- 7 Eylül 2011
- 2.712
- 35
-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #7.141
flzcim ve yalandünya lolipop tekniğinde biliyorsunuz meme başından meme altına doğru inen tek bir cizgi oluyor.
ve bazı vertikal scar (lolipop) tekniklerinde bu çizginin göğüs altındaki bitim yerinde fazlalık deri kalıyor ve o deri katlanarak, fazlalık olarak görünür şekilde oraya dikiliyor. doktorlar zamanla geçebileceğini söylüyorlar, geçmeyenlere de revizyon yapılıyor.
elifidil de potluklarım vardı demişti...şu an potlukların nasıl elifidil, belirgin bi azalma oldu mu?
potlukla ilgili resim aradım ama bulamadım, yine bakıyorum bulursam daha aydınlatıcı olması için ekleyeceğim.
şuan potlukların var sol taraf daha az olmakla birlikte sağ taraf dikişlerin geç kaynamasından olsa gerek (orada açılma biraz daha fazlaydı)
daha belirgin.ama ben şuan kafaya takmamaya çalışıyorum çünkü doktorum geçeceğini söyledi daha da olmazsa küçük bir rötüşle düzelteceğini söylediği için beklemekteyim....
Arkadaşım kafaya takmamaya calış tabi moralini bozma gecer ,olmadı revizyon olur .Sana krem vermiştir doktorun kremi kullanmaya başladıgından beri daha mı cok düzeldi yada faydası oldumu potluguna
Eki Görüntüle 337737
buradaki potluk olayı biraz abartıama önemli olan ne olduğunu anlatmak olduğu için bulabildiğim tek örneği eklemeyi uygun gördüm..
Eki Görüntüle 337737
buradaki potluk olayı biraz abartıama önemli olan ne olduğunu anlatmak olduğu için bulabildiğim tek örneği eklemeyi uygun gördüm..
arkadaşlar bu hakikaten korkutucu bi foto...
potluk nedir olayı kafanızda netse sileceğim..
Anladım Canım teşekkür ederim. Ben de dikişlerimi inceleyip duruyordum valla... Şimdi anladım benimki ters T olduğu için potluk yok. Gerçi meme altı dikişlerim fazla ama düz çizgi şeklinde.. Hem resimdeki meme biraz da sarkık galiba ...
Evet çok moral bozucu bence de silmelisin...
filizcim evet, senin ters T olduğu için sende potluk yoktur..
bu koyduğum foto, söylediğim gibi oldukça büyük bir potluk örneği....bunun daha küçüğünü düşünebilirsiniz. dediğim gibi bu doktorun tekniğiyle alakalı.... kimi potluksuz olmaz derken, kimi potluk olmayacak diyor.
arkadaşım selam hangisini söylüyorsun iz var baktıklarımda
slm arkadaşlar bugün muayene oldum hevesle gitmiştim denizlideki doktorlar hemen yapalım deyince izmirdeki doktorda amaliyat günü verir sanıyordum.ama moralim bozuldu.en az 5 kilo vermen lazım dedi doktor.daha sağlıklı ve iyi olurmuş.biranönce bitsin diyodum ama beklemem gerekiyor.yarından itibaren diyete girmem lazım.napayım bilmiyorum ama zayıflayıp mutlaka o amaliyatı olmalıyım.doktoru böyle diyen arkadaşlar varmı..???
munamuna,
burası nazım çerkeşin sitesi (benim k.validemin meme küçültme ameliyatını nazım bey yapmıştı) ve burada birkaç foto var sadece...eğer yabancı sitelerde araştırma yaparsan daha çok örnek görme şansın olur. google 'da görsel olarak "breast reduction" yada "breast reduction scars" diye aratırsan çok daha farklı iz görüntülerine ulaşabilirsin.
evet dikkatli bakınca bazı resimlerde yaygın iz olduğunu farkkettim. sanırım cok başarılı çalışmalar değil, biri hariç. hayırlısı artık... ince bir çizgiye razıyım. zamanla açılıyormuş falan. ama 100, 110 bedeni 80-85 e indirgemek bana korkunç ve zor geliyor. meraktan resim arıyorum...tesekkurler canım