Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

sağol canım arkadaşım, kolay geçti,, cok şükür bunu da atlattım :)

ben de öpüyorm ama seni bekliyorum artık :) cabuk gel :))

sevgiler

bende izmirde istiyorum önerebileceğiniz bir doktor varmı

asiletto ben heryerden doktor araştırmıştım izmirde üniversitede eray çopcu vardı ama yaptığı işi bilemem bi görüş istersen mail at ara telefonları da açıyor maile de cevap veriyor hatta bana foto bile yolladı ilgili bir doktor.. benim tercihim ercan bey oldu ve doğru bir seçim olduğuna inanıyorum çünkü ercan beyde farklı bişey var gerçekten bu işi ticarete dökmemiş doktor gibi bir doktor.. ben çok doktorla görüştüm bir tek o güven verdi açıkçası..

Kimse kararından pişman olmasın canım...sende çok doktor gezdin benim gibi... farkı görebilmek önemli....kendi doktorum diye söylemiyorum...dikişteki başarısı tartışılmaz...az izle koca memeleri güzel şekiller vermek zor iş....meme küçültme ve karın germede ki sonuçları ortada hastaya insan gibi yaklaşımı ayrı inşallah hiç değişmez böyle kalır

Sen bantları çıkarabildin mi?

Son düzenleme:
ha ha bant cıkarmaya doktora mı gittin ?
hiç güleceğim yoktu :)) cok alemsin yaaa

Bakma sen benim heybetli durduğuma, çok ciddiyim zaten geçmiş yazılarda var ben çıkaramadım atladım taksiye yenisini taktırdım doktora ne olacak eline mi yapışır yapsın o kadar para verdik

Bakma sen benim heybetli durduğuma, çok ciddiyim zaten geçmiş yazılarda var ben çıkaramadım atladım taksiye yenisini taktırdım doktora ne olacak eline mi yapışır yapsın o kadar para verdik

herkese slm lar...
kızlar daha önce de belirttiğim gibi meme küçültme ameliyatı oldum,dün bantlar çıkarıldı ama sutyen taktırmadı doktorum,yarın duş al,çarşamba gel dedi...anlamadım ben siz nekadar sonra taktınız acaba?şimdiden tşk ler....

malesefff:18: bugün kuzenimi çağırdım o gelicek yanımda durucak tekim evde bayılırım falan biri olsun bari inşllh çıkarıcam ogltkn den aldım bilgileri... ilk defa görücem dikişleri eğer foruma girip yazmazsam uzun süre bilin ki ben kalp krizinden gittim
ay bi de en çok şeyi düşünüyorum ya diyorum şimdi bişey olsa bayılsam falan dışarda ya da ofiste ayyy kollarımdan tutup kaldırırlar gitti özene bezene baktığım uğruna nine gibi yürüdüğüm dikişler valla o beni taşıyanları uyanınca parçalarına ayırırım heralde

Yok be korkulacak birşey yok rahat ol...2 aya kalmaz unutursun ameliyat bile olduğunu....silikon bantları kullanmak kolay korkma....parçalarsın sen...dikişler kaynamıştır canım gerilme

merhaba öncelikle geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsun ben ameliyattan çıkar çıkmaz odama alınınca doktor taktı styenimi ve bi süre kullanıcam bunu.. bantsız nasıl duruyorsun ben sutyenle bile ayağa kalktığımda sanki yere düşecek sanıyordum doktorun kimdi sen nerde oldun ameliyatını umarım istediğin sonucu almışsındır kaç bedene düştün?

Kızlar 14 temmuz buluşma var gelmek isteyenler yazsın...hem didinin ameliyatı var ziyaret hemde toplanmış oluruz...dedikodu ve muhabbet eğlence isteyen gelsin:118:

Sevgili yağmurluk burayı meşgul etmeyin diyebilir...bentoprak arkadaşın açtığı topiğe yada özelden yazın sevgiler

Son düzenleme:
canım, bentoprağın oraya da yazdım...gelmeyi çok isterim hemde çook. ama istanbul trafiğinde araba kullanamıyorum ki
otobüsle de yolculuk çekilmez oluyor, en son gelişimde 13 saatim yolarda geçmiş ve bunun sadece 15dk sında Ercan bey'i görebilmiştim :/

esim ameliyat meme icin diyor olma izler kalir cok kotu olur piskolojim bozulur belki siz ne dusunuyorsunuz arkadaslar

yarı yere kadar sen sür arabayı yarı yere kadar seray,aynı yerdesiniz hem seray kesin bu tarafa geliyordur,o gün işi gereği geziyor...gecen ertelenmişti bu sefer toplanalım

esim ameliyat meme icin diyor olma izler kalir cok kotu olur piskolojim bozulur belki siz ne dusunuyorsunuz arkadaslar

eşin bilmediği ve görmediği için öyle konuşmuş...benim memelerime ilk aydan beri eşim baktı...inan eşimi ve beni rahatsız edecek ne iz nede akın sızıntı açılma potluk olayı yaşamadım...eğer memen büyük yada sarkıksa sende memnun değilsen ol eğer memnunsan sıkıntın yoksa tabiki ameliyat olma.... zaten iz dediğin aşşağıya inen ince bir çizgi...oda 3 4 aya kaybolup gidiyor

Son düzenleme:

Her doktorun tekniği farlı arkadaşım...benim sütyenim hastaneden çıkmadan önce takıldı..

yo televizyonda ve internette izledik ameliyat anlari ve o izler omur boyu kaliyormus , sadece zaman icinde biraz beyazlasiyomus o kadar benim vucudumda ne bi catmak nede bi leke yok simdi bu iz olursa piskolojik cokuntu olurmu acaba ?

yo televizyonda ve internette izledik ameliyat anlari ve o izler omur boyu kaliyormus , sadece zaman icinde biraz beyazlasiyomus o kadar benim vucudumda ne bi catmak nede bi leke yok simdi bu iz olursa piskolojik cokuntu olurmu acaba ?

Memelerin iyiyse yaptırma arkadaşım...ben şimdi ne diyeyim bilemem pisikojin ne olur...ben yaptırdığımdan 1 gün bile pişmanlık duymadım ....benimkileri gören çok oldu...başka doktorlara ameliyat olan arkadaşlarımızda vardı görenler arasında,iz durumum neredeyse 0 ...tabi hem doktorun tekniği hem teninle alakalı bir durum

az once ercan beyle gorustum telefonda fotograflarimi cekip gondermeliyim ona gore diyicek ve sonra gidicem turkiyiye

az once ercan beyle gorustum telefonda fotograflarimi cekip gondermeliyim ona gore diyicek ve sonra gidicem turkiyiye

vaniacım,
bi gönder bakalım ne diyecek Ercan Bey. zaten Ercan bey'le yüz yüze görüşmeye giderken Jelesec'e senin yanında gitmesi için baskı yapmalısın :)) anladığım kadarıyla senin türkçe biraz kötü, hem tercümanlık yapsın size, hem de sen onun memeleri bir gör derim...iz - miz düşünmeden hemen ameliyat olmak isteyeceksin bence

Vania...eğer iz konusunda takıntılıysan doktor seçimin çok doğru...inan bizlerden daha takıntılı bu iz olayına doktor...hakkında hayırlısı olsun bizleride haberdar et

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…