- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #5.621
COK GECMİŞ OLSUN doktorun ne dedi bu duruma morluk neden olmuş ben amaliyat olalı 1 ay oldu cok rahatım yan yatabiliyorum kollarımıda 10 15 gün sonra rahat kullandım
birde amaliyatı hangi doktor yaptı hangi hastanede oldunuz
geçmiş olsun karvassi umarım önemli bişey değildir.
telefonla sorsan dr.na? randevuyu beklemesen olmaz mı?
amin canım inşallah...Sorunsuz bir amaliyat gecirmesini dilerim darısı ogltkn nin başına
Çok teşekkürler ben bezmi alem vakıf ünv.de Mehmet Veli beye ameliyat oldum doktorumu aradım panik yapmamam gerektiğini söyledi eğer morarma artmaya devam ederse kontrol gerekeceğini söyledi... Ama dünden buyana artış yok.. biraz rahatladım. Zaten ilk günden bu yana bunun dışında sorun yaşamadım. Jelesec peki izler ne durumda sende? Offf iyi bişey yaptığımı söylesin birileri bu ameliyatı yaptırmakla lütfeeeennnn... Dikiş yerlerini gördükçe hep böyle kalacakmış gibi hissediyorum
birbuse
ozdy ile ilgili gelişmelerden bizi de haberdar et olur mu canım.
umarım başarılı geçmiştir ameliyatı
Sorunsuz bir amaliyat gecirmesini dilerim darısı ogltkn nin başına
Çok teşekkürler ben bezmi alem vakıf ünv.de Mehmet Veli beye ameliyat oldum doktorumu aradım panik yapmamam gerektiğini söyledi eğer morarma artmaya devam ederse kontrol gerekeceğini söyledi... Ama dünden buyana artış yok.. biraz rahatladım. Zaten ilk günden bu yana bunun dışında sorun yaşamadım. Jelesec peki izler ne durumda sende? Offf iyi bişey yaptığımı söylesin birileri bu ameliyatı yaptırmakla lütfeeeennnn... Dikiş yerlerini gördükçe hep böyle kalacakmış gibi hissediyorum
MERHABAlütfen üzülme bu senin iyileşme sürecin icin iyi degil bekle daha cok erken izler icin zamanla düzelir.İz konusunda ben biraz şanslıyım işallah daha iyi olacaklar benim de 1 ay oldu sen morlugu düşün bence git doktoruna neden morarmanın artmasını bekliyorsun ac telefon cogaldı de ve git
Kızlarrrr ÖZDEN ABLA'mla görüştüm..
10,30 da ameliyat'a girmiş.. 2 de yatağımdaydım dedi.
Çok iyiymiş maşallah.. Ağrısı sızısı yokmuş..
Yarın tekrar arayacağım.. Haber vereyim sizede istedim..
öptümmm sizleri..
Merhaba. Forumda Ankara'dan birilerini görmek güzel. Ben yaklaşık 1yıldır araştırıyorum. Bu forumun eski sayfalarında ismi geçen cerrahlar var. Ben bu tecrübeyi yaşamış olan tanıdıklarımın tavsiyelerine uyarak 3 cerrahla görüştüm. Prof. Sühan Ayhan, Doç.Savaş Bey (soyadını unuttum) ve son olarak da Prof. Ruşen Kapucu. Sühan Hoca J tekniğini uyguluyor, diğer iki cerrahsa ters T. Bu arada Savaş Bey'i bilmiyorum ama diğer iki cerrah da ameliyatlarını özel hastanede yapıyorlar.
Kızlarrrr ÖZDEN ABLA'mla görüştüm..
10,30 da ameliyat'a girmiş.. 2 de yatağımdaydım dedi.
Çok iyiymiş maşallah.. Ağrısı sızısı yokmuş..
Yarın tekrar arayacağım.. Haber vereyim sizede istedim..
öptümmm sizleri..
.Tamam cnm hemen söylüyorumameliyatın iyi geçmesine sevindim..
tekrar görüşürsen geçmiş olsun dileklerimi ilet canım..
Ben bugün 13.günü doldurdum bu güne kadar sorunsuz geldim lakin bu sabah sağ memem mosmor uyandım... Deli gibi kaşınıyor, daha doktor randevumada var bikaç günuff biran önce geçsin artık ya
bişey sormam lazım deneyimli arkadaşlara; ben kollarımı rahat rahat ne zaman kullanabileceğim ayrıca callanetics yapıyorum ne zaman başlayabilirim tekrar acep(kolları kullanmaktan kastım bu :) )??
ekim sen oldun sanırım ameliyatını. umarım bir gün bende olurum.
selam ben daha yeni kayıt oldum. tam da nereden soru sorulur sohbete girilir bilmiyorum.
ankarada yaşıyorum yeni evliyim. eşim göğüslerim kocaman diyip duruyor biraz sinirim bozuldu.
göğüs küçültme düşünüyorum.ssk var ama özel hastanede ameliyat olmak istiyorum ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?