- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #5.641
merhaba arkadaşlar,
bugün kontrol için doktora gittim. şuan herşey gayet iyi görünüyor sorun yok dedi doktorum. sağ göğsümün dikiş bitiş yerinde yoğun kabuklanma var. sadece orada ve solda küçücük kabukçuklar kaldı. izlerim şuan kırmızı çizgi halinde. doktorum sadece kremime devam etmemi önerdi bir dahaki kontrolüm 2 ay sonra... 3.ay doluncuya kadar izler, potlar ve şekil konusunu
kafanıza takmayın, ancak herşey 3.ayda toparlanacak dedi. ve şuanki görüntüye göre bundan sonraki süreçte de sorun yaşayacağınızı sanmıyorum dedi...
yani şimdilik herşey yolunda darısı ameliyat olacakların başına. herkesi çok öptüm...
kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar,
bugün kontrol için doktora gittim. şuan herşey gayet iyi görünüyor sorun yok dedi doktorum. sağ göğsümün dikiş bitiş yerinde yoğun kabuklanma var. sadece orada ve solda küçücük kabukçuklar kaldı. izlerim şuan kırmızı çizgi halinde. doktorum sadece kremime devam etmemi önerdi bir dahaki kontrolüm 2 ay sonra... 3.ay doluncuya kadar izler, potlar ve şekil konusunu
kafanıza takmayın, ancak herşey 3.ayda toparlanacak dedi. ve şuanki görüntüye göre bundan sonraki süreçte de sorun yaşayacağınızı sanmıyorum dedi...
yani şimdilik herşey yolunda darısı ameliyat olacakların başına. herkesi çok öptüm...
selam ben daha yeni kayıt oldum. tam da nereden soru sorulur sohbete girilir bilmiyorum.
ankarada yaşıyorum yeni evliyim. eşim göğüslerim kocaman diyip duruyor biraz sinirim bozuldu.
göğüs küçültme düşünüyorum.ssk var ama özel hastanede ameliyat olmak istiyorum ne yapmalıyım?
mrb. hanımlar,
Birbusecim haber vermiş hepinize, iyi dileklerinizi bana da iletti:)
Hepinize cok teşekkürler..
Dün odamda uyudum,odamda uyandım.. ameliyathane falan görmedim
cıkınca da ağrım olmadı, sorunsuz gitti herşey...
doktorum Tuğrul bey bandajlanmadan önceki resimleri gösterdi, süper olmuşlar....
şimdi evdeyim dinleniyorum....
ben aynı zamanda gözkapağı estetiği de oldum, göz kapaklarımdaki bandajlar biraz gergin ama sorun değil...
haftaya kontrolüm var, şimdilik bu kadar hepinizi kucaklıyorum..
mrb. hanımlar,
doktorum Tuğrul bey bandajlanmadan önceki resimleri gösterdi, süper olmuşlar....
ben aynı zamanda gözkapağı estetiği de oldum, göz kapaklarımdaki bandajlar biraz gergin ama sorun değil...
selam ben daha yeni kayıt oldum. tam da nereden soru sorulur sohbete girilir bilmiyorum.
ankarada yaşıyorum yeni evliyim. eşim göğüslerim kocaman diyip duruyor biraz sinirim bozuldu.
göğüs küçültme düşünüyorum.ssk var ama özel hastanede ameliyat olmak istiyorum ne yapmalıyım?
mrb. hanımlar,
selam ben daha yeni kayıt oldum. Tam da nereden soru sorulur sohbete girilir bilmiyorum.
Ankarada yaşıyorum yeni evliyim. Eşim göğüslerim kocaman diyip duruyor biraz sinirim bozuldu.
Göğüs küçültme düşünüyorum.ssk var ama özel hastanede ameliyat olmak istiyorum ne yapmalıyım?
bende araştırma aşamasındayım ankaradayım, bir kaç doktor ismi öğrendim ve ssk olurmu diye soruyorum bazı arkadaşlara. bilgi aldığım zaman seni bilgilendiririm arkadaşım.
merhaba arkadaşlar,
Çok geçmiş olsun, bundan sonraki sürecinizi sorunsuz geçirmenizi dilerim...mrb. hanımlar,
Arkadaşlar merhaba,
Benimde ameliyat olalı yarın itibariyle dört haftam olacak. Nasıl bir süreç yaşadığımı yazmıştım daha önce. Bütün süreçlerimi paylaştığım için bunu da yazayım dedin sizlerde dikkat edin kendinize... Hafta başına kadar sorunsuz bir süreç yaşadım herşey çok iyiydi ama pazartesi itibariyle nazara mı geldim nedir bilmemsağ göğsümde dikiş izimin hemen yanında küçük yuvarlak bir morarma oldu ( demir bir tl kadar ) doktorumu arayıp anlattığımda önemli birşey olmadığını iz geçirmesi için kullandığım ilacın etkisiyle olduğunu ilacı kesmemi söyledi. Çünkü öncesinde o ilaçı kullandığımda hafif bi kızarma olmuştu. İlacı kestim fakat morarmanın olduğu yerde ufacık bi deri soyuldu. Gün aşırı yıkadığım için soyulan deriden kan aktı Telaşla dün gece hastaneye gittim. Hemen baktılar ve korkulacak bişey olmadığını göğsün gerginliği ve ilacın etkisiyle morarmanın olduğunu ve yumuşadığı için deri kalktığını söyledi. Onun dışında herşey çok iyiymiş dikiş yerlerim baya bi iyileşti kabuklanma yok artık. Günaşırı yıkayıp sabah akşam batikon ile pansuman yapıp sargı beziyle kapatmamı bi iki güne geçeceğini de ekledi. Aynı şekilde yapınca bugün daha iyi olduğunu gördüm morluk azalmıştı. Ama akşam akşam iyi korkuttu hepimizi. Tam hiç bişeyim yok iyileştim derken böyle bişey yaşadım vallahi nazar nazar
Yazını soluksuz okudum cok gecmiş olsun bende nazara gelmekten korkuyorum vallahi neyse en kısa zamanda gecer işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?