- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #10.721
herkese selamlar, sevgiler, öpücükler
ozdycim;çok geçmiş olsun...hayırlısıyla atlattın bak. iyi haberlerini aldığıma çok sevindim canım..öpüyorum bolca..
munamuna; limitsiz bir şekilde yardım isteyebileceğin forumdaki en doğru insanlardan birini bulmuşsun. boşuna "melek" demiyoruz biz ona. jelesec'in fikirlerini ve önerilerini değerlendirmeni öneririm. şahsen öyle yaptığım için hiç pişman olmadım
hiiiiiiiiiç yapamam bak şimdi okurken bile içim kıyın kıyın oldu...aynen öyle adam uyuz olmuştur ama belli etmedi...nasıldı yazılarımı takip etmiş fadıl tam takipteymiş
bende izmirde istiyorum önerebileceğiniz bir doktor varmı
asiletto ben heryerden doktor araştırmıştım izmirde üniversitede eray çopcu vardı ama yaptığı işi bilemem bi görüş istersen mail at ara telefonları da açıyor maile de cevap veriyor hatta bana foto bile yolladı ilgili bir doktor.. benim tercihim ercan bey oldu ve doğru bir seçim olduğuna inanıyorum çünkü ercan beyde farklı bişey var gerçekten bu işi ticarete dökmemiş doktor gibi bir doktor.. ben çok doktorla görüştüm bir tek o güven verdi açıkçası..
ha ha bant cıkarmaya doktora mı gittin ?
hiç güleceğim yoktu :)) cok alemsin yaaa
Bakma sen benim heybetli durduğuma, çok ciddiyim zaten geçmiş yazılarda var ben çıkaramadım atladım taksiye yenisini taktırdım doktorane olacak eline mi yapışır yapsın o kadar para verdik
Kimse kararından pişman olmasın canım...sende çok doktor gezdin benim gibi... farkı görebilmek önemli....kendi doktorum diye söylemiyorum...dikişteki başarısı tartışılmaz...az izle koca memeleri güzel şekiller vermek zor iş....meme küçültme ve karın germede ki sonuçları ortadahastaya insan gibi yaklaşımı ayrı inşallah hiç değişmez böyle kalır
Sen bantları çıkarabildin mi?
malesefff:18: bugün kuzenimi çağırdım o gelicek yanımda durucak tekim evde bayılırım falan biri olsun bariinşllh çıkarıcam ogltkn den aldım bilgileri... ilk defa görücem dikişleri eğer foruma girip yazmazsam uzun süre bilin ki ben kalp krizinden gittim
ay bi de en çok şeyi düşünüyorum ya diyorum şimdi bişey olsa bayılsam falan dışarda ya da ofiste ayyy kollarımdan tutup kaldırırlar gitti özene bezene baktığım uğruna nine gibi yürüdüğüm dikişlervalla o beni taşıyanları uyanınca parçalarına ayırırım heralde
merhaba öncelikle geçmiş olsun aynı zamanda hayırlı olsunherkese slm lar...
kızlar daha önce de belirttiğim gibi meme küçültme ameliyatı oldum,dün bantlar çıkarıldı ama sutyen taktırmadı doktorum,yarın duş al,çarşamba gel dedi...anlamadım ben siz nekadar sonra taktınız acaba?şimdiden tşk ler....
canım, bentoprağın oraya da yazdım...gelmeyi çok isterim hemde çook. ama istanbul trafiğinde araba kullanamıyorum ki
otobüsle de yolculuk çekilmez oluyor, en son gelişimde 13 saatim yolarda geçmiş ve bunun sadece 15dk sında Ercan bey'i görebilmiştim :/
esim ameliyat meme icin diyor olma izler kalir cok kotu olur piskolojim bozulur belkisiz ne dusunuyorsunuz arkadaslar
herkese slm lar...
kızlar daha önce de belirttiğim gibi meme küçültme ameliyatı oldum,dün bantlar çıkarıldı ama sutyen taktırmadı doktorum,yarın duş al,çarşamba gel dedi...anlamadım ben siz nekadar sonra taktınız acaba?şimdiden tşk ler....
eşin bilmediği ve görmediği için öyle konuşmuş...benim memelerime ilk aydan beri eşim baktı...inan eşimi ve beni rahatsız edecek ne iz nede akın sızıntı açılma potluk olayı yaşamadım...eğer memen büyük yada sarkıksa sende memnun değilsen ol eğer memnunsan sıkıntın yoksa tabiki ameliyat olma.... zaten iz dediğin aşşağıya inen ince bir çizgi...oda 3 4 aya kaybolup gidiyor
yo televizyonda ve internette izledik ameliyat anlari ve o izler omur boyu kaliyormus , sadece zaman icinde biraz beyazlasiyomus o kadarbenim vucudumda ne bi catmak nede bi leke yok simdi bu iz olursa piskolojik cokuntu olurmu acaba ?
az once ercan beyle gorustum telefonda fotograflarimi cekip gondermeliyim ona gore diyicek ve sonra gidicem turkiyiye
az once ercan beyle gorustum telefonda fotograflarimi cekip gondermeliyim ona gore diyicek ve sonra gidicem turkiyiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?