- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.382
- Konu Sahibi ---Lily---
- #5.601
:))))))) öyle bi yiyeceğizki :d gözlerine inanamayacaksın :d
muck
ooooo kadar para veriyoruz yemesek olmaz degilmi birbuse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:))))))) öyle bi yiyeceğizki :d gözlerine inanamayacaksın :d
muck
aslında bugünden itibaren çok işim var ama aklımda sizde kalıyor birşey kaçırırım diye ikidebir girip okuyup çıkıyorum yorumları... herkes buluşmaya odaklanmış gördüğüm kadarıyla...sabırsızlıkla bekliyorum şimdilik hoşçakalınneyse değişiklik olmamasına sevindimmmm
ooooo kadar para veriyoruz yemesek olmaz degilmi birbuse
iyi aksamlar....
Ve sanırım 100 :)
:))))))) öyle bi yiyeceğizki Gözlerine inanamayacaksın
MUCK
Ben bugün 13.günü doldurdum bu güne kadar sorunsuz geldim lakin bu sabah sağ memem mosmor uyandım... Deli gibi kaşınıyor, daha doktor randevumada var bikaç gün uff biran önce geçsin artık ya
bişey sormam lazım deneyimli arkadaşlara; ben kollarımı rahat rahat ne zaman kullanabileceğim ayrıca callanetics yapıyorum ne zaman başlayabilirim tekrar acep(kolları kullanmaktan kastım bu :) )??
ben bugün 13.günü doldurdum bu güne kadar sorunsuz geldim lakin bu sabah sağ memem mosmor uyandım... Deli gibi kaşınıyor, daha doktor randevumada var bikaç gün uff biran önce geçsin artık ya
bişey sormam lazım deneyimli arkadaşlara; ben kollarımı rahat rahat ne zaman kullanabileceğim ayrıca callanetics yapıyorum ne zaman başlayabilirim tekrar acep(kolları kullanmaktan kastım bu :) )??
İyi, bensiz yiyin bakalım hıııhhh
ankarada tanıdık doktor bilen arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.