nazar: dikiş tekniği , kullandığı malzeme, taktığı özel sütyen,hastalarına olan ilgisi farklı..sende çok hassas dın doktor konusunda şans yüzüne güldü doğru doktoru seçtin:13: inan okuyunca benim memelerim miş :1:gibi mutlu oluyorum.Yardımcı olabilmek doğru paylaşım yapabilmek benim için çok önemliydi,bunuda tam yapmışım sizlerin geri dönüşleriniz den görüyorum.Bende seni seviyorum ve çok öpüyorum(burnunu elletmek yok...ablanım ya karışıyorum)

C1186,
hem doktoru, hem süreci, hem de Jelesec'i öyle güzel yazmışsınki, sana da helal olsun :46::46:
çoook hızlı, sıkıntısız bir şekilde bitecek sürecin hayırlısıyla....artık dikkat etme konusunda son 15 günün..sonra inanılmaz rahatlayacaksın..
sen de benim gibi şehir dışından giden hastalardan birisin..iyi ki bulduk Ercan bey'i. Jelesec sağolsun, hepimize ablalık yapmaya, forumda ihtiyacı olanlara yol göstermeye devam etsin..

sevgiler...

Çok mersi şeker :29: bende iyi ki paylaşım yapmışım da sizleri tanıma şansım olmuş :34: çok öpüyorum hepinizi :54:

selam hanimlar.
aranizda mesut özcan hakkinda biseyler bilen var mi?ben arastirdim biraz ama genelde meme büyütme ve burun estetigi cikti karsima.bide ercan beyden cok bahsedilmis.ona ameliyat olanlar ne kadara ameliyat olduklarini yazabilirler mi? karsilastirmak icin sormuyorum sadece bilmem lazim yurt disinda yasadigim icin parami ona göre ayarlamam lazim.( özellikle jelesec arkadasim herkese yardimci olmussun bana da bi el atsan:16: )
simdiden cevap yazanlara tesekkürler.

Fıstık gördüm remini:34: çok gençmişsin canım çok iyi olmuş memeleri yaptırman..maşallah bu ne enerji:9: hızına yetişmem imkansız:10: oğlanın sınavı ikinci iyi geçmiş o öyle diyor bekleyip göreceğiz ...senin sonuçlara da çok sevindim,öptüm seni bay...

farkında olmadan çoğul alıntılamayı ögrenmişim:1::1: desenim masaj sana

Demek gördün resmimi :75: teşekkür ederim tatlım... Memelerden sonra 5 yaş daha gençleştim, çıtır oldum çıtır :112: artık istediğim herşeyi giyebiliyorum, özgürüm :122:Evet yaa iyi ki yaptırmışım diyorum ben de, Allah'a şükürler olsun, isteyen herkese nasip etsin.

İnşallah senin oğlanın da sevinçli haberlerini alırız canım, güzel haberler bekliyorum ve onun için dua ediyorum. :16:

4. ay resimlerimi yeniden koydum,
arkadaşlarıma acık

hepinize sevgiler

ozdy resimleri tekrar koyduğun için teşekkürler canım. jelesec, desen ve diğer ameliyat olan arkadaşlarda resimlerini paylaşırlarsa seviniriz. 4 temmuz çarşamba ameliyatımı atlatıp sağ salim aranıza döndüğümde (herkes bana çok dua etsin. korkudan ölüyorum.) inşallah gögsümü gere gere gösteririm.

ozdy resimleri tekrar koyduğun için teşekkürler canım. jelesec, desen ve diğer ameliyat olan arkadaşlarda resimlerini paylaşırlarsa seviniriz. 4 temmuz çarşamba ameliyatımı atlatıp sağ salim aranıza döndüğümde (herkes bana çok dua etsin. korkudan ölüyorum.) inşallah gögsümü gere gere gösteririm.

şimdiden geçmiş olsun :)

bence de burada resim paylaşılırsa, yeni ameliyat olacaklara fikir olur...

hepinize sevgiler

Back